- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Виртуален любовник
Аз си пиша с 8 момичета по скайп,и то прес 5 мин,и кво от тва ? Да не са ми гаджета ?![]()
![]()
![]()
![]()
Moje nqkoq ot tqh da si misli 4e ti si i gadje...Moq poznata tova si vaobrazqva 4e nqkav si tam ot Blg.mn go haresva vijdali sa se vednaj i aide ve4e obi4 denono6tni 4atovei kakvo? Kakuv e smisula![]()
![]()
LoVe Is LiKe ThE WiNd.YoU CaN`t SeE It BuT YoU CaN FeEl It !!!
Не знам.За гаджета ти сама може да си реших и прецениш.Попринцип на мен нещо не ми допадат такива връзки с толкова голяма разлика в годините,но все пак живота си е твои и ти си решаваш.
А иначе те съветвам да НЕ го изхвърляш от живота си така безцеремонно.Все пак се познавате от 3 години и ще е доста гадно от твоя страна.Щом поддържате отношения толкова дълго врене значи определено има какво да си кажете.
Напълно съм НЕсъгласен с твоето мнение,Как може така да определяш човек,с който нито си говорила,нито си го виждала някога.Той може и да е много сериозен човек,но понякога нещата не се подреждат точно така както искаме.Не всички хора са толкова силни че да могат да прегазват всички трудности като валяци,а някои и в началото не се заимислят.Щом е толкова срамежлив че я е видял и не е смял да я заговори за какво семейство говориш ти.Е да,понякога се появява някое момиче,което да открекне срамежливото момче на тънкостите,но понякога това отракано момиче го няма.И ти откъде знаеш че не си е уредил живота като е без смейство,може просто тази срамежливост да му е пречила и да му пречи много в живота.А това че се занимава с много малки може просто да няма самочувствието да се занимава с по-големи,защото те са вряли и кипяли в живота.Първоначално написано от betsinceto
Е,за всеки случай не съм човека за когото говориш...Първоначално написано от miki3
![]()