.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

кога трябва да се обадя?

Вчера излязох за трети път с едно момче.Той ме попита какво ще правя утре(т.е. днес) и аз му казах,че нямам планове,но въпреки това не ми предложи да излезем.Послед преди да се разделим пак ме попита дали ще съм заета,и каза че няма да ми звъни да ме притеснява,аз ако искам да му се обадя да се видим(досега все той ме беше канил на срещите).И сега ми е суперстранно,понеже досега винаги момчетата са ме търсили(аз съм им званяла да се видим само след като сме тръгвали,а ние с него все още не сме гаджета).Чудя се кога да му се обадя.Не искам да си помисли,че не държа да се видим,ако не му званна днес,при положение,че му казах и двата пъти,че ще съм свободна.Но не искам и да си помисли,че съм му много навита и в кърпа вързана,ако му звънна веднага щом е казал,а не искам и да го лъжа,че ми е излязла работа за днес,кофти ми е и да чака да се обадя,а аз да не му звънна...обърках се.Според вас днес или утре е най-добре да му се обадя?

Днес . Ако момчето те харесва, ще му стане много приятно, че го търсиш. Стига с тази игра на котка и мишка- той ли ще ме прецака, или аз него. Да го даваме за мига .

Цитирай Първоначално написано от kato` limonche
    Днес . Ако момчето те харесва, ще му стане много приятно, че го търсиш. Стига с тази игра на котка и мишка- той ли ще ме прецака, или аз него. Да го даваме за мига .
    +1
    What if I lead the way
    What if I make mistakes
    What if I change the world
    What if I take the blame...

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Обади му се днес. Кво толкова. Ако се харесвате начи сичко е ок

Животът е адът описан в Библията!

Мега фен Аватара на Chacho
    По-добре му звънни утре.Ще имаш достатъчно възможности по друг начин да му се обадиш.Според мен той на теб е в кърпа вързан и можеш да показваш частичката недостъпност когато на живо, а не като отлагаш среща.Все пак не прекалявай със звъненето.Правило си е той да те търси, ти просто правиш изключение сега.Приятно прекарване
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Цитирай Първоначално написано от Sladinka_f

+1 аз съм за днес
    Знам не съм идеална,малко наивна и малко странна!Всичко за мен е черно и бяло...!Заради никой не се променям,нараняват ме без сърце оставам,но и да падна пак се изправям .....

+1
    just a kid۵

Град
    In Devil's Castle
    аз пък съм за утре,ама както решиш
    someone else...

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Обади се днес. Няма защо да го отлагаш. Ако ви е писано, какво значение има?

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Ако правилно съм разбрала, значи си мислиш, че ще те помисли за много лесна, ако го поканиш пак да излезете... Ами тогава му звънни днес, да се уговорите за утре. :P
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Град
    Варна
    +1 .. обаждай се .. какво чакаш

Според мен днес е най-добре..не чакай !!
    Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
    Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...

ami ... sidurna li si 4e mu ima6 telefonniq nomer nikade ne spomena da ti go e iskal ili ti negoviq :P bazikam se ... estestveno az bih mu se obadila kakvo 4aka6?? ti si USPEH
    I JUST PLAY WITH STYLE
    http://prize.bg/parkourgirlss

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си