- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- 10 неща, които не знаете за мен...
Май вие не знаете нищо за мен, но все едно...
1. Влюбвам се в боклуци.
2. Не съм изневерявала.
3. Не съм романтична.
4. Смятам, че любовта носи само болка, но въпреки това я търся.
5. Поддържам добри отношения с всичките ми бивши.
6. Късали са сме по странни начини и без конкретни причини.
7. Все още съм влюбена в някой, който не заслужава.
8. Напоследък не знам какво да правя, как да се държа, какво да търся в него...
9. Объркана съм.
10. И все пак няма да оставя нещата така.
Мисля, че трябваше да всичките 10 неща да бъдат свързани с любовта и затова...
1- Обичам себе си... Не съм егоист (поне не мн голям де) , просто се харесвам (и външния си вид, и характера си)
2- Първото нещо, което забелязвам в човек от противоположния пол, са дланите
3- Изключително вулгарна, злобна и злопаметна личност съм...
4- Мога да ругая часове, даже дни наред![]()
5- Обичам музиката... Метъл- дет, блек, траш; Ой! и Пънк...
6- Мразя буболечки, мразя балони, расист съм, мразя емота, мразя баба ми, мразя съседите, мразя хората като цяло, мразя, когато ми е топло, мразя да съм сама, мразя да ми се чупят ноктите, мразя госпожата си по география (тя не е човек), мразя слуховия си апарат, мразя и плочките в банята...
7- Обичам да уча, да чета, да слушам музика, да свиря на китара, да пея и да бягам... Обожавам да бягам, докато не си чувствам краката... Обичам и моето си момче![]()
8- Пиша разкази, занимавам се с фотография, рисувам, шия, готвя... Пуша, пия редовно... Трева само не пуша
9- Не влагам чувства в една връзка, освен ако не съм сигурна, че тази връзка има смисъл
10- Обичам да ми е студено
1.Не ставам за нищо друго освен приятел .... заради факта че съм като кошче за душевни отпадъциИзслушвам, давам съвети и винаги съм там до човека когато има нужа ...
2.Всеки човек е лъжец и лицемер ! Колкото и да ми говори винаги след като му подам рамо и го върна обратно да си стъпи задраво на краката ме заебава![]()
3. Ужасно голям романтик съм но засега малко хора са го оценили това нещо и то не тези който трябва ;(
4.Не вярвам в Господ/съдбата/любовта/суеверията и т.н ! Защо ли ? Ако имаше Господ хората нямаше да са толкова лоши и нямаше да сме оставени на произвола ! Ако имаше съдба нямаше да се притесняваме за това дали ще срещнем точния ! Ако имаше истинска любов този форум нямаше да бъка от теми "ох той ми разби сърцето и т.н" ! За суеверията просто не съм суеверен !! Щото ако бяха истина сигурно 100000 пъти ми е минавала черна котка на пътя и кво до ся тряяше да са ме застреляли обесеили сгазили заколили и т.н![]()
5.Страшно много мразя хората да ме лъжат и да ме предават ! (но все пак са хора това правят)
6.За мен секса не е нещо което трябва да се прави по задължение или просто щото има "граници" наложени от тъпите хорски жалки мнения ! Секса трябва да се прави от 2-ма души който наистина се обичат за да стане още по хубав(бтв девствен съм ! И предпочитам да го направя 1 път но да е с чувства и да е страхотно от колкото да е с хора дето не знам/непомня дори името им ....)
7. Все още не съм срещнал любовта и най-вероятно няма и да я намеряСигурен съм че искам да я намеря но все по малко и по малко стават хората който искат да ми я дадат
8.Изключително бързо се привързвам към някой и това е много голяма грешка но така съм възпитан така мисля това правя !!!
9.Не мога да мразя за което много съжалявам но такъв съм винаги прощавам но предимно избягвам кавгите !
10.Иска ми се света да е по добро място да може да се живее с обич и приятелсвто не със омраза и предателсвто ! !!!!!
De-Phazz - Anchorless
1. Само на един човек съм казвала очи в очи \"Обичам те\"
2. Обичала съм един единствен,наистина от цялото си сърце.
