Цитирай Първоначално написано от Blo0dyBitch
1. не си понасям името-грета...как може да няма нито едно свясно съкращение... ще ми се да ми викат някак си на галено,ама уви-няма такава опция
когато момче ми каже грети ми иде да го накълцам на парченца
2. лесно харесвам някои,но много трудно се влюбвам
3.колкото и да отричам истинската любов, копнея някой ден да я срещна
4.обичам да споря-за мен това е като спорт и понякога казвам истини,за които ми се ще никога да не си бях помисляла...без малко напрежение няма страст
5.мамка му-не държа на алкохол-от малка бира и половина залитам и почвам да се държа...зле...само 1 път съм се напивала до забрава
6.не съм пробвала наркотици,някой ден ми се ще да опитам трева и екстази,но трябва да съм с човек на който държа...
7.не че не обичам децата,просто си мисля,че не ставам за родител-лесно се изнервям и избухвам,а и до някаква степен съм гнуслива-ако имам хлапе,ще е само едно и от сег асе моля на бог да не е такъв изрод като мен
8.в детската градина бях влюбена в близнака на тогавашното ми гадже
9.обичам концертите(жица мн ясно),обичам начина по който се чувствам преди,по време и след това,обичам да викам и подскачам сред хора,които не ме познават,но и които не биха ме погледнали с поглед"ама тая добре ли е" ,а ми се ухилват и предлагат малко биричка,обичам мускулната треска и синините на другия ден...
не мога да си представя да съм с човек,който смята това и музиката ми като цяла за противни и ужасни
10.девствена съм и макар че на моменти ми се ще да се свърши с това ...не мисля да правя секс скоро(не че има и с кой де)

кво да ви кажа-можете само да се радвате,че не ме познавате
Каква зодия си?
Стрелец, лъв..?