- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Харесвате ли срамежливи момчета?
Здравейте,имам въпрос към момичетата.Искам да ви питам: Харесвате ли срамежливите момчета който не говорят много.
Мда....много...в смисъл срамежливите да...Но срамежливи до няква степен а не вече крайности : )))
Аз пък не съм им фенка... харесвам по буйни, по приказливи, с който няма да ти е скучно, а не такива, с които незнаеш какво да си кажеш...
Или поне когато съм само с момчето поне пред мен да се отпуска...
Пс: има разлика да си срамежлив и да си мълчалив, можеш да си мълчалив и без да те е срам :P
Сърцето ми плаче, крещи и не спира...
Имам предвид срамежлив или мълчалив със приятели или непознати но когато сте заедно се отпуска .Ако си ме разбрала.Първоначално написано от sladko_dete
Няма лошо. Тъкмо няма да се съмнявам дали не изневерява...Важното е на мен да ми е забавно с него, пък дали другите го смятат за сдухльо... дреме ми.
![]()
+1Първоначално написано от gorska
![]()
Ами около мен все срамежливи момченца...Ама това не ми пречи да ги харесвам...
Стига да не са ПРЕКАЛЕНО срамежливи, че тогава... Лоша комбинация...
Бе... обобщено - добре са срамежливите момчета
![]()
е добре бе..срамежлив..И не говорите само стоите и се гледате каТ пукали... къф е смисъла ? нЕ е ли някой да си говорите ала бала да си споделяте.. пА с тоЗ![]()
Можеш ли да скъсаш желязна верига подсилена с възел от цветя...?
Дам, съгласна, стига да не е прекалено срамежливПървоначално написано от gorska
![]()
Ми ала - бала ще има, след като се опознаем...Първоначално написано от zvQr_nO_s_ChAr
![]()
Mda mnogo sa sladki sramejlivite mom4eta,no do opredelena stepen ako gi e sram prekaleno mnogo ve4e stava lo6o
![]()
не са ми проблем..винаги знам как да ги предразположа.пък и без това аз винаги говоря като за двама![]()
Wouldn't life be perfect if mondays were fun, junk food didn't make you fat, girls didn't cause so much drama, guys weren't so confusing and all alcohol was free...
ми не..но и едва ли са останали в днешно време много такива..обикновенно се опитват да развият колкото се може повече теми с момичето или поне аз и приятелките ми сме свикнали да излизаме с такива момчета..така че..ако попадна на такъф..оо боже мой дано не попадна!![]()
ThE bEst ThinGs iN liFe aRe fReE..tHe seConD bEsT aRe ExpEnsIvE
Po-dobre sramejliv otkolkoto niakoi nahalnik s prekaleno goliamo samo4uvstvie ! Plus tova kolkoto i 4ovek da e sramejliv toi se otpuska v edna vruzka rano ili kusno.
Ми д0 някъде ама да не е много че и аз съм си срамежливичка и![]()
![]()
![]()
Попринцип си харесвам по приказливките
![]()
Ми и моя приятел не е от най-разговорливите,така беше в началото,сега съм го отракала,че чак не млъква понякога![]()
Ама си го обичам такъв![]()
В нашата връзка аз съм приказливата,не обичам някой да ме надприказва,който и да е![]()
Харесвам момчетата, които говорят много и имат какво да кажат. Предлочитам те да действат първи...Абе не си падам по срамежливите. Излишна загуба на време.
Много харесвам срамежливи момчета,но да се отпускат в компанията си.Предпочитам ги пред останалите дори(може би защото и аз съм такава).И все пак под "срамежливи" нямам предвид такива,дето не обелват и 1 думичка.
''Живеят само влюбените, останалите просто съществуват. " Уилям Шекспир
Няма значение срамежлив или не...Стига да ми харесва...
Ami ponqkoga sa sladki i zagada4ni sramejlivite mom4eta...no zavisi kolko sramejlivi sa......
vse pak..
To love is easier than to prove your love!!!
+1Първоначално написано от Spider4eto
Можеш ли да скъсаш желязна верига подсилена с възел от цветя...?
не,за кво ми е такъв,дет да му вадя думите с 4енгел от устатаПървоначално написано от glymo14
![]()
Аз не харесвам срамежливите МЪЖЕ. И то срамежливи в начина по който изразяват емоциите си и опитват да покажат симпатиите си към теб. Няма нищо по-трудно от това да опитваш да спечелиш мъж, който няма представа как да покаже какво иска...