- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Oчаквания към красиви и не до там красиви момичета
Защо не мога да разбера от хубавите момичета имам по-големи очаквания ? смисъл повече да обръщат внимание като се видим в скайп дори по принцип ? То е ясно че от мен си зависи какви очаквания да имам ама нещо от вътре ми идва така и много повече се разочаровам от тях ако примерно някоя гадна ми се направи ок няма проблем ама ако е някоя по-така и голям проблем ми е ?
Защото тях ги харесваш и искаш да ти пишат.. Мн е сложно![]()
Ляляляляляля....ама изобщо не можеш да се изразяваш..![]()
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
нещо не разбрахдай пак
![]()
...
Първоначално написано от slun4ice
ee намерих си сродната душа да ме разбира![]()
Исках да кажа, че от хубавите момичета много повече очаквам уважение за разлика от другите - по-обикновените
хахха и аз тка обяснявам... наистина просто съдиш по външноста по умни по красиви , повече ти пишат.. по малко хубави по малко ти пишат по малко умни![]()
Ta какво да кажа..Сички са еднакви :P
не,ти очакваш уважения от тези,които харесва,а получаваш от тези,които не харесваш...хм..за теб може да са по-обикновени,но за другПървоначално написано от Mac_Murdo
![]()
A friendly look, a kindly smile, one good act, and life's worthwhile.
и аз като повечето-нищо не ти разбрах.
Липсата на доказателства за съществуването на нещо, не е доказателство за неговата липса! Абе истината е някаде там ...
просто едно по хубаво момиче се стреми към по по по по и най .. тва е стреми се применро акто те види знае че не си единствен и има избор защото е харесвана..тя съди по външния вид най вече и да го съчетае с материалните придобивки...докато ендо по обикновено момиче иска да завърже разговор по печена е гледа и на двама ви да е добре...(говоря за момичртата които са по обикновени и не са с некво преднамерено достойнство) Обикновеното момиче търси и се задоволява с обикновени неща и неочаква нищо повече..ето защо си падам повече по обикновени и не ме блазнат некви ултра супер дупер мега шукар бибитка кукленски кифли....
давай с този изказ и ще си останеш неразбран ...
someone else...
+1Първоначално написано от bEbsI
http://prize.bg/slynchic3 :P vlezte
www.slynchic3.aha.bg
Lovesick No longer, 'cause now I'm over you
Lovesick I'm stronger and it feels so good
Lovesick No longer, so what you gonna do?
Lovesick Understand, it's a fact
I'm not lovesick
абе хора момчето просто искаше да каже че очаква от по хубавите и по лачените момичета повече внимание и заинтересованост към него или изобщо към момчетата а то става така че обикновените го правят....с две думи защо хубавите момичета СЕ ПРАВЯТ на недостъпни а не трябва а обикновените момичета от които има доста ама доста по заслужаващи си от хубавите си лафят сещат се за някои неща и проявяват по голяма заинтересованостПървоначално написано от Ивалинка
Какво им е на обикновените момичета?С нищо не са по-зле от ''големите красавици''![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Ъъъъъ...??Я го обясни пак,че не съм се разсънила
![]()
Ti hubavo iskash,ama dali mojesh da im predlojish neshto,koeto da gi zainteresova?![]()
Wouldn't life be perfect if mondays were fun, junk food didn't make you fat, girls didn't cause so much drama, guys weren't so confusing and all alcohol was free...
О Господи..нищо не разбрах.. по завъртяно не успя ли да го напишеш![]()
Кви очаквания..кви простотии...![]()
Az pak si mislq 4e ti o4akva6 po specqlno vnimanie za6toto iska6 da go polu4i6No trqbva da poraboti6 malko za tova specqlno vnimanie momko
![]()
тцтц.. ти явно обаче вече си се обедил че повечето яки какички не струват.. въобще да не те учудва тфа че се праи на голяма работа и тем подобни.. намери си едно по обикновено момиче на което да ти е хубаво с нея.. нали това беше най важното :P![]()
Smile... Tomorrow will be worse...
Мисля,че си леко повърхностен!Как можеш да оценяваш един човек само по външния му вид не мога да разбера?Тва е супер тъпо!!НЕ защитавам другите "по-обикновените" защото съм грозна или нещо от сорта,за защото се поставям на тяхно място и виждам,че им е доста гадно!Престанете с тва разделение "хубави" и "грозни"!!!Има умни и тъпи,има прости и интелигентни...![]()
а по темата:нищо не разбрах ама няма значение!!!