- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ами ако.... (към момичетата)
една сутрин се събудите и на излизане от вас намерите роза пред вратата с картичка в която пише вашето име.... каква ще е първата мисъл , изникнала във вашето съзнание ?
А ако е от някого от когото не сте я очаквали може би.... ?
Не насилваите нещата, просто вземето по-голям чук!
95% от младото поколение не могат да броят, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си !
аз като момче ти казвал..правил съм го....ефекта беше нулев...никъв признак на оценяване на жеста..вече не го правя...
Бих се зарадвала, ако ми се направи това.. Оценявам малките жестове. Но.. едва ли някога би ми се случило!
Първата ми мисъл ще е че е от момчето което харесвам(ако харесвам някой де ако не харесвам ще съм просто изненадана). Ама аз каквато съм блейка най-вероятно изобщо няма да я забележаА дали ще се зарадвам зависи от цвета на розата. Дори ако е от момче което не харесвам особено ако НЕ е червена може и да се съглася да излезем.
1 съвет от мен...ако ще подарямаш цвете нека бъде лично...така оставено.....аз поне бих си помислила,че си правят майтап с мен![]()
parvata mi misal 6te e ot koi b mogla da e rozata,no poneje sigurno nqma da poznaq 6te iz4akam tainstveniq obojatel da razbuli tainata![]()
Майтап ще е ако ти оставят самобръсначка пред врататаПървоначално написано от lipsvashh_mi
![]()
Мило е, все пак е по-добре лично да се подаряват цветя![]()
Понеже входът ни се заключва, трябва да е от някой комшия. А единствения млад комшия ми е 1-вия братовчед. Ще си помисля, че е извратен.
Всъщност преди години като се карахме, той ми оставяше пред вратата разни бележки, цветя и разни картички с извинение, че ме е наранил.....нищо чудно розат да е от него![]()
Няма да ме изкефи товаСлучвало се е нещо подобно, и не се зарадвах
В смисъл.. не знам, беше ми гадно
![]()
еlsy![]()
Ми бих се зачудила кой ли ще е направил този мил жест за мен и лично бих много много се зарадвала на това.Ще има цял ден да хвърча из небесата от щастие просто, защото съм страшна романтичка и оценявам и най-малките жестове към мен![]()
ОТМЪЩАВАЙ НА ВРАГОВЕТЕ СИ ЧРЕЗ ЛИЧНИТЕ СИ УСПЕХИ!!!
На мен ми се беше случило няколко дена преди 14 февруари и с малката разлика,че докато се прибирах от училище,наще ми звъняха и ме бъзикахаоказа се,че са от един съученик,с който сме си добри фр...Ма му казах,че не искам да му давам надежди,щото тогава харесвах един,ходех с друг...абе каша...
Първоначално написано от sodomicdream
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
не всяко момиче заслужава това, и не всяко би оценило това.... дори и това момиче, за което мислех да направя този жест. Няма смисал![]()
Не насилваите нещата, просто вземето по-голям чук!
95% от младото поколение не могат да броят, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си !
Бих помислила,че още сънувам.Някак нереално ми се струва....
Ще се усмихна много чаровно и ще си помисля,че е от моето милоако пък не.. ще благодаря много за ласкателството на момчето@
Ще остане човек с впечатление, че си бил много романтична натураПървоначално написано от ziky
![]()
Да...Първоначално написано от sodomicdream
Но ако знам може би от кой е...бих се зарадвала много,но ако е просто анонимна,по-скоро ще ми е някакси конфузно...
+1 иначе вътрешно много ще се зарадвам .. дори и на шега цветето е за мен ... това ще е голям жест ... и ако е от човека когото обичам ... сигурно няма да съм просто на 7-мото небе ами ще летя от щастие ... дори и просто откъснато цвете от някоя градинка да е .... ще съм найстина най-щастливата..Първоначално написано от lipsvashh_mi
![]()
Знам не съм идеална,малко наивна и малко странна!Всичко за мен е черно и бяло...!Заради никой не се променям,нараняват ме без сърце оставам,но и да падна пак се изправям .....
първата мисъл ще е ,че някой се бъзика с мен...![]()
someone else...
Амм сигурно ще си помисля,че е от сина на баничарката долуНай-вероятно ще я стъпча...
Иначе бих се зардвала. Много сладко е =) Но честно казано предпочитам някакво друго цвете или малко букетче (розата по-добре лично да ми я връчат)![]()
You better run my darling
it's fear
it's now or never, nothing's real
keep your hands away, it's mine all mine
Аз пък бил си помислила, че някой се ебава с мен. Треа да е много загубен, за да оставя рози... Лично мое мнение!
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
хах. А никога ли не ви е минавало през ума, че може да е от някое момче,което не е от вечните свалячи,а съвсем обикновенно момче, което го е срам да ви каже лично че ви харесва и да ви подари лично розаПървоначално написано от lipsvashh_mi
Може просто да сте завъртяли главата на някое срамежливо момче, което не е от тези дето само по жени ойкат... И на мен така едно много сладко и готино момиче ми е завъртяла главата вече сигурно година и половина
![]()
![]()
![]()
... ама понеже не съм от свалячите ме е срам да я покана някъде или да и подара лично цвете... Дори за 8-ми март ползвах ослугите на куриер...
Помислете и върху този въпрос
![]()