3. Колкото и да се правя на безразлична...все още сърцето ми му принадлежи...
4. Мога да издържа без секс доста време...
5. Не смятам изневярата за пагубна,според мен подхода към човека след случилото се може да бъде пагубен...
6. До момента сериозни връзки съм имала 2,флиртове колкото щеш![]()
7. В една връзка,трябва да има уважение...Обичам кристалните отношения,нещата трябва да се казват в прав текст,не трябва да има теми табу.Диалог-за да се реши един проблем дори и дребен,трябва диалог...
8. Когато някой не е наясно с моите действия,предпочитам да ме пита в прав текст,а не да започне да гадае...(какво ли точно съм искала да кажа с онези си думи),така направо побеснявам!
9. Мечтая да имам уютен дом,добър и мил съпруг и няколко сладки дечица.В интерес на истината искам близнаци,но по 2две момиченца и две момченца...
10. Страшно наивна и всеотдайна съм било то в любовта или в приятелството,прощавам много...но прекалят ли и стигнат ли границата....Просто правя всичко възможно да премахна този човек от живота си...Той/Тя остават в миналото ми....,а аз продължавам напред и без него/я...
P.С.: 11. Отдавна не съм в тийн възрастта,но от време на време много обичам да се вдетенявам![]()
Първоначално написано от aHeJlua
Еми може... иначе си ми е лично творчество
![]()
Не е важно кой съм и от къде идвам,важно е какъв съм и на къде отивам...
I believe the only thing we have to fear is the Fear itself...
Мъж съм бе...тъп народТова,че ника ми завършва на `а` нищо не значи...
1 Не съм влюбчив
2 Много претенциозен
3 С високо съмочувствие съм
4 Често ми се налага да казвам Не на момичетата
5 Често правя гафове във връзките си
6 Но никога не прява компромис
7 обичам да се забавлявам в баровете и дискотеки и слушам много чалга
8 Обичам момичетата да ми обръщат внимание и да ми огаждат
9 във връзките си винаги гледам аз да командвам парада
10 а да футболист съм![]()
Дообре..са и аз да почвам.![]()
1. Много съм нервна и сдухана..и мн често.
2. Мразя характера си.
3. Влюбена съм в лигав идиот.. (*,)
4. Мразя всичките си приятелки..без 2..Ама пак си ходя с тях..Защо ли...
5. Много се влияя от чуждото мнение.
6. Самочувствието ми е мноо ниско..И съм доста неуверена.
7. Мн. често се държа УЖАСНО с всички и после ми става толкова кофти, че плача.
8. Понякога обичам да съм сама.
9. Непоправима романтичка съм (ужас)
10. Адски съм влюбчива..и после страдам.. ]
1.Чувствителна съм..въпреки, че рядко го показвам.
2.Винаги се влюбвам не в когото трябва.
3.Страшно нетърпелив човек съм..искам всичко и сега
4.В момента не съм влюбена в никого, но пък си падам![]()
5.Много съм влюбчива![]()
6.Няам самочувствие ..и това ми пречи![]()
7.Романтична съм
8.Наивна съм
9.Срамежлива съм..но само в началото
10.След като опозная някой поне малко..не спирам да говоря![]()
..Gia panta tha meino an rotas (music)
1t Burgas sum
2:mn,ama mn rqdko luja
3:sly6am metul
4bi4am da izsly6vam horata
5:ako pojelaq ne6o si go vzimam
6:romanti4na natyra sum
7:haresva mi da razgovarqm sus si4ki
8:dosta 4yvstvitelna sum,no,ako nqkoi me narani,gorko my
9rez dujdovnite dni,obi4am da spinkam dokato sly6am dujda
10:dutja adski mn na priqtelite i semeistvoto si
11:ne odstapvam pred ni6o
12:dosta uporita sum
13ven sum
![]()
tova e nai-ob6oto za men i,ako iska nqkoi da se zapoznae,nasre6a sum![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
1.Obicham mnogo priqtelq si
2.predi bqh mnogo pozitiven 4ovek...sega ne sam![]()
3.obicham da pomagam na horata..dori i na nepoznati..
