- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Време За Изпитииии!!! (7 клас)
Аз кандидатсвах преди 2 години. Не бях много притеснена,защото си учих през годината и бях сигурна в знанията си. Тогава се концентрирах върху работата си и се справих. Изкарах 5,062 по математика и 5,375 по БЕЛ.
Успех на кандидатстващите тая година!![]()
И аз ще кандидатствам другия месец и искам да попитам,има ли някой от III ПМГ във Варна? Ако има,би ли разяснил как е там,че имам мерак да влизам![]()
{ Георги the one ♥ }
...........run MF run ;]
ЙейПървоначално написано от laila_94
![]()
{ Георги the one ♥ }
...........run MF run ;]
емиии мен лично задачите по геометрия мн ме затрудниха щото беха некфи мноо шибани.. а иначе повечето казват "ооо ама те задачите беха мн лесни" ... еми те изглеждат лесни амаа повечето за подвеждащи и тряа се внимава.. ама общо взето въобще не беше толкова трудно колкото си мислех... изкарах 4.107... а не бях учила кой знае колкотака че... не се притеснявай и упехи
![]()
You're hardly conscious of the stains and scars,enabling your partly clouded logic.
5.179-математика и 5.38(не помня колко точно беше) приеха ме в 1ЕГ варна...
не е трудно и стига сте пускали теми относно изпитите след 7ми клас-ако си учил като хората и четеш внимателно въпросите всичко ще е ок....притесненията са напълно излишни според мен-оценките ми не са от най-високите,но пък и такива идиоти влязаха в елитни гимназии
![]()
изпитите са подобни като на пробните,аз бях ходила на на 2 пробни(и по бел,и по математика) и единия беше по-лесен ,а другият по-труден от "съдбоносните" а и аз на тях май имах некви по-ниски оценки,от тези които в крайна сметка получих
From green to red our days pass by waiting for a sign to tell us why are we dancing all alone?
Аз съм минала по този път... Честно казано, един много важен етап от живота! Притеснявах се, да, няма как иначе...и изкарах много хубави оценки. Радвах се безкрайно много! Приеха ме, където исках, в паралелката, която исках... Много учене се иска, не става само с ядене, нали знаете. :P Хайде успех с тези тестове!
П.П. Задачите по математика 60 ли са тази година? Миналата са били 50.
A ако балът ми е под 32 и нещо?Например30...Тогава какво става?Влизам ли във френската?Сигурно на второ или трето класиране?
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...
+ 1 Така е... Помня, когато имахме по география задача - всеки да разказва за определена държава (разбира се, инфото да е извън учебника!). Помня и колко запецваше една приятелка, чиято работа преди междучасието бе да зубри текста, а аз си го учих вкъщи на предния ден и без да преговарям нищо на другия ден, ми вървеше по вода с реферата..Първоначално написано от glupacheE
На последния пробен по математика имам 93 точки, а по БЕЛ - 92 точки. [party]
Яяя, рангът ми станал "Мега фен". ;ddd
Ба да ги е*a у гъза тея изпити и тея квестори.
Ще кандидатствам, пък да става каквото ще. :P![]()
Ъм...аз имам информация (![]()
),че миналата година по-труден е бил теста по математика,сега тая година щял да бъде по БЕЛ...Не знам де...
как пък го измисли т'ва? да имаш някакви ясновидски умения и да знаеш кой от вариантите ще ви се падне?!Първоначално написано от SuNsEt
и ако ме питаш-можеха доста по-ужасен изпит по математика да дадат...това,че е бил труден,гаден и т.н го измислиха хора,които не се бяха справили толкова добре и си търсеха оправдание-имаше 2-3 по-смотани задачи,но за подготвения ученик не би трябвало да са такъв проблем-все пак имаше към 45 други сравнително лесни(не си спомням точно колко ни бяха задачите)
а за този по БЕЛ-ми аз разгледах и другите варианти докато скучаех и спокойно мога да кажа,че единия беше по-лесен и от този който ни се падна...другия беше малко по-завъртян...
съмнява ме министерството да се издразни с вас,а и с нас и да направи това,което казваш...все пак миналата година колкото и лесни да ни бяха изпитите пак имаше маса от ниски оценки
From green to red our days pass by waiting for a sign to tell us why are we dancing all alone?
