.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 60

Ами ако.... (към момичетата)

една сутрин се събудите и на излизане от вас намерите роза пред вратата с картичка в която пише вашето име.... каква ще е първата мисъл , изникнала във вашето съзнание ?

А ако е от някого от когото не сте я очаквали може би.... ?
    Не насилваите нещата, просто вземето по-голям чук!

95% от младото поколение не могат да броят, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си !

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    аз като момче ти казвал..правил съм го....ефекта беше нулев...никъв признак на оценяване на жеста..вече не го правя...

Бих се зарадвала, ако ми се направи това.. Оценявам малките жестове. Но.. едва ли някога би ми се случило!

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Първата ми мисъл ще е че е от момчето което харесвам(ако харесвам някой де ако не харесвам ще съм просто изненадана). Ама аз каквато съм блейка най-вероятно изобщо няма да я забележа А дали ще се зарадвам зависи от цвета на розата. Дори ако е от момче което не харесвам особено ако НЕ е червена може и да се съглася да излезем.

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    1 съвет от мен...ако ще подарямаш цвете нека бъде лично...така оставено.....аз поне бих си помислила,че си правят майтап с мен

parvata mi misal 6te e ot koi b mogla da e rozata,no poneje sigurno nqma da poznaq 6te iz4akam tainstveniq obojatel da razbuli tainata

Цитирай Първоначално написано от lipsvashh_mi
    1 съвет от мен...ако ще подарямаш цвете нека бъде лично...така оставено.....аз поне бих си помислила,че си правят майтап с мен
    Майтап ще е ако ти оставят самобръсначка пред вратата

Мило е, все пак е по-добре лично да се подаряват цветя

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Понеже входът ни се заключва, трябва да е от някой комшия. А единствения млад комшия ми е 1-вия братовчед. Ще си помисля, че е извратен.

Всъщност преди години като се карахме, той ми оставяше пред вратата разни бележки, цветя и разни картички с извинение, че ме е наранил.....нищо чудно розат да е от него

Град
    Враца
    Няма да ме изкефи това Случвало се е нещо подобно, и не се зарадвах В смисъл.. не знам, беше ми гадно
    еlsy

Град
    ~~~*В*тВоИте*МеЧтИиИ*~~~
    Ми бих се зачудила кой ли ще е направил този мил жест за мен и лично бих много много се зарадвала на това.Ще има цял ден да хвърча из небесата от щастие просто, защото съм страшна романтичка и оценявам и най-малките жестове към мен
    ОТМЪЩАВАЙ НА ВРАГОВЕТЕ СИ ЧРЕЗ ЛИЧНИТЕ СИ УСПЕХИ!!!

На мен ми се беше случило няколко дена преди 14 февруари и с малката разлика,че докато се прибирах от училище,наще ми звъняха и ме бъзикаха оказа се,че са от един съученик,с който сме си добри фр...Ма му казах,че не искам да му давам надежди,щото тогава харесвах един,ходех с друг...абе каша...

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Цитирай Първоначално написано от sodomicdream
    Бих се зарадвала, ако ми се направи това.. Оценявам малките жестове. Но.. едва ли някога би ми се случило!
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

не всяко момиче заслужава това, и не всяко би оценило това.... дори и това момиче, за което мислех да направя този жест. Няма смисал
    Не насилваите нещата, просто вземето по-голям чук!

95% от младото поколение не могат да броят, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си !

Град
    somewhere over the rainbow
    Бих помислила,че още сънувам.Някак нереално ми се струва....

Ще се усмихна много чаровно и ще си помисля,че е от моето мило ако пък не.. ще благодаря много за ласкателството на момчето@

Цитирай Първоначално написано от ziky
    аз като момче ти казвал..правил съм го....ефекта беше нулев...никъв признак на оценяване на жеста..вече не го правя...
    Ще остане човек с впечатление, че си бил много романтична натура

Да...
    Но ако знам може би от кой е...бих се зарадвала много,но ако е просто анонимна,по-скоро ще ми е някакси конфузно...

+1 иначе вътрешно много ще се зарадвам .. дори и на шега цветето е за мен ... това ще е голям жест ... и ако е от човека когото обичам ... сигурно няма да съм просто на 7-мото небе ами ще летя от щастие ... дори и просто откъснато цвете от някоя градинка да е .... ще съм найстина най-щастливата..
    Знам не съм идеална,малко наивна и малко странна!Всичко за мен е черно и бяло...!Заради никой не се променям,нараняват ме без сърце оставам,но и да падна пак се изправям .....

Град
    In Devil's Castle
    първата мисъл ще е ,че някой се бъзика с мен...
    someone else...

Град
    BurGasSs 8-)
    +1

Амм сигурно ще си помисля,че е от сина на баничарката долу Най-вероятно ще я стъпча...

Иначе бих се зардвала. Много сладко е =) Но честно казано предпочитам някакво друго цвете или малко букетче (розата по-добре лично да ми я връчат)
    You better run my darling
    it's fear
    it's now or never, nothing's real
    keep your hands away, it's mine all mine

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Аз пък бил си помислила, че някой се ебава с мен. Треа да е много загубен, за да оставя рози... Лично мое мнение!
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Супер фен Аватара на Qnchety
    +1

хах. А никога ли не ви е минавало през ума, че може да е от някое момче,което не е от вечните свалячи,а съвсем обикновенно момче, което го е срам да ви каже лично че ви харесва и да ви подари лично роза Може просто да сте завъртяли главата на някое срамежливо момче, което не е от тези дето само по жени ойкат... И на мен така едно много сладко и готино момиче ми е завъртяла главата вече сигурно година и половина ... ама понеже не съм от свалячите ме е срам да я покана някъде или да и подара лично цвете... Дори за 8-ми март ползвах ослугите на куриер... Помислете и върху този въпрос

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си