.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 79

Време За Изпитииии!!! (7 клас)

eee..hora doide si vremetoo... sled mesec idvat izpitite. ..iskam da vi pitam (moje bi se povtarqm s nqkoi dr tema- nz ) ...zadachite po matematika po lesni li sa ot kolkoto na probnite...kakvi ocenki imate ako ste hodili ,koi v kakvo ychilishte iska da kandidatstva iiiiii nakraq no ne na posledno mqsto... nali izpitite sa na 20(bel) i 26(matematika) ? blagodarq predvaritelno
    НиКоЙ нЕ уМиРа ДеВсТвЕн-ЖиВоТъТ ПрЕеБаВа ВсИчКи...

Град
    На гРаниЦаТа мЕждУ ФанТаzИRта и ReaLностТа :)
    ahm izpitite saa na tezi dati..za zada4ite nz..kfot doide po m-ka izkarah 4.88 po bg 5.36

Цитирай Първоначално написано от LaDy^DaQnA
    ahm izpitite saa na tezi dati..za zada4ite nz..kfot doide po m-ka izkarah 4.88 po bg 5.36
    Ei tova bqha i moite ocenki!!! pak ina4e zada4ite sa gre-dolu lesni(pone kolkoto znam ot minalata godina)Samo trqbva da si super koncentriran :P :P :P

Град
    B`aDa`3aeDHo`C`Te5
    аз кандидатствах преди 2 год...и честно казано по математика...ми се паднаха възможно най-лесните задачи...По БЕЛ ние имахме Съчинение...а вие ся май сте на др...Но...беше кофти Съчинението-беше на Немили-недграги....Иначе като оценки,аз имах 5,625-по мат и 3,75 по БЕЛ и влязох в V-та езикова във Варна

"Всеки среща самотата по пътя си,но за някой тя е целият им път..."

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Аз в момента съм седми клас и съответно ми предстои да кандидатствам, но знам, че изпитите са по-лесни от олимпядите по Математика и Български. Аз на тях изкарах БЕЛ-94 точки Зубър съм, знам а по математика- 74
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

az na sustezanieto po bg iskarah 89 a po matematika 57...inache na probnite izpiti imam po 5 i 30 5 i 40 po matematika i 5 i 40 nqkude po bel...dano ste pravi che zadachite sa po lesni ..
    P.S. mersi che se otzovahte

Град
    Където той,там и аз! :D
    За съжаление и аз тази година ще кандидатствам вече съм си избрала училищата и сега чакам да дойде 20 и 26 Може ли някакво мнение за 1соу и 22соу в София?Мерси предварително
    Животът е пътешествие,а не крайна цел.
    Аеросмит

Мега фен Аватара на DieselBlood
    Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    minalata godina kandidatstvah i testa po BG be6e po-lesen, a po matematika sam slab taka 4e abe ocenkite mi bqha 3,21 po matematika i 4,82 po BG
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
    една велика тема

Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!

Е то миналата година задачите по математика си бяха гадни.Най-малко,защото имаше задачи за 10 клас.ма пак хубавото е че и тази година ще са с тестове.Смятам,че така е по-лесно Успех на всички кандидатстващи и не му мислете толкова.Колкото повече се панирате,толкова по-зле.И да вземете си 1 шоколад на изпита.

Град
    In the middle of Nowhere
    И аз ще кандидатствам тази година...Пешла даже къде искам да вляза-Немската в Бургас...ако има някои от там мн моля да каже миналата година колко е бил бала защото никои не знае точно..
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Цитирай Първоначално написано от ЕкЗеКуТоPкаТа
    Е то миналата година задачите по математика си бяха гадни.Най-малко,защото имаше задачи за 10 клас.ма пак хубавото е че и тази година ще са с тестове.Смятам,че така е по-лесно Успех на всички кандидатстващи и не му мислете толкова.Колкото повече се панирате,толкова по-зле.И да вземете си 1 шоколад на изпита.
    Хахах значи само ти така смяташ ... тестовете колко задачи са ви ... 50? (май толкова бяха) и за 1 решена задача не минаваш ... ние като кандидатствахме имахме само 2 задачи ... 1 алгебра и 1 геометрия ... и само за чертеж имаш 3ка... кое му е по-лесното на тестовете???