4.predadena/izlagana/naranena vednaj..nikoga ne pro6tavam
5.obicham zeleniq cvqt
6.obicham da kontaktuvam s horata..postoqnno
7.nikoga ne izneverqvam na sebe si..na liubovta ..golqm inat sam
8.mnogo sam 4uvstvitelna..makar ne vinagi da go pokazvam
9.qm samo pileshko..i to samo butcheta![]()
![]()
mrazq svinsko,pateshko,agneshko....
![]()
10.iskam novo nachalo v jivota si..no s liubovta si do men![]()
Не знаете, че
1. Бързо се влюбвам и трудно разлюбвам.
2. Не си падам по никого..
3. Писнаха ми досадните ухажори и обожатели.
4. Рядко използвам презерватив.
5. Обичам да гълтам, защото спермата съдържа витаин Д, който е много полезен за организма.
6. Обичам МаМа.
7. В момента чувствам некви бръмбарчета в корема ми![]()
8. От много време насам не съм изпадала в депресии.
9. Харесвам живота си, но има още да се доошлифова и т.н
10. Пия само чист алкохол.
П.П. Абе, ей хора, девойката дето пусна темата каза 10 неща от любовно или секс естество, бе!!!!!!!!!!!!!!!
дали някой ще го прочете... не виждам много смисъл ама хайде:
1. Обичам да ме обичат, но аз много трудно се влюбвам, да не кажем че почти е невъзможно.
2. Обичам да се радвам на мига и да изживявам хубавите неща, за това и рядко мисля за лошите.
3. Обичам да пътувам непрекъснато.
4. НЕ ревнувам и не понасям някой да ме ревнува!
5. Обичам свободата.
6. Много рядко се разчувствам и не си спомням някой приятел да ме е видял в такова състояние.
7. Не споделям много и не очаквам и от другите да го правят.
8. Раздавам се винаги на хората и от това после само си патя
9. Не знам дали съм романтичка..., просто ми харесват хубавите жестове.
10. Иии най- голямата ми мечта е НИКОГА да не се връща времето назад! Нека се усмихнем на новия ден![]()
Smile becаuse it's the second best thing you can do with your lips
И мен не познавате, но не пречи:
1) Обичам и се стремя да помагам и да съм винаги до приятелите ми, когато имат нужда (дори и да нямат, без приятели просто не мога)
2) Романтичка съм, не заклета, но обичам жестовете и дори и малките романтични неща, обичам изненадите... за това и винаги правя такива неща за хората, на които държа.
3) Хората са лицемери, повярваш ли на някого, след време винаги става така, че ти си прецакания.. но аз не мога да мразя, незайно защо. Винаги прощавам, дори и да е след известно време. Също така незнайно защо продължавам да се доверявам и да се привързвам лесно.
4) Смятам, че нещата винаги могат да се оправят, и ,че всичко зависи от нас самите... хленчещите и самосъжаляващите се... не оцеляват. Рано или късно всичко те смачква обаче... и тогава имаш нужда от приятел.
5) Не търпя много-много надути комплексарчета, които мислят, че са някой или нещо с ПАРИ!
6) Не мразя никого и нищо, който/което не ми пречи по някакъв начин.
7) (Беше за 1-во място, но 7 ми е любимото число) Обожавам музиката. Най-вече хард рок, хеви и прогресив метъл. И я обожавам не само със слушане , а и със свирене... свиря на пиано, китара и барабани)
Когато обичам - обичам наистина и със цялото си сърце и същество.
9) Мразя да ме лъжат и да ме правят на глупачка. Но никога не си го връщам, предпочитам да гледам от високо на нещата и да оставям хората да затъват сами в историите ,които въртят. Рано или късно - всеки си плаща
10) Иска ми се хората да не бяха толкова лицемерни, зли и жадни за мощ и сила. Един простичък пример... когато човек е смъртно болен например. Тогава започва да разсъждава над нещата в живота си , и дали е бил добър и т.н. Но ние хората НЕ ОЦЕНЯВАМЕ нещата в живота си...
