еднакви или различни? не мога да формулирам точно...
искам да подчертая че съм сериозен, не че имам проблем, но винаги ми е било интересно аз ли не съм наред или кво?
та от много отдавна съм забелязал че се влюбвам винаги в момичета, които са абсолютно различни от мен. всмисъл, нямаме общи интереси, различни характери сме, обичаме да правим различни неща и тн. също много харесвам някой недостатък в някого и това за мен е преимущество... никога не съм харесвал изградения модел от телевизиите или списанията за красива жена - слаба, руса, със сини очи - твърде безвкусно за мен!
спомням си че едно от момчетата в което бях страшно влюбен имаше едно много сладко криво зъбче правеше усмивката и много сладка, беше първото нещо което ми направи впечатление! ако беше като по телевизията някоя манекенка щях да я подмина без да ми направи впечатление...
абе сещате се за какво говоря, всеки е намирал нещо в някого което само той си харесва
та бях писал една тема за две момичета, бях с едно наистина много красиво момиче, но както казах не бях особено впечатлен - нямаше нищо запомнящо се в нея... като си легна примерно не можех да си я представя в ума, някак безлична беше, като всички останали.
като характер бяхме много близки : тя обичаше да се излежава в леглото до обяд както и аз , не обичаше много дискотеките като мен, слушаше чалга въпреки това -също като мен, абе едно такова добричко момиченце беше - също като мен. и просто не се получи, тя ме обичаше но на мен ми липсваше нещо, липсваше ми тръпката, все едно бях аз със себе си - толкова еднакви бяхме! приятно беше, но еднообразно и ми омръзна честно казано - аз я оставих, прие го много спокойно... както и аз го приемам като ме зарежат.
та повода по който пиша е, че в момента съм с едно друго момиче и се чувствам страхотно! чувствам се като прероден все едно, след монотонната връзка все едно откривам нови неща! като си легна само да затворя очи и тя изниква в съзнанието ми...
та тва момиче, не е типично красива като предишнота ми приятелка, съвсем леко закръглена, което страшно много ми харесва! (предишната не че искам да я обсъждам, но си беше вейка... няма къде да пипнеш с добро чувство казвам това да не си помислите нещо)
има също страшно чаровна усмивка, и съвсем леко криво носле надясно . като характер сме абсолютно различни - тя е "луда", аз съм кротък, тя обича да обикаля дискотеките нощно време нон стоп, става сутрин точно в 8 (напълно непостижимо за мен, нищо че се прибираме в 4...)обича да кара картинг (аз мразя, карам само кола), мрази чалгата - слуша некви техно, метъл и рап простотии, обича събота и неделя да ходиме на планина, скача с бънджи! и всякакви такива лудории... а аз глупака обичах да седя по кафенца и да си говоря с хората, също така не мога да и взема думата, не спира да говори , не обича да седи в къщи, обича да ходи на мач аз дет съм ЦСКА-р ходя 1 път в годината... оо да и познайте тя е от кой мислите? даа от ЛЕВСКИ
въобще просто исках да споделя, и да ви кажа че разнообразието и пълната противоположност е хубаво нещо! така и за двама ни е нещо ново като се опитваме да балансираме
поздрави и лека вечер