.
Затворена тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: Проблем

Проблем

здравейте приятели, значи вчера бяхме на едно купонче с приятелката ми и имаше доста хора там и всички се напихме много яко по едно време гледам аз моята приятелка я няма влизам в една стая и гледам 3ма мой фр са я надупили и я чукат кой в дупето кой в устата и аз викам "кво прайте приятели защо ми праскате приятелката" единия мой фр Митко Коршума се казва 100 килограмова скала
    дойде при мен и ми вкара 2 юумрука и ме нарита на земята после ми свали гащите и ме наеба и така ме ебаха и мен и приятелката ми на партито и искам да ви помоля за някакъв съвет дали да си останем приятели с тях или нз какво ?

Град
    Blondeland
    Ееее , не играха ли карти върху задника й?
    Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
    In the jingle jangle morning I'll come followin' you..

Град
    sofiq

Re: Проблем

Цитирай Първоначално написано от Пенко
    здравейте приятели, значи вчера бяхме на едно купонче с приятелката ми и имаше доста хора там и всички се напихме много яко по едно време гледам аз моята приятелка я няма влизам в една стая и гледам 3ма мой фр са я надупили и я чукат кой в дупето кой в устата и аз викам "кво прайте приятели защо ми праскате приятелката" единия мой фр Митко Коршума се казва 100 килограмова скала
    дойде при мен и ми вкара 2 юумрука и ме нарита на земята после ми свали гащите и ме наеба и така ме ебаха и мен и приятелката ми на партито и искам да ви помоля за някакъв съвет дали да си останем приятели с тях или нз какво ?
    a ti seriozno li
    Jivota mi se srina napar4eta 4ustvam kak pomitat gi edno po edno si4ki stakalceta I love music i love hip hop

Re: Проблем

Цитирай Първоначално написано от Mc_to
    Цитирай Първоначално написано от Пенко
    a ti seriozno li
    Ти сериозно ли?!

Град
    На жив кораб с избягали затворници
    А ! кви приятели бе ако си от русе викни ме да ги ебем ние ве мама им дебела фани 1 месец подигай малко ваир бийй крушите викни некой да ти покаже 23 номера какда чупиш носове и вари пак с тях да са напият ти не дей пи и ги опаткай земи си и некой бокс , ама дан стане ся да те бият с бокса ако ме послушаш ?!

яка лие приятелката ти ,че и в газа и го слагат по купони бе !

даже такова чудо ен ябх чел смех баце ама е и мн гадно на твое място с епоставих се едно да ида на лкъде да позанавам 1 2-ма и някой да ме пребие не че не сам бил и аз така хора по купони кат се напия ако мога да ходя съм агресор !
    4 и 12т. от правилата

Да не ти е харесало, че искаш да си оставате "приятели"

pi4 teq prikazki ot 1001 no6 gi razpravqi na dryg

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    И 1 мармот завиваше шоколада в станиол...

т.11

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си