.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Oчаквания към красиви и не до там красиви момичета

Защо не мога да разбера от хубавите момичета имам по-големи очаквания ? смисъл повече да обръщат внимание като се видим в скайп дори по принцип ? То е ясно че от мен си зависи какви очаквания да имам ама нещо от вътре ми идва така и много повече се разочаровам от тях ако примерно някоя гадна ми се направи ок няма проблем ама ако е някоя по-така и голям проблем ми е ?

Брат, сериозно не те разбрах!

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Защото тях ги харесваш и искаш да ти пишат.. Мн е сложно

Супер фен Аватара на bEbsI
    Ляляляляляля....ама изобщо не можеш да се изразяваш..
    Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.

Град
    Русе
    нещо не разбрах дай пак
    ...

Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    Защото тях ги харесваш и искаш да ти пишат.. Мн е сложно

ee намерих си сродната душа да ме разбира
    Исках да кажа, че от хубавите момичета много повече очаквам уважение за разлика от другите - по-обикновените

Град
    Русе
    хахха и аз тка обяснявам... наистина просто съдиш по външноста по умни по красиви , повече ти пишат.. по малко хубави по малко ти пишат по малко умни
    Ta какво да кажа..Сички са еднакви :P

Град
    София

Град
    варна
    Цитирай Първоначално написано от Mac_Murdo
    ee намерих си сродната душа да ме разбира
    Исках да кажа, че от хубавите момичета много повече очаквам уважение за разлика от другите - по-обикновените
    не,ти очакваш уважения от тези,които харесва,а получаваш от тези,които не харесваш...хм..за теб може да са по-обикновени,но за друг

A friendly look, a kindly smile, one good act, and life's worthwhile.

и аз като повечето-нищо не ти разбрах.
    Липсата на доказателства за съществуването на нещо, не е доказателство за неговата липса! Абе истината е някаде там ...

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    просто едно по хубаво момиче се стреми към по по по по и най .. тва е стреми се применро акто те види знае че не си единствен и има избор защото е харесвана..тя съди по външния вид най вече и да го съчетае с материалните придобивки...докато ендо по обикновено момиче иска да завърже разговор по печена е гледа и на двама ви да е добре...(говоря за момичртата които са по обикновени и не са с некво преднамерено достойнство) Обикновеното момиче търси и се задоволява с обикновени неща и неочаква нищо повече..ето защо си падам повече по обикновени и не ме блазнат некви ултра супер дупер мега шукар бибитка кукленски кифли....

Град
    In Devil's Castle
    давай с този изказ и ще си останеш неразбран ...
    someone else...

Град
    Targovishte
    Цитирай Първоначално написано от bEbsI
    Ляляляляляля....ама изобщо не можеш да се изразяваш..
    +1
    http://prize.bg/slynchic3 :P vlezte
    www.slynchic3.aha.bg
    Lovesick No longer, 'cause now I'm over you
    Lovesick I'm stronger and it feels so good
    Lovesick No longer, so what you gonna do?
    Lovesick Understand, it's a fact
    I'm not lovesick

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    Цитирай Първоначално написано от Ивалинка
    давай с този изказ и ще си останеш неразбран ...
    абе хора момчето просто искаше да каже че очаква от по хубавите и по лачените момичета повече внимание и заинтересованост към него или изобщо към момчетата а то става така че обикновените го правят....с две думи защо хубавите момичета СЕ ПРАВЯТ на недостъпни а не трябва а обикновените момичета от които има доста ама доста по заслужаващи си от хубавите си лафят сещат се за някои неща и проявяват по голяма заинтересованост

Град
    РЮАР
    wtf

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Какво им е на обикновените момичета?С нищо не са по-зле от ''големите красавици''
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Голям фен
    Ъъъъъ...?? Я го обясни пак,че не съм се разсънила

Град
    your mind,your body and your soul
    Ti hubavo iskash,ama dali mojesh da im predlojish neshto,koeto da gi zainteresova?
    Wouldn't life be perfect if mondays were fun, junk food didn't make you fat, girls didn't cause so much drama, guys weren't so confusing and all alcohol was free...

О Господи..нищо не разбрах.. по завъртяно не успя ли да го напишеш
    Кви очаквания..кви простотии...

Az pak si mislq 4e ti o4akva6 po specqlno vnimanie za6toto iska6 da go polu4i6 No trqbva da poraboti6 malko za tova specqlno vnimanie momko

тцтц.. ти явно обаче вече си се обедил че повечето яки какички не струват.. въобще да не те учудва тфа че се праи на голяма работа и тем подобни.. намери си едно по обикновено момиче на което да ти е хубаво с нея.. нали това беше най важното :P
    Smile... Tomorrow will be worse...

Мисля,че си леко повърхностен!Как можеш да оценяваш един човек само по външния му вид не мога да разбера?Тва е супер тъпо!!НЕ защитавам другите "по-обикновените" защото съм грозна или нещо от сорта,за защото се поставям на тяхно място и виждам,че им е доста гадно!Престанете с тва разделение "хубави" и "грозни"!!!Има умни и тъпи,има прости и интелигентни...

а по темата:нищо не разбрах ама няма значение!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си