- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо просто не млъкна ?
Poslednite sedmici moqta kompaniq zapo4na mn da izliza s edni stranni hora ili taka nare4enite gangsteri ... v na4aloto mi be6e mn veselo kefih se ... sega ...ne e to4no taka ... ednata mi nai-dobra priqtelka skoro 6te se hvane s edno gangster4e ... drugata ve4e hodi e edno ... a poslednaa sedmica i az se svalqm s edno ... koeto mn haresvam tva ne e golqm problem kato se zamislq ... oba4e ostanalite mi fr ... ve4e ne izlizat s nas ... predi i te idvaha sega ve4e dori v u4ili6te ne ni pozdravqvat ... mn tupo stana ... a istinate e 4e az mn durja na tqh i iskam da sme si fr ... oba4e posledniqt put kato izlqzahme se qdosah mn i im kazah 4e nqma ve4e da izlizam s tqh 4e ne sa mi interesni 4e ne iskam da gi vijdam i si trugnah ... i sega ne moga da opravq ne6tata te dori ne iskat da me poglednat ... znam 4e ne trqbva6e da im kazvam oniq tupotii ... kak da im pokaja 4e ne mislq ni6to ot onova koeto kazah ?
gangsteri![]()
![]()
aha da ne sa nqkfi biq4i da 4ak gangsteri...po skoro lainari
![]()
![]()
![]()
![]()
Гангстери....![]()
ьаЬхАХьхаЬА
И като стане боя си пишат 200 на подметките... Гангстери ми били ьхАХЬАХЬАь
Йо Йо, Брато.. как е хавата?. Направо купувай един калашник и си напиши на блузката "Gangsters OOD"
Ами поговори си добре със старите дружки и им обясни ,че искаш да е както преди ...![]()
What if I lead the way
What if I make mistakes
What if I change the world
What if I take the blame...
Извини се, може пък да ти приемат извинението.
Животът е адът описан в Библията!
мххх тея гангстерисигурно са некои умрели G-ta (така се казва ситила на тея дето ходът смъкнати казвам за тея дето не знаят) дето се мислят за некви дупета иначе са некви лаинари и както каза
gPa3HuTeJl "И като стане боя си пишат 200 на подметките"
![]()
а с приятелките си ми извини им се говори си с тех може пък и да стене
![]()
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
Izvinqvai Nikoll111 na kolko godini si?![]()
просто им кажи че ако някога сте били истински приятели ще ти простят приятелите са за това да те подкрепят и прощават грешките които правим ..![]()
Знам не съм идеална,малко наивна и малко странна!Всичко за мен е черно и бяло...!Заради никой не се променям,нараняват ме без сърце оставам,но и да падна пак се изправям .....
еми поговори с тях..извини им се..кажи им че не си мислила наистина това, което си им на говорила...че са те ядосали...и за това така си реагирала...просто все пак сте приятели а приятелите си прощават и подкрепят...просто няма човек, който да не е сгрешил и то без да иска..за това поговорете изяснете се....ако пък не ти простят..значи не са истински приятели...няма начин те да не са сгрешили в нещо и ти да не си им простила..просто за това са приятелите да се подкрепят...да посрещат заедно било то радост тъга..да си помагат във всичко и т.н. айди Успех![]()
"В живота няма такова пълно отчаяние като това, което идва с първите моменти на непоносимата тъга.Когато още не сме знаели какво е да си изпитвал такава тъга и после тя да е отминала,да си се отчаял безнадеждно и последа си възвърнал надеждата си. "
Гангстери тук,гангстери там ...Първоначално написано от \Enigmatic/
![]()
![]()
Продължи да пишеш за тях,моля те ...
що не си направиш татоировка с надпис: " GaNgStA Yo Yo MeN"така ще им докажеш наистина че мн държиш на тях и пак ще си при тях
пффф не бе глупости са това...
ся по-сериозно защо не се върнеш при старите си приятели... кажи им че не си харесала новата компания и наистина си осъзнала че не са добра тайфа... бла бла нещо от тоя род... ако си истински фр. ще те разберат! пък ако искаш пак да се върнеш при новите казах ти как....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
това е отвратително, което си им казала !!! Ако наистина държиш толкова на тях ..., защо им го каза е !?!??! Какав беше смисала !?!?!?!?! Отиди извини се, може би пък ще приемат, а ако не ходи си при гангстерите... трябва да мсилиш какво и на кой говориш !
Неее съм умряял ша' знайш' за твойта' слива миризлива, ша'знайш. Ебах ти майката керлива ша' знайш'... ОБИЧАААМ ТЕЕ !
ама напълни шортите в другата темаПървоначално написано от gPa3HuTeJl
тея хлапета просто ги мръднете от хоризонта.. гангстери..
![]()
![]()
...за да бъдеш себе си, трябва да се докажеш и да не забравяш кой си и от къде идваш.. защото това е твоята история, а човек без история е просто лице от тълпата....
+1 .... няма да коментирам .... едма малолетна кучка си буства самочувствиетоПървоначално написано от 1nnocenT
+1 a otnosno priqtelite ti nz kak da si pomognish nqma nishto po losho ot tova da ne mojesh da si darjish ustata zatvorena az nebih kazala nishto takova na moite fr i mojebi zatova me obi4at i sa s men nishto nemojesh da napraish kolkoto i da se izvinqvash tezi dumi vinagi 6te se pomnqt...Първоначално написано от gPa3HuTeJl
P.S vajen savet: NAUCHI SE DA MYLCHISH
http://prize.bg/slynchic3 :P vlezte
www.slynchic3.aha.bg
Lovesick No longer, 'cause now I'm over you
Lovesick I'm stronger and it feels so good
Lovesick No longer, so what you gonna do?
Lovesick Understand, it's a fact
I'm not lovesick
Ами истината е там че щом веднъж си ги заебала заради други момчета повярвай и дати простят няма дае както преди. Това да уставиш добър приятел заради момче или момиче е груба грешка, защото преполагам това са хора който познаваш от малка. Извинявай това са хората с който си прекарала най-прекрасните години от живота на човек - детството. Дни на безгрижно играене на криеница, дама, разни футбол и т.н.![]()
Първоначално написано от shanty_loop
![]()
Страх ме е от себе си ,
когато загубя мечтите си.
обичам малко гангстерчетаахахах
![]()