- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- кога трябва да се обадя?
Вчера излязох за трети път с едно момче.Той ме попита какво ще правя утре(т.е. днес) и аз му казах,че нямам планове,но въпреки това не ми предложи да излезем.Послед преди да се разделим пак ме попита дали ще съм заета,и каза че няма да ми звъни да ме притеснява,аз ако искам да му се обадя да се видим(досега все той ме беше канил на срещите).И сега ми е суперстранно,понеже досега винаги момчетата са ме търсили(аз съм им званяла да се видим само след като сме тръгвали,а ние с него все още не сме гаджета).Чудя се кога да му се обадя.Не искам да си помисли,че не държа да се видим,ако не му званна днес,при положение,че му казах и двата пъти,че ще съм свободна.Но не искам и да си помисли,че съм му много навита и в кърпа вързана,ако му звънна веднага щом е казал,а не искам и да го лъжа,че ми е излязла работа за днес,кофти ми е и да чака да се обадя,а аз да не му звънна...обърках се.Според вас днес или утре е най-добре да му се обадя?
Днес. Ако момчето те харесва, ще му стане много приятно, че го търсиш. Стига с тази игра на котка и мишка- той ли ще ме прецака, или аз него. Да го даваме за мига
.
+1Първоначално написано от kato` limonche
![]()
What if I lead the way
What if I make mistakes
What if I change the world
What if I take the blame...
Обади му се днес. Кво толкова. Ако се харесвате начи сичко е ок![]()
Животът е адът описан в Библията!
Първоначално написано от kato` limonche
![]()
По-добре му звънни утре.Ще имаш достатъчно възможности по друг начин да му се обадиш.Според мен той на теб е в кърпа вързан и можеш да показваш частичката недостъпност когато на живо, а не като отлагаш среща.Все пак не прекалявай със звъненето.Правило си е той да те търси, ти просто правиш изключение сега.Приятно прекарване![]()
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
+1 аз съм за днесПървоначално написано от Sladinka_f
![]()
Знам не съм идеална,малко наивна и малко странна!Всичко за мен е черно и бяло...!Заради никой не се променям,нараняват ме без сърце оставам,но и да падна пак се изправям .....
аз пък съм за утре,ама както решиш![]()
someone else...
Обади се днес. Няма защо да го отлагаш. Ако ви е писано, какво значение има?
Ако правилно съм разбрала, значи си мислиш, че ще те помисли за много лесна, ако го поканиш пак да излезете... Ами тогава му звънни днес, да се уговорите за утре. :P
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
+1 .. обаждай се .. какво чакашПървоначално написано от kato` limonche
Според мен днес е най-добре..не чакай !!
Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...
ami ... sidurna li si 4e mu ima6 telefonniq nomernikade ne spomena da ti go e iskal ili ti negoviq :P
bazikam se ... estestveno az bih mu se obadila
kakvo 4aka6?? ti si
USPEH
![]()