Цитирай Първоначално написано от ziky
Цитирай Първоначално написано от loveandemotion
Цитирай Първоначално написано от ziky
лично мое мнение да си оставиш косата естествена...просто можеш да я поддържаш...и аз съм рус...кво да ти кажа няма смисал....но ако държиш толкова да промениш прическата си по един или друг начин...може применро да се направиш на кичури момчетата харесват такива прически..или руса изцяло..кво да ти кажа наборите направо полудяват по "русите каки копеле " накъдрена пресована...пак е сладко лично на мене мн ми харесват черните коси..ама тъмно черно накъдрено и бухнало супер готино е
Не искам да си боядисвам косата просто да си сменя прическата разбираш ли аз съм с черна коса писал си че момчетата харесват такива прически аз съм момче и не съм педал говорих за момичетата даваите саитове и идеи за прически яки моля ви

О бате сори аз съм прочел че искаш ад си направиш косата готина за момчетата сори мн се извинявам
ми аз като момче лично мога да ти препоръчам късо потсригано и може да и я дигаш с балсам за след къпане или гел или пяна там на бодлички може да я направиш на етажи смисал катофешъните момичетата се дивят мн на това може от страни да я укъсиш пък от горе по дълга сякви варянти има.

Ако може някакви снимки даи пусни в темата да видя точно какво имаш предвид или и други идеи даите мерси