Не се панирайте, бе, хора, най-важното е спокойствието. Аз се наревах вечерта преди всеки изпит и на другия ден като краставичка. 5,893 по бел и 5,250 по математика. Ако искате да ме питате нещо - на лс

Град
    СофиЯ
    A с колко горе-долу ще вляза във Френската езикова?Ами във 18-то(Уилям Гладстон)?
    So if you're asking me
    I want you to know
    When my time comes
    Forget the wrong that I've done
    Help me leave behind some
    Reasons to be missed...

vuv Френската balut e 32,250 ,a v 18-to - 30,144 ----informaciqta sum vzela ot tazgodishniq spravochnik na VEDI (ne garantiram che sa verni tui kato moje i da se promenqt no tezi sa gore doly orientirovuchni ----

karit0
    Фен

Местожителство: Където той,там и аз!
    Пуснато на: Пон Май 12, 2008 5:44 pm Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

За съжаление и аз тази година ще кандидатствам вече съм си избрала училищата и сега чакам да дойде 20 и 26 Може ли някакво мнение за 1соу и 22соу в София?Мерси предварително

---- za jalost mislq che 1-vo soy ne e mn dobro.. ... edin priqtel ychi tam i kazva che ne my haresva i ot 9 klas shte se vurne v 32-ro ....nz tfa se pak e samo moeto mnenie ... za 22 - ne znam ////

_siNNer_ , koga sa bili tvoite izpiti ?

P.S. nefchi_bs , imam sushtata blyzka kato tazi na snimkata ti :P

Цитирай Първоначално написано от _siNNer_
    Цитирай Първоначално написано от ЕкЗеКуТоPкаТа
    Хахах значи само ти така смяташ ... тестовете колко задачи са ви ... 50? (май толкова бяха) и за 1 решена задача не минаваш ... ние като кандидатствахме имахме само 2 задачи ... 1 алгебра и 1 геометрия ... и само за чертеж имаш 3ка... кое му е по-лесното на тестовете???
    аз си играх на тото,щото не ми трябваха оценки по бел и по мат. и не ми пукаше.реших само 1 или 2 зад. и имах 3.70

^^ Да де ама друго си е 2 задачи вместо 50 ... ;pp а и 3,70 за една задача ... малко ме съмнява ... или просто добре играеш на тото

glypacheE_ по миналата година ...

е играх.точно това исках да кажа.че бях решила 1-2 зад.,другото на тото...

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Хм, и аз съм седми клас и ще кандидатствам. Насочила съм се към езиковата в моя град, тоест оценката ми по български и литература е по - важна от тази по математика, и все пак - ще се борим за максимално най - високи оценки.

Цитирай Първоначално написано от nefchi_bs
    И аз ще кандидатствам тази година...Пешла даже къде искам да вляза-Немската в Бургас...ако има някои от там мн моля да каже миналата година колко е бил бала защото никои не знае точно..
    Ами ако не се лъжа балът беше над 30 - май 30.570 тея числа ми се въртят в ума, защото разликата между английската (която беше с минимален бал 31.680) и немската беше мн малка. (Аз бях на косъм да не вляза в английската.)
    А за изпитите - ами по 50 въпроса са и двата, от които 40 тестови и 10 с отворен отговор. По математика задачите ми бяха трудни, ама и аз съм си виновна, щот нещо бях разтревожена преди това и не успях да се съсредоточа максимално. (дааа и резултата беше - 4.072) . По БГ на преразказа гледайте да пишете красиво, щот на мен ми взеха 1 точка заради това

az iskam da vlezna v nemskata ... po -tochno kudeto se ychi nemski i davat dobro obrazovanie... ... radvam se che se spravqm dobre po matematika i BEL... ... mn yspeh na vsichki

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Аз искам да вляза в езиковата, обаче по математика съм много зле и се надявам да успея...

Аз кандидатствах миналата година и ще си позволя да ви дам няколко съвета.

1.последните дни преди изпита си починете и релаксирайте добре( каквото сте научили до тогава това е за 3-4 дни няма да научите повече) а най последния никакво учене
    2. на изпита трябва да сте суперррр спокойниии ама супер отпуснете се не го мислете няма да умрете ако не сте с 6 успокойте душата
    3.взете си ВОДА и шоколадче малко за сили
    4.УСпех на всичко които са се готвили защото не става да седнеш последните седмици да у4иш.Сигурна съм че тези които са се готвили ще успеят да постигнат желанието си

Голям фен Аватара на gorska
    Град
    в гората... !We all live in оur yellow submarine!
    Цитирай Първоначално написано от glypacheE_
    karit0
    Фен

Местожителство: Където той,там и аз!
    Пуснато на: Пон Май 12, 2008 5:44 pm Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

---- za jalost mislq che 1-vo soy ne e mn dobro.. ... edin priqtel ychi tam i kazva che ne my haresva i ot 9 klas shte se vurne v 32-ro ....nz tfa se pak e samo moeto mnenie ... za 22 - ne znam ////
    Аз пък намирам 1во за много хубаво училище. :P А за 22-ро не знам, защото го бъркам с 20-то.

Относно Френската и 18-то:
    Намерих класацията от миналата година и във Френкста най-силната паралелка е с минимален бал 32,034, а най-слабата 29, 786
    За 18
    Най-силната с 29, 714
    нАй-слабата 25, 25

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си