.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29
    Мега фен
    Аз си пиша с 8 момичета по скайп,и то прес 5 мин,и кво от тва ? Да не са ми гаджета ?

Moje nqkoq ot tqh da si misli 4e ti si i gadje...Moq poznata tova si vaobrazqva 4e nqkav si tam ot Blg.mn go haresva vijdali sa se vednaj i aide ve4e obi4 denono6tni 4atovei kakvo? Kakuv e smisula
    LoVe Is LiKe ThE WiNd.YoU CaN`t SeE It BuT YoU CaN FeEl It !!!

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Не знам.За гаджета ти сама може да си реших и прецениш.Попринцип на мен нещо не ми допадат такива връзки с толкова голяма разлика в годините,но все пак живота си е твои и ти си решаваш.
    А иначе те съветвам да НЕ го изхвърляш от живота си така безцеремонно.Все пак се познавате от 3 години и ще е доста гадно от твоя страна.Щом поддържате отношения толкова дълго врене значи определено има какво да си кажете.

Цитирай Първоначално написано от betsinceto
    mislq 4e si mn svqstno momi4e za tfa gledai si jivota i go mahni toq verno razlikata v godinite nqma mn golqmo zna4enie, no pimisli ako toiu be6e seriozen 4ovek edva li 6te6e e taka da si jivee bez semistvo i ureden jivot i da se zanimava s dosta po malki momi4eta ot nego vsi4ko edva seg azapo4va za teb n etrqbva spored men da se zabiva6 s nekvi takiva samo da ti ogo4avat jivota \/
    Напълно съм НЕсъгласен с твоето мнение,Как може така да определяш човек,с който нито си говорила,нито си го виждала някога.Той може и да е много сериозен човек,но понякога нещата не се подреждат точно така както искаме.Не всички хора са толкова силни че да могат да прегазват всички трудности като валяци,а някои и в началото не се заимислят.Щом е толкова срамежлив че я е видял и не е смял да я заговори за какво семейство говориш ти.Е да,понякога се появява някое момиче,което да открекне срамежливото момче на тънкостите,но понякога това отракано момиче го няма.И ти откъде знаеш че не си е уредил живота като е без смейство,може просто тази срамежливост да му е пречила и да му пречи много в живота.А това че се занимава с много малки може просто да няма самочувствието да се занимава с по-големи,защото те са вряли и кипяли в живота.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от miki3
    Moje nqkoq ot tqh da si misli 4e ti si i gadje...Moq poznata tova si vaobrazqva 4e nqkav si tam ot Blg.mn go haresva vijdali sa se vednaj i aide ve4e obi4 denono6tni 4atovei kakvo? Kakuv e smisula
    Е,за всеки случай не съм човека за когото говориш...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си