ами незнаете че :
1.Мисля че доста голяма част от хората тук са идиоти
2.Убииствен романтик
3.Слушам всякакъв стил музика
4.Падам си по момичета
5.Аз съм момче да му се невиди научете се най накрая![]()
![]()
![]()
6.Имам доста занимания
7.Обичам да готвя
8.Обичам да пея по всяко време на денонощието
9.Въобще немога да пея гаргата грачи по добре от мен
10.Чувствителна натура съм
П.П. трябва ли да са 10 защото аз мога да искарам още поне 20-30![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму
аз незнам дали ше ги докарам до 10 ама ше пробваме![]()
1) постоянно ми разбиват сърцето
2) не обичам да се обвързвам много
3) бързо се паля
4) много обичам да зарибявам някоя ама като стане нещо повече ми омръзва
5) от 3 дена си готвим сами с кучето...
6) много лесно се захласвам по арни момичета
7) половинада даскало иска да ме бие, включително и няколко човека от моя клас![]()
е тва е друго не се сещам![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
1. не си понасям името-грета...как може да няма нито едно свясно съкращение... ще ми се да ми викат някак си на галено,ама уви-няма такава опция![]()
когато момче ми каже грети ми иде да го накълцам на парченца
2. лесно харесвам някои,но много трудно се влюбвам
3.колкото и да отричам истинската любов, копнея някой ден да я срещна
4.обичам да споря-за мен това е като спорт и понякога казвам истини,за които ми се ще никога да не си бях помисляла...без малко напрежение няма страст
5.мамка му-не държа на алкохол-от малка бира и половина залитам и почвам да се държа...зле...само 1 път съм се напивала до забрава
6.не съм пробвала наркотици,някой ден ми се ще да опитам трева и екстази,но трябва да съм с човек на който държа...
7.не че не обичам децата,просто си мисля,че не ставам за родител-лесно се изнервям и избухвам,а и до някаква степен съм гнуслива-ако имам хлапе,ще е само едно и от сег асе моля на бог да не е такъв изрод като мен
8.в детската градина бях влюбена в близнака на тогавашното ми гадже
9.обичам концертите(жица мн ясно),обичам начина по който се чувствам преди,по време и след това,обичам да викам и подскачам сред хора,които не ме познават,но и които не биха ме погледнали с поглед"ама тая добре ли е" ,а ми се ухилват и предлагат малко биричка,обичам мускулната треска и синините на другия ден...
не мога да си представя да съм с човек,който смята това и музиката ми като цяла за противни и ужасни
10.девствена съм и макар че на моменти ми се ще да се свърши с това ...не мисля да правя секс скоро(не че има и с кой де)
кво да ви кажа-можете само да се радвате,че не ме познавате![]()
From green to red our days pass by waiting for a sign to tell us why are we dancing all alone?
1.Толкова съм тъп ,че се мисля за 6-ма
2.Доста често си избивам комплекси с нещо
3.Става ми гадно като лъжа ,но го правя редовно
4.Срамежлив съм
5.Мега висок съм
6.Обичам да се правя на идеот
7.Мразим кифли
8.Обичам КФЦ
9.Луд съм по байкове
10.Нося си къпра за нос в джоба (от ония за многократна употреба)
1.Не съм романтична
2.До сега никога не са ми разбивали сърцето
3.Понякога съм ебати гадната кучка
4.Не ми дреме за другите
5.В момента съм наистина много влюбена
6.Слушам рап , хип-хоп , реге и рага
7.Не се влияя от мнението на другите
8.Обичам само мама , тати , гаджето ми и една фр
9.Имам много приятели , но имам само една ИСТИНСКА приятелка , която обичам адски адски адски много !
10.Не се мисля за велика и не хвърча из облаците (мразя такива хора )
1. Често изневерявам
2. Не ми пука чак толкова за проблемите на другите
3. Обичам да ме обичат
4. Мразя лицемерите,клюарите и тн.
5. Фенка съм на Tokio Hotel xDDD
6. Обичам болката
7. Мразя цигарите
8. В момента имам 3 гаджета xDD
9. Не съм ЕМО!
