.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 60

Hybrid View

miii... ne e lo6a ideq... no nz tva ne emoi tip az si padam po po suvremenni ne6ta .. naprimer nqkoi qk SMS ili ne6to podobno...

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Mademoiselle
    parvata mi misal 6te e ot koi b mogla da e rozata,no poneje sigurno nqma da poznaq 6te iz4akam tainstveniq obojatel da razbuli tainata
    точно на място казано .. и аз така мисля

Град
    В далечината... еййй там ;]

Уау

Ако се случи ще си я прибера вкъщи ще си я доотгледам, а ако момчето иска да отсане "мистериозния" окееей мен
    Неее съм умряял ша' знайш' за твойта' слива миризлива, ша'знайш. Ебах ти майката керлива ша' знайш'... ОБИЧАААМ ТЕЕ !

Ако цапа гащи и Ако-то мирише .... не съм опитвал ... това, че изпускаш вида на момичето .... съсипва резултата ... става за сутрешна изненада на любимата или липса на време ...

Град
    Пловдив
    vednaj v 7-mi klas na 8-mi mart takmo se pribirah i edno mom4e...koeto samo go bqh vijdala ..ta doide pri men i mi podari roza(makar i izkustvena pone taka si spomnqm de) plius lak za nokti rozov xiaxiax... ta mi stana mnogo interesno ot postapkata mu xiax ..sled tova idvashe v nashta mahala..ama i nego reznah..

Наистина са останали малко романтични същества.

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Дилян
    az sam si romanti4ka...no ne i s tezi kam koito nqmam 4uvstva...prosto nestava...

Бих се зарадвала че някой се е сетил за мен а ако е от приятеля ми тогава вече ще съм на 7-мото небе! Ако не е от него... не знам сигурно ще ми стане малко неудобно и странно

А иначе ти питаш как ще е ако е от човек от който не очаквам... Да предположим че си нямах приятел...тогава ако си харесвах някой друг (не теб) и в първия момент ще си помисля че е от него и като не е сигурно ще остана малко разочарована...

Затова внимавай каква е ситуацията!

Голям фен
    Ще се ми стане готино
    Don't worry, be happy!

Град
    In Devil's Castle
    преживяното до този момент не е за романтиката
    someone else...

Град
    Hate City Sofia.
    Бих се зарадвала, ако ми се направи това.. Оценявам малките жестове. Но.. едва ли някога би ми се случило!
    -Същото.
    Страх ме е от себе си ,
    когато загубя мечтите си.

Цитирай Първоначално написано от heroine
    Бих се зарадвала, ако ми се направи това.. Оценявам малките жестове. Но.. едва ли някога би ми се случило!
    -Същото.
    +1

mn shte mi stane milo i hubavo sashtevremno leko smeshno ili mn skunfuzno ako bashtata izlezne na vratata i go vidi ina4e e hubavko i romanti4no..shte mi stane dosta ineteresno ot koi shte e ako ne e ot priqtelq mi .. i 1vo shte si pomislq 4e e nqkva gavra ot priqtelkite ..ili ot nqkoi dr ;] nz hxah ;]
    Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..

работатат е там, че не върви да направа този жест, щото с въпросния обект сме нещо като сърдити просто спряхме да си говорим.... от около месец и нещо... не м исе иска да е така... ама май немога да направя нищо по въпроса мерси за мненията ви страхотни сте !
    Не насилваите нещата, просто вземето по-голям чук!

95% от младото поколение не могат да броят, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си !

Голям фен Аватара на unicorn_f
    аз веднъж намерих бележка на входната врата..и пишеше че с още няколко писма и ще ми се разкрие кой е човека,ама така и не получих другите писма а първата ми реакция беше,че някой си прави майтап с мене и май наистина е било така щото нямаше други бележки

Мега фен Аватара на babity

Re: Ами ако.... (към момичетата)

Цитирай Първоначално написано от JiMiTo
    една сутрин се събудите и на излизане от вас намерите роза пред вратата с картичка в която пише вашето име.... каква ще е първата мисъл , изникнала във вашето съзнание ?

А ако е от някого от когото не сте я очаквали може би.... ?
    супер много ше се трогна! При всички положения жеста няма да остане недооценен и със сигурност ще го върна! :P

Град
    Dreamland Varna
    Единствения вариянт тва да ми се случи е, майка ми да ми да я е оставила ?!?!?!?! Или да е 8-ми март и аз да имам деца и те случайно да решат да ми напраят такъв подарък..
    Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevata Ne davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !

Аз бих била направо очарована!Обожавам малките,романтични жестове. Толкова са красиви...бих била много изненадана и цял ден сигурно бих мислиа за това...

Цитирай Първоначално написано от ziky
    аз като момче ти казвал..правил съм го....ефекта беше нулев...никъв признак на оценяване на жеста..вече не го правя...
    за жалост е така на някой и да им сваляш звезди пак няма да те отразят

Град
    Targovishte
    Цитирай Първоначално написано от ziky
    аз като момче ти казвал..правил съм го....ефекта беше нулев...никъв признак на оценяване на жеста..вече не го правя...
    az bih otcenila i to mn visoko takyv jest
    http://prize.bg/slynchic3 :P vlezte
    www.slynchic3.aha.bg
    Lovesick No longer, 'cause now I'm over you
    Lovesick I'm stronger and it feels so good
    Lovesick No longer, so what you gonna do?
    Lovesick Understand, it's a fact
    I'm not lovesick

Първо ще се изненадам и сигурно ще си помисля, че е шега... Със сигурност ще се зарадвам, от когото и да е...Е, ако е от този, в когото съм влюбена, със сигурност ще подивея от щастие... Със сигурност ще остана приятно изненадана...

хах мн относително звучи какво бих направила.Не съм изпадала в такава ситуация.Бих се зарадвала.. а ако е от някои които не харесвам като момче няма да ми стане мн мн хубаво .. ддз

Цитирай Първоначално написано от JiMiTo
    една сутрин се събудите и на излизане от вас намерите роза пред вратата с картичка в която пише вашето име.... каква ще е първата мисъл , изникнала във вашето съзнание ?

А ако е от някого от когото не сте я очаквали може би.... ?
    мале ще умра от щастие и първата ми мисъл ще е точно това че е от приятеля ми - от който най-малко очаквам да направи такова РОМАНТИЧНО нещо тои не си пада по тези неща , но знаете ли .. може и да са го шибнали лимките :P

Супер фен Аватара на Sarabi
    Ще си кажа "Тоя е луд !" и ще вкарам ей такава усмивка
    На всеки би му станало поне малко приятно. После жеста все някак ще се върне, никой няма да остане неоценен
    .
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

Град
    у вас ;]

ако намеря така роза пред нас... и то за мен.. ако е от някой, който ми е симпатичен, който харесвам или тн веднага ще му се обадя и като го видя ще го гушна и тн...

но ако е от някой, който ми досажда, от който неискам, който едва ли не мразя.. тогава розата ще я намери на пърчета в кофата

зависи
    http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL

.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си