- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Виртуален любовник
Zdraveite.Iskam da spodelq s vas edna moq slu4ka i edno moe sabitie.Zna4i zapo4vam s tova 4ee predi blizo 3 godini se zapoznah suvsem slu4aino s edin togava na 26g maj,v mirkata. Itaka zapo4va vsi4ko 4atove razmenihme is picove ne me o4arova togava ko iznae kakvo .No m inapravi vpe4atlenie negoviq harakter,mnogo mi dopadna o6te togava.Purvata n isre6ta be6e na plaja v moq grad.Togava se razbrahme da se vidim no uvi az nemojah da go poznaq no za razlika ot men toi me pozna,no g oe bilo sram da me pokani i da is govorim i t.n.No sme bili blizo edin do drug i m inaravil snimki a az vaob6te ne podozirah.... Sled koet omina vsi4ko tova v oglejdane za nego no uvi ne go poznah i taka mina vsi4ko.Na dr den vleznah v skype i si pisahme dosta vreme toi kaza 4e imam iznenada za men i m iprati tezi snimki az bqh dosta o4arovana i malko gadno m istana 4e sme bil iotlkova blizko edin do drug a ne sme si kazalai ni6to makar 4e si dopadame mnogo. I taka zapo4va vsi4ko 4atove svalki zaribqvki....no mi pre4e6e edinstveno razliata mejdu godinite toi na 28 az na 17 sega.Prez tezi 3 godini me ekanil 100 tici puti no az vse mu otkazvam nz za6to ne6to me spira i az nz kakvo makar 4e stra6no mbnogo iskam da sme ne6to pove4e no vupreki otva znam 4e nemoje da stane ,,,...... isega ve4e nz kakvo da pravq mn se pritesnqvam za tova.....ako me razbrahte dostatu4no moql da m susdeistvate onqkav a4in da go otpi6a ot jivota si ili da prodalja smisulta za ne6to novo?
$akam mnenie blagodarq vi 4e me izslu6ahte
7 точка от правилата
moderated by Coki
Заглавията на темите трябва да са на КИРИЛИЦА.
LoVe Is LiKe ThE WiNd.YoU CaN`t SeE It BuT YoU CaN FeEl It !!!