Цитирай Първоначално написано от loveandemotion
Цитирай Първоначално написано от mila_pila
Аз съм момиче и ще ти кажа, че мразяяяяя иглички! И момичетата около мен също ги мразят. Когато не можеш да пипнеш косата на момчето, щото е покрита с някви лайна, не знам на кого би му харесало... Същото се отнася и до тия модните причесчици тип иму, гей, фешън. Не можеш ли просто да се подстрижеш нормално? Съжалявам, че не мога да покажа някой снимка на "нормално" според мен щото много бързам в момента.. А и плюс, че много зависи как изглеждаш ти самият при избора на подходяща прическа. Абе най-добре вземи една приятелка с тебе във фризьорския салон като толкова искаш да се харесаш на момичетата. Тя да каже какво да те правят
Не съм емо геи фешън и не желая такива прически :> както и не съм привърженик на растата и плитките просто моята коса не става за тях )))) чакам още прически ми не съм от София и няма как да взема някоя приятелка с мене........ ;(
и кво кат не си от софия нямаш приятелки ли абе бате постриви се некво късо ако ти утива аз бате си ми тича късо и си хода така и от време на време си права на бодлички и момичетата около мене само ми мранкат отгава щото сичките ми фр-ки много обичат да си играят с косата ми(макар че е къса) щото ми била мека и незнам си кво пострижи се както те кефи тебе и както ти отива