- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Споделете
Нека в тая тема всеки да сподели най- голямата олигофрения, кретенизъм, идиотизъм и т.н. дет е правил някога![]()
There's no justice
There's no peace
There's no freedom
Fuck Police
HateCops, трябва ли да е свързано с музика,понеже е в тая тема ...![]()
Първоначално написано от LINKNOT
не само с музика всяка олигофрения която си направил(а) е за тука
There's no justice
There's no peace
There's no freedom
Fuck Police
оле тея като ги чуя направо подивявам....Първоначално написано от LINKNOT
![]()
мхм зле са
;]
Предложих на момиче със цвете и писмо след като в продължение на 2 месеца ми показваше, че иска да бъдем само приятели. За капак момичето е в моя клас. Е сами се досещате, че нещата не провървяха и затова бих бутнал това в списъка "кретенизми".
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
От военната комисия м.г. ме пратиха на психиатър в друг град със думите "Или на тебе ти има нещо или на мене"
There's no justice
There's no peace
There's no freedom
Fuck Police
Ти много ли си добре? Ми има си друг раздел за такава тема. Примерно "Фън,фън и пак фън" или нещо такова беше или пък "Всичко тийн накуп". Според мен са по-подходящи,но не ... Аз съм много зле и като ме чуеш подивяваш,братчееее... Ти не си чувал/а никога по-смешно нещо. Леле,сцепваш се направо. ХахахаХАХа... аз съм за "Комиците" кво си говориш...Първоначално написано от SiNiStEr
![]()
П.П. Все ми е тая къде ще е темата,но реших да попитам от наблюдателност дали случките трябва да са свързани с музика. Както и да е...
По темата: Много щуротии съм правила. В момента се сещам как преди 2-3 дена се качихме с една пр-ка на покрива на един блок и пяхме рок песни.А днес с един приятел отидохме пред даскало и напъхах дъвка в ключалката на входната врата.
Дано утре не се учи.
:P . Кво друго?
Бяхме надраскали една кукла барби с черен маркер и я сложихме в междучасието на паметника пред училището,но в часа видяхме как я махнаха...
Ест. после отидохме и я изкарахме от коша и отново я сложихме на паметника,но пак я взеха,само че тоя път не видяхме кой ...
Е,то това не е толкова интригуващо,де,но все пак. Аммм ... сетих се и за г-на по история,който има славата на много злобен и мрачен човек (какъвто действително е). Изпитваше ме и ми задаваше някакви много оплетени въпроси и аз го попитах "Абе господине,сега зак`во ме тормозите така? Освен това миналия път като ме изпитвахте ви казах абсолютно всичко,знаех че еди кои си владетели не са български,само дето не бях сигурна каква е народността им и вие ми писахте 3 ! " (Несправедливо,нали?) и целия клас почна да се смее,защото на него никой гък не му казва и всички са супер наплашени в часовете. Той почна веднага да хленчи "Ама как ще те тормозя,ти си учи,аз ще ти пиша хубави оценки." ... ляляля ... и другото,което стана лаф беше "Обичай мееее, не ме мрази"
![]()
![]()
Ако се сетя за още нещо,ще допълня.
![]()
Първоначално написано от exploitedteen
Това ме доби
На концерта на Sonata в Каварна публиката ме носи на ръце след което ме хвърлиха зад решетките право върху един фотограф и му вкарах един кец в главата след което падна и ако не се лажа си счупи фотоапарата![]()
There's no justice
There's no peace
There's no freedom
Fuck Police
LINKNOT не ставаше дума за теб,че си мн зле.Ставаше въпрос за групата.Прсот имам мн спомени свъразни с тази група и техните песни.
Не се пали толкова.![]()
;]
Не разбрах за коя група говориш. Темата се казва "Споделете". Хайде,ти си ... :PПървоначално написано от SiNiStEr
Скочих в басейн дълбок 3 метра,като и грам не мога да плувам.кочих точно посредата,нямаше къде да се хвана,а и на близо нямаше хора да ми помогнат.И всичко това пред очите на майка ми,която си топва само краката,защото я е страх![]()
Липсата на доказателства за съществуването на нещо, не е доказателство за неговата липса! Абе истината е някаде там ...
az i oshte 2 mom4eta stoim na edna peika-az se obrashtam i poso4vam edna grupi4na ot momi4eta i kazvam "etam ema edna kurva" momi4eta me 4uha i v sledvashtiq moment nie padame ot smqh zashtoto az imah predvid zavoq zad momi4etata (za tezi koito nz kurva na ispanski e zavoi) a tezi momi4eta slu4aino se ozovaha na pred zavoq koito so4eh i posle dosta ne fana sram de....kato ni podminaha se obrashtaha da me gledat i sig dosta psuvni sam izql
Миналата година в час по история всики си прави каквото си иска стига да не вдига шум та аз стоя точно зад господина ми по история ( който е гола глава) и се опитвам да да убия една муха и познайте къде я размазах тая муха точно на голата туква на господина му по история ама тая муха пусна толклова много кръв че не е истина много яко беше ама после при шефката не ми беше яко ама както и да е
There's no justice
There's no peace
There's no freedom
Fuck Police
Айде ок ще кажаПървоначално написано от LINKNOT
По-принцип като съм в даскало и през междучастията обичам да сядам на стола,там където сядат даскалите(катедрата).Тъкмо си оправях дънките за да седна,защото бяха с ниска талия и един идиот мина и ми дръпна стола......толкова гадно паднах,че после цяла седмица ме боля задника....и после сичко се ебаваха с мене....
Сетих се за др......
В стаята съм аз и една моя фр,седим и си говорим нещо,с гръб към даската сме.В стаята бяха още три момчето от моя клас.Бяха написали на дъската с мокра гъба ''Х*И''.И даскалката по химия влиза,а тя е мн мн ама мн гръмогласна и злобна от вс др даскалки.Влезе тя и като го видя....като почна да вика.....всички като ни напуши на смях,но ние няма как да си смеем пред нея и секи се обръща и почва тихо да се киска.....тя вика,вика а на нас още по-смешно ни става...ядоса се и