.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 89

Град
    Sofia

Харесвате ли срамежливи момчета?

Здравейте,имам въпрос към момичетата.Искам да ви питам: Харесвате ли срамежливите момчета който не говорят много.

Мда....много...в смисъл срамежливите да...Но срамежливи до няква степен а не вече крайности : )))

Аз пък не съм им фенка... харесвам по буйни, по приказливи, с който няма да ти е скучно, а не такива, с които незнаеш какво да си кажеш...
    Или поне когато съм само с момчето поне пред мен да се отпуска...
    Пс: има разлика да си срамежлив и да си мълчалив, можеш да си мълчалив и без да те е срам :P
    Сърцето ми плаче, крещи и не спира...

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от sladko_dete
    Аз пък не съм им фенка... харесвам по буйни, по приказливи, с който няма да ти е скучно, а не такива, с които незнаеш какво да си кажеш...
    Или поне когато съм само с момчето поне пред мен да се отпуска...
    Пс: има разлика да си срамежлив и да си мълчалив, можеш да си мълчалив и без да те е срам :P
    Имам предвид срамежлив или мълчалив със приятели или непознати но когато сте заедно се отпуска .Ако си ме разбрала.

Голям фен Аватара на gorska
    Град
    в гората... !We all live in оur yellow submarine!
    Няма лошо. Тъкмо няма да се съмнявам дали не изневерява... Важното е на мен да ми е забавно с него, пък дали другите го смятат за сдухльо... дреме ми.

Цитирай Първоначално написано от gorska
    Няма лошо. Тъкмо няма да се съмнявам дали не изневерява... Важното е на мен да ми е забавно с него, пък дали другите го смятат за сдухльо... дреме ми.
    +1

Град
    Враца
    Ами около мен все срамежливи момченца... Ама това не ми пречи да ги харесвам... Стига да не са ПРЕКАЛЕНО срамежливи, че тогава... Лоша комбинация... Бе... обобщено - добре са срамежливите момчета

е добре бе..срамежлив..И не говорите само стоите и се гледате каТ пукали... къф е смисъла ? нЕ е ли някой да си говорите ала бала да си споделяте.. пА с тоЗ
    Можеш ли да скъсаш желязна верига подсилена с възел от цветя...?

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от gorska
    Дам, съгласна, стига да не е прекалено срамежлив

Град
    Враца
    Цитирай Първоначално написано от zvQr_nO_s_ChAr
    е добре бе..срамежлив..И не говорите само стоите и се гледате каТ пукали... къф е смисъла ? нЕ е ли някой да си говорите ала бала да си споделяте.. пА с тоЗ
    Ми ала - бала ще има, след като се опознаем...

Повече от фен Аватара на zay4e
    Град
    Ямбол (v momenta sym v 4ujbina)
    Mda mnogo sa sladki sramejlivite mom4eta ,no do opredelena stepen ako gi e sram prekaleno mnogo ve4e stava lo6o

Град
    your mind,your body and your soul
    не са ми проблем..винаги знам как да ги предразположа.пък и без това аз винаги говоря като за двама
    Wouldn't life be perfect if mondays were fun, junk food didn't make you fat, girls didn't cause so much drama, guys weren't so confusing and all alcohol was free...

ми не..но и едва ли са останали в днешно време много такива..обикновенно се опитват да развият колкото се може повече теми с момичето или поне аз и приятелките ми сме свикнали да излизаме с такива момчета..така че..ако попадна на такъф..оо боже мой дано не попадна!
    ThE bEst ThinGs iN liFe aRe fReE..tHe seConD bEsT aRe ExpEnsIvE

hottie
    Guest
    Po-dobre sramejliv otkolkoto niakoi nahalnik s prekaleno goliamo samo4uvstvie ! Plus tova kolkoto i 4ovek da e sramejliv toi se otpuska v edna vruzka rano ili kusno.

Град
    БуРГаС бИЕ
    Ми д0 някъде ама да не е много че и аз съм си срамежливичка и Попринцип си харесвам по приказливките

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Ми и моя приятел не е от най-разговорливите,така беше в началото,сега съм го отракала,че чак не млъква понякога
    Ама си го обичам такъв
    В нашата връзка аз съм приказливата,не обичам някой да ме надприказва,който и да е

Мега фен Аватара на Spider4eto
    а аз се кефа на ония най-дивите

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Харесвам момчетата, които говорят много и имат какво да кажат. Предлочитам те да действат първи...Абе не си падам по срамежливите. Излишна загуба на време.

Аватара на ***(=+ ~ pi$ank@ ~ +=)***
    Град
    Старата столица
    Много харесвам срамежливи момчета,но да се отпускат в компанията си.Предпочитам ги пред останалите дори(може би защото и аз съм такава).И все пак под "срамежливи" нямам предвид такива,дето не обелват и 1 думичка.
    ''Живеят само влюбените, останалите просто съществуват. " Уилям Шекспир

Няма значение срамежлив или не...Стига да ми харесва...

Ami ponqkoga sa sladki i zagada4ni sramejlivite mom4eta...no zavisi kolko sramejlivi sa......
    vse pak..
    To love is easier than to prove your love!!!

Цитирай Първоначално написано от Spider4eto
    а аз се кефа на ония най-дивите
    +1
    Можеш ли да скъсаш желязна верига подсилена с възел от цветя...?

Мега фен Аватара на koalka
    В интерес на истината - не, не ги харесвам.

Голям фен Аватара на sapphirr

Re: Въпрос към момичетата!

Цитирай Първоначално написано от glymo14
    Здравейте,имам въпрос към момичетата.Искам да ви питам: Харесвате ли срамежливите момчета който не говорят много.
    не,за кво ми е такъв,дет да му вадя думите с 4енгел от устата

Повече от фен Аватара на Disorder
    Град
    Добрич/Свищов
    Аз не харесвам срамежливите МЪЖЕ. И то срамежливи в начина по който изразяват емоциите си и опитват да покажат симпатиите си към теб. Няма нищо по-трудно от това да опитваш да спечелиш мъж, който няма представа как да покаже какво иска...
    When I look into your eyes there's nothing to see, nothing but my own mistakes staring back at me...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си