.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 60 от общо 60
    Като я видя ще се зардвам, ама страшно много, голяма романтичка съм обаче после като разбера от кого е може и да ми стане кофти, щот ако е от някой, когото харесвам...перфектно, направо ще му се хвърля на врата, но ако не е...ще ми стане кофти и гадно.
    Обстоятелствата не правят човека, те само го разкриват.

това ще е много МНОГО мило и 100 на 100 ще го оценя ...... но не вярвам да ми се случи
    ANARCHY AND CHAOS

Calling out loud with no respect
    I’m not the one, just another reject
    I’m the voice you affect I’ll lose and protect

всяка жена тайно си мечтае за нещо такова от човека когото харесва .... ама май май никоя няма да я огрее дори и тази за която си мислех в момента и тя не заслужава
    Не насилваите нещата, просто вземето по-голям чук!

95% от младото поколение не могат да броят, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си !

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    Цитирай Първоначално написано от Tazadar
    Цитирай Първоначално написано от lipsvashh_mi
    1 съвет от мен...ако ще подарямаш цвете нека бъде лично...така оставено.....аз поне бих си помислила,че си правят майтап с мен
    Майтап ще е ако ти оставят самобръсначка пред вратата
    хаха,това определено ..но може ако момичето пазнава такива злобни хора,които се опитват по всячески начин от завист да й направят мръсноторкакто аз например.. ще се замисли...2рото по-възможно е ако харесва някой веднага да си помисли,че е от него--тогава пак се получава кофти разминаване

Цитирай Първоначално написано от dar4enceto92
    Като я видя ще се зардвам, ама страшно много, голяма романтичка съм обаче после като разбера от кого е може и да ми стане кофти, щот ако е от някой, когото харесвам...перфектно, направо ще му се хвърля на врата, но ако не е...ще ми стане кофти и гадно.
    и аз съм на същото мнение

Цитирай Първоначално написано от great_mari
    Цитирай Първоначално написано от dar4enceto92
    и аз съм на същото мнение
    И аз.Това е много мил жест,ще се зарадвам естествено.Но никой ми е правил такова нещо

Ако е от приятеля ми, определено бих се зарадвала, не толкова на самото цвете, колкото за жеста.
    Но пък ако е от някой друг би ми станало гадно, че е проявил такъв мил жест, а аз не мога да отвърна на чувствата му...
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Цитирай Първоначално написано от ziky
    аз като момче ти казвал..правил съм го....ефекта беше нулев...никъв признак на оценяване на жеста..вече не го правя...
    ооо мн мило
    Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.

Голям фен
    Град
    Тук,там-ама къде и аз незнам
    Мн мил жест и ще се почувствам наистина поласкана
    Романтичка съм и ще ми хареса

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    6e se zaradvam i zadulgitelno 6e razbera,ot kogo e,estt,4e 6e se nadqvam da e ot mom4eto,koeto haresvam

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си