И мен не познавате, но не пречи:

1) Обичам и се стремя да помагам и да съм винаги до приятелите ми, когато имат нужда (дори и да нямат, без приятели просто не мога)
2) Романтичка съм, не заклета, но обичам жестовете и дори и малките романтични неща, обичам изненадите... за това и винаги правя такива неща за хората, на които държа.
3) Хората са лицемери, повярваш ли на някого, след време винаги става така, че ти си прецакания.. но аз не мога да мразя, незайно защо. Винаги прощавам, дори и да е след известно време. Също така незнайно защо продължавам да се доверявам и да се привързвам лесно.
4) Смятам, че нещата винаги могат да се оправят, и ,че всичко зависи от нас самите... хленчещите и самосъжаляващите се... не оцеляват. Рано или късно всичко те смачква обаче... и тогава имаш нужда от приятел.
5) Не търпя много-много надути комплексарчета, които мислят, че са някой или нещо с ПАРИ!
6) Не мразя никого и нищо, който/което не ми пречи по някакъв начин.
7) (Беше за 1-во място, но 7 ми е любимото число) Обожавам музиката. Най-вече хард рок, хеви и прогресив метъл. И я обожавам не само със слушане , а и със свирене... свиря на пиано, китара и барабани )
Когато обичам - обичам наистина и със цялото си сърце и същество.
9) Мразя да ме лъжат и да ме правят на глупачка. Но никога не си го връщам, предпочитам да гледам от високо на нещата и да оставям хората да затъват сами в историите ,които въртят. Рано или късно - всеки си плаща
10) Иска ми се хората да не бяха толкова лицемерни, зли и жадни за мощ и сила. Един простичък пример... когато човек е смъртно болен например. Тогава започва да разсъждава над нещата в живота си , и дали е бил добър и т.н. Но ние хората НЕ ОЦЕНЯВАМЕ нещата в живота си...