ziky
отдавна се познаваме с въпросното момиче (състуденти сме - не сме вече тийн, но четях форума още като бях на 16-17 )
станахме си близки, обаче аз се издъних в началото щото и признах че я харесвам, но тя не беше сигурна... та така тръгнах с другата която споменах - продължи няколко месеца, всъщност струваше ми много усилия, защото просто усещах че нещо не е това което искам, но тя пък беше луда по мен... абе сапунка направо

но вече съм наистина щастлив, въпреки че сме от много скоро официално заедно, обаче с нетърпение чакам лятото! кой знае какви изненади ще ми подготви за дискотеките аз нямам толкова сили да ходя с нея навсякъде, с приятелките си снове денонощно (сигурен съм че нищо няма да прави - с характер е, не е някоя курва)

всъщност за красивите момичета не всички са такива за каквито ги мислят, бившето ми гадже беше много хубав човек, но просто не си пасвахме, не беше надута или нещо подобно, нормално момиче - не беше виновна че е красива.. .но както и да е, всичко най-хубаво и пожелавам дано срещне точния човек

сегашната направо ме удивява! не знам откъде намира толкова сили? става както казах сутрин точно в 8! през деня е шемет - и на фитнес ходи, тенис играе всеки четвъртък, и за кафе с приятелки има време, да пазарува дрешки също има време (даже и мене ме мъкне по цял ден... а аз едва се влача вече, обаче само още тва да видиме, онова... :Д, после и за дискотеки вечер... направо се чудя аз след дискотека спя цял ден и се чувствам като пребит, бе направо на морето ще се озоря с нея, но поне никога няма скука... верно веднъж два пъти седиме в къщи и гледаме филми (тва по моя инициатива - всички разбрахте че съм изявен мързеливец) аз заспивам на средата на филма, тя го гледа до края и иска още филми и други неща... луд човек, луд