- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Подходящ спорт
Маааалко съм в повече агресивна и това понякога не е добре,та искам да се хвана със спорт,в който да си изливам енергията и въобще емоциите и агресията,и всичко,което се насъбира вътре в мен...Кое е най-подходящо?
Някво бойно изкуство.Аз ти препоръчвам таекуон-до.
Все пак, преди да се захванеш с всичко това отиди на психолог.На добър психолог.Не че ти има нещо, но тази агресия може да се научиш да се научиш да я превръщаш в щастие и хъс.Много хора натрупват агресия в себе си от същите неща , които карат други да летят в облаците от щастие. Защо? Различни концепции..
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Дааа. Най - добре ще е.Първоначално написано от bulgarche-to
Или ако не ти се иска да се учиш и тн.. - хвани ръкавици и блъскай, блъскай докато не паднеш. Аз така правя и много добре си изкарвам яда
![]()
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
Много момичета харесват кик бокса
ми бокс има лубителски (поне така съм чувал) или аз напримерно на село има един орех и на него си овивале едно важе ама дебело и си бласкам![]()
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
judo?na men li4no ve4e blizo 4 godini mi vliae mn dobre...4ast ot jivota mi ..bez koeto ve4e nemoga ...i ne samo energiata si izkarva6 no i izgrajda harakter
i umenie da se za6titava6
dori sre6ty 2 pati po dibeli ot teb
![]()
...KaЗaнАтa ДуМa нЕ e НaЙ-ГoЛяМaТa БoЛka,НaЙ-ГoЛяМaТa БoЛka e КoГaтo ВeЧe нЕ чУвСтВаШ БoЛka...