Цитирай Първоначално написано от slun4ice
Цитирай Първоначално написано от babity
slun4ice, малко вероятно е да научиш кой знае какво ако имате общи интереси. Факт е, че доста често се сдърпваме с моя пореди коренните ни различия де, обаче пък е супер сладко понякога. Само задавам въпрос и той може с часове наред да ми обяснява нещото, което харесва. А само с каква страст говори за нещата, които го вълнуват... ужасно сладко е! Пък и колкото и да сме различни понякога ми е кеф да правя някои неща за него или пък да си нагаждам бъдещето според неговото.
За това казах че трябва да има и различия точно за да не ни е скучно. Ако ти така си щастлива хубаво за теб аз лично искам да си приличаме.
тука има нещо вярно...неможе той да обича разходките да обича нощните или по точно късно вечерните излизания и т.н. а ти да киснеш само у вас и да се знаимаваш с некви сайтове за запознанства и т.н. и акто се видите да си говорите само простотии кой кво е правил в даскало щото само тва ви свързва...представи си че и на даскало не ходи редовно та ептен няма обща тема...
Хубаво е да има тръпка и неясни неща за да е по интересно...една връзка може да е интересна още в самото начало при самото запознанство на двамата..за тва е хубаво по време на връзката да стане опознаването щото иначе после е безинтересно