- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ами ако.... (към момичетата)
miii... ne e lo6a ideq... no nz tva ne emoi tip az si padam po po suvremenni ne6ta![]()
.. naprimer nqkoi qk SMS ili ne6to podobno...
![]()
![]()
точно на място казано .. и аз така мисляПървоначално написано от Mademoiselle
Ако се случи ще си я прибера вкъщи ще си я доотгледам, а ако момчето иска да отсане "мистериозния" окееей мен![]()
Неее съм умряял ша' знайш' за твойта' слива миризлива, ша'знайш. Ебах ти майката керлива ша' знайш'... ОБИЧАААМ ТЕЕ !
Ако цапа гащи и Ако-то мирише .... не съм опитвал ... това, че изпускаш вида на момичето .... съсипва резултата ... става за сутрешна изненада на любимата или липса на време ...
vednaj v 7-mi klas na 8-mi mart takmo se pribirah i edno mom4e...koeto samo go bqh vijdala ..ta doide pri men i mi podari roza(makar i izkustvena![]()
![]()
pone taka si spomnqm de) plius lak za nokti rozov xiaxiax...
ta mi stana mnogo interesno ot postapkata mu xiax ..sled tova idvashe v nashta mahala..ama i nego reznah..
![]()
az sam si romanti4ka...no ne i s tezi kam koito nqmam 4uvstva...prosto nestava...Първоначално написано от Дилян
Бих се зарадвала че някой се е сетил за мена ако е от приятеля ми тогава вече ще съм на 7-мото небе! Ако не е от него... не знам сигурно ще ми стане малко неудобно и странно
![]()
А иначе ти питаш как ще е ако е от човек от който не очаквам... Да предположим че си нямах приятел...тогава ако си харесвах някой друг (не теб) и в първия момент ще си помисля че е от него и като не е сигурно ще остана малко разочарована...
Затова внимавай каква е ситуацията!
Ще се ми стане готино![]()
Don't worry, be happy!
преживяното до този момент не е за романтикатаНаистина са останали малко романтични същества.![]()
someone else...
Бих се зарадвала, ако ми се направи това.. Оценявам малките жестове. Но.. едва ли някога би ми се случило!
-Същото.![]()
Страх ме е от себе си ,
когато загубя мечтите си.
+1Първоначално написано от heroine
mn shte mi stane milo i hubavo sashtevremno leko smeshno ili mn skunfuzno ako bashtata izlezne na vratata i go vidiina4e e hubavko i romanti4no..shte mi stane dosta ineteresno ot koi shte e ako ne e ot priqtelq mi .. i 1vo shte si pomislq 4e e nqkva gavra ot priqtelkite
..ili ot nqkoi dr ;] nz hxah ;]
Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..
работатат е там, че не върви да направа този жест, щото с въпросния обект сме нещо като сърдити просто спряхме да си говорим.... от около месец и нещо... не м исе иска да е така... ама май немога да направя нищо по въпроса мерси за мненията ви страхотни сте !
Не насилваите нещата, просто вземето по-голям чук!
95% от младото поколение не могат да броят, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си !
аз веднъж намерих бележка на входната врата..и пишеше че с още няколко писма и ще ми се разкрие кой е човека,ама така и не получих другите писмаа първата ми реакция беше,че някой си прави майтап с мене и май наистина е било така щото нямаше други бележки
![]()
![]()
![]()
супер много ше се трогна! При всички положения жеста няма да остане недооценен и със сигурност ще го върна! :PПървоначално написано от JiMiTo
Единствения вариянт тва да ми се случи е, майка ми да ми да я е оставила ?!?!?!?!Или да е 8-ми март и аз да имам деца и те случайно да решат да ми напраят такъв подарък..
![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
Аз бих била направо очарована!Обожавам малките,романтични жестове. Толкова са красиви...бих била много изненадана и цял ден сигурно бих мислиа за това...
за жалост е така на някой и да им сваляш звезди пак няма да те отразятПървоначално написано от ziky
az bih otcenila i to mn visoko takyv jestПървоначално написано от ziky
![]()
http://prize.bg/slynchic3 :P vlezte
www.slynchic3.aha.bg
Lovesick No longer, 'cause now I'm over you
Lovesick I'm stronger and it feels so good
Lovesick No longer, so what you gonna do?
Lovesick Understand, it's a fact
I'm not lovesick
Първо ще се изненадам и сигурно ще си помисля, че е шега... Със сигурност ще се зарадвам, от когото и да е...Е, ако е от този, в когото съм влюбена, със сигурност ще подивея от щастие...![]()
![]()
Със сигурност ще остана приятно изненадана...
![]()
хах мн относително звучи какво бих направила.Не съм изпадала в такава ситуация.Бих се зарадвала.. а ако е от някои които не харесвам като момче няма да ми стане мн мн хубаво .. ддз
мале ще умра от щастие и първата ми мисъл ще е точно това че е от приятеля ми - от който най-малко очаквам да направи такова РОМАНТИЧНО нещоПървоначално написано от JiMiTo
тои не си пада по тези неща , но знаете ли .. може и да са го шибнали лимките :P
Ще си кажа "Тоя е луд !" и ще вкарам ей такава усмивка![]()
![]()
На всеки би му станало поне малко приятно. После жеста все някак ще се върне, никой няма да остане неоценен.
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
ако намеря така роза пред нас... и то за мен.. ако е от някой, който ми е симпатичен, който харесвам или тн веднага ще му се обадя и като го видя ще го гушна и тн...
но ако е от някой, който ми досажда, от който неискам, който едва ли не мразя.. тогава розата ще я намери на пърчета в кофата![]()
зависи![]()
http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL
.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33