10. Не съм лесна!
Every Time You Masturbate,God Kills an Emo Kid,So Please,Keep Touching YouSelves =]
1 Старая се..трябва още повече![]()
2 Имам големи мечти![]()
3 Имам много добри приятели,страшни хора са,много ги обичам
4 Кофти ми е да обичам някой,а той да ме прави на салатка
5 Адскии мноого мразя подмазването,мноого
6 Винаги съм ухилена,дори когато ми е тъжно,тези които ме познават супер добре се досещат
7 Искам повече свобода от наще ( за купони и тн)
8 Луда съм по екстремните спортове,ням търпение да ги практикувам![]()
9 Имам страшно красиви очи![]()
10 Важно е какъв човек си,важно е да си пич и да имаш голямо сърце,трябва да напрвим света по-добър
П.С. - аз съм най-голямата не романтичка![]()
Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?
1.Винаги попадам на неподходящи
2.никога не съм се влюбвала
3.често плача
4.полусирак съм
5.обожавам да танцувам
6.страдам от т.нар. разстроено хранително поведение
7.старая се да не съм лицемерна, но понякога просто не мога да бъда груба, а ми се иска
8.първата ми целувка беше преди 3 години с момче, което сега ми е безумно гнусно
9.има едно момче, което много обичам (приятелски), знам, че и той ме обича, само че е такъв бастун... държи се с мен ужасно, а пък аз не мога да спра даму ходя по свирката
10.имам 5 лева в момента
mindscan
Каква зодия си?Първоначално написано от Blo0dyBitch
Стрелец, лъв..?
1.наистина не ми пука за хорското мнение,не ми пука за тези на които не им пука за мен
2.искрено мразя кухи лейки/лейковжи,"яки" каки с яки батковци и разни други закуски от сорта на кифли
3.не харесвам хора които мразят на етническо основа или от предубеждения и стрелят клишета постоянно
4.и аз мразя поли
5.обичам да споря
6.обичам да тръшкам вратата од носа на хората'
7.обичам да се затворя в стаята ми вечер и да надуя музиката
8.обичам да крещя
9.обичам да се усмихвам и обичам хората които ме карат да се усмихвам
10.мразя насекоми![]()
c'est moi!
in defense of our dreams...
1.Не са ми разбивали сърцето.
2.Винаги прощавам.
3.На никой не вярвам.
4.Пука ми за чувствата на другите.
5.Не ми пука за мнението им.
6.Вярвам в любовта.
7.Правя се на безразлична за всичко.
8.Обичам да помагам на хората с каквото мога.
9.Не съм имала сериозна връзка.
10.Не съм казвала "обичам те" по озни начин...
Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал![]()
1.АмиИиИ Обичам да се обичам-аз съм самофлюбена и ъм...да... обичам се!
2.Винаги съм супер усмихната-странно що,още няям бръчки,ама .... късметлийка,кфо да се прай
3.Почти винаги си харесвам адските олигофрени,надути идиоти,които първоначално не ме харесват,а после като ме харесат,аз не ги харесвам - злеее
4.Луда и дива-не ми пука от нищо! *така е,като в главата ти няма нищо*
5.Обичам супер луди момчета,затова си и търся такива,ама не намирам нещо.Просто искам като си имам гадже да не се държим мирно и кротко за ръчичка,да ми разправя колко ме обича,а да правим нещо диво,нещо хипер незабравимо *освен секс де*
6.Ужасна съм...-мога да кажа на всеки,че го обичам дори да го познавам от 1 секунда и да го кажа супер искрено
7.Слушкам само метъъъъъл,пънк,рок,рап,черн о,но не и чалга
8.Винаги казвам нещата които мисля,никога не си държа езика зад зъбите!
9...амииии.......искам да убия Дядо Коледа,ама ТИХО
10. искам да правя секс на плажа,някой навит?:P
Now Go To SleeP bitCh...DIe motherfucker die, ugrhhh...time's up bitch ,close ya eyes....now go to sleep bitch,why are u steel alive,how many time I gotta tell ya,close ya eyes ...bye die motherfucker :P I'm Miss_Innocence (devil)