Първоначално написано от besnicataa
После като ви се налага да пишете интерпретативни съчинения ще ви е още по-яко![]()
![]()
The Spark
Тестовете са мнооооооого по-лесни от старите изпити .. просто не се иска толкова акъл..училища,които се водеха елитни се напълниха с паплач,която сигурно и 3 пъти не е отворила учебник през годината.Само от игра на тото спокойно можеш да влезеш в някое сравнително хубаво училище и точно поради тази причина иначе елитните училища се напълниха с идиоти.Yeah.
И въпреки това с тестове ми е по-добре,защото не ме бива никак в разсъжденията..тва който го може си го може![]()
{ Георги the one ♥ }
...........run MF run ;]
абе и за тестовете си трябват знания-все пак трябва да знаеш доста неща за езика и да запомниш текста хубаво,за да го преразкажеш като хората...
а хората които си играха на тото миналата година имаха по 3 и нещо...писна ми вече да пиша в тая тема,хора,мислете какво говорите и не слагайте всичко под общ знаменател
аз пък съм по-добра в съчиненията и в математиката...
в едни училища ти прибират телефона,в други не
в едни ти казват къде да седнеш(търсиш си името по чиновете),в други сядаш където ти харесва
и не разбирам какъв ви е проблема-като имате претенции,4е сте толкова умни,значи все-пак ще изпъкнете от масата,колкото и лесен да ви е изпита
и благодаря на моми4ето от предния коментар,каня те да ни дойдеш на гости в 1ва и да видиш каква паплач сме...повярвай 98% сме си скъсали задниците от учене в 7ми клас,същото се отнася и за 5та(паралелките с Н.Е. и А.Е)
Момичето не слага всички под общ знаменател. И аз се скъсвам от учене, скъсвала съм се от учене и ще продължавам да се скъсвам от учене. Всеки си е различен, ако мисли за бъдещето си - кандидатства, ако не-не... Нали така... ДА, миналата година на много хора оценките им бяха пълен ужас, ама ПЪЛЕН! И са си ги приели, де. Ако не на първо, то на второ, трето класиране...
Не си мислете, че тестовете са лесни. Не става с "онче бонче", доста знания се изискват. Преразказ или съчинение? Честно казано, не знам какъв текст могат да ви измислят. Може да е пълен с незначителни на пръв поглед подробности и да ви закотви... А съчинението - и то никак не е лесна работа. Но сте на далавера с преразказ.Лично мое мнение.![]()
Пожелавам успех на всички!
Тестовете рулз![]()
Лесно е,споко (:
yeah proverih si testa i nqmah greshka sa ostava prerazkaza i testa po matematika : )
НиКоЙ нЕ уМиРа ДеВсТвЕн-ЖиВоТъТ ПрЕеБаВа ВсИчКи...
Аз само се моля теста по математика да е по-лесен от миналогодишния
Миналогодишния тест по математика е страхотно лесенПървоначално написано от *GlamorouS*
Ако се падне нещо подобно и тази година
![]()
![]()
![]()
Ако си прав,ще бъде страхотно.Теста по БЕЛ беше страшно лесен,направо се учудих.Първоначално написано от SuNsEt
![]()
ЛЕСНОПървоначално написано от vesito13
![]()
....майтапиш ли се ..... имам само 6-ици по математика и уж си ги разбирам и се пак... ЛЕСНО ....боже .... имаше няколко толкова овъртяни че ако ги реша съм трамвай
![]()
![]()
айде поздравче -----> http://vbox7.com/play:995956c7
^ Миналогодишният тест по БЕЛ не е толкова труден, колкото го изкарвате. А тазгодишният дори, бих казала, е по-лесен. Тъй че остава да е по-труден по математика по твойта логика, но дано си е ОК..
Йесссс, имам 3 грешки, т.е. 69 точки. Сега чакам теста по математика да мине и да видя резултата и от него, макар че хич, ама хич няма да съм въодушевена...
Един Бог знае колко точки имам на преразказа.![]()
Първо на първо съм МОМИЧЕПървоначално написано от Yancheto
И само предполагам.Информацията ми я каза госпожата в курсовете!!!!