.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: Converse

Converse

Може ли да ми обясните къде се намира магазина на Converse във Варна? Благодаря предварително

Супер фен Аватара на pinki
    ааа и аз съм заинтересована, НО мисля, че във Варна няма на конверс
    От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!

Град
    Dreamland Varna
    Има, как да няма. Някъде до пенсионен отдел е, отидете и се огледайте, ся не ми се обяснява с пълни подробности.
    Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevata Ne davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !

Don't try to fix me i'm NoT broken

Има 3 магазина :P единия е до колхозния (точно не мога да ти обясня) другия е до АБВ-то там където има само converse и продават и скейтове и блейдове...трябва да го знаеш другия е смесен с Nike Reebok и т.н до Benetton май беше , срещо benetton-a има няколко модела в един shop :P а пък другия е една оранжева врата по пътя за младежкия но ако тръгнеш от KFC и те май станаха 6

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    Цитирай Първоначално написано от likejolie
    забележете какво мнение ... идеално отговарящо на темата ...... ЧИСТ СПАМ !!!!!!!!!!!!!!!!!!
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Град
    Bulgaria
    Хора моля ви,опишете ми по точно тея магазини за да не търся цял ден и нищо да не намере щото съм от шумен не от Варна.Много се надявам да помогнете

Град
    L.A. \ Moscow
    Цитирай Първоначално написано от xXxScreamxXx
    забележете какво мнение ... идеално отговарящо на темата ...... ЧИСТ СПАМ !!!!!!!!!!!!!!!!!!
    u 2

а се га и аз
    Raise your fist!

Мега фен Аватара на EarthShaker
    обяснете на момичето, аз дет съм от Варна пак не разбрах... абв-та бол из града...

има един магазин точно срещу Terranova по улицата от Benetton към UB Jeans демек към McDonalds, там лятото имаше ама не мн видове де успех

Цитирай Първоначално написано от MostHated
    Цитирай Първоначално написано от xXxScreamxXx
    u 2

а се га и аз
    да верно само спамите

сега и аз де

Така...Единият е от бифшата валентина /понастоящем new yorker/ свиваш в ляво и както казаха е след абв-то,след пресечката ,продават спортни стоки и сноуборди.
    Другият е като тръгнеш по уличката срещу Кирил и Методи ,почти на ъгъла на самата уличка,то е на nike и converse.
    Третият,който знае е срешу Ботевата градинка,по труден за обяснени,пресечка преди колхозния пазар с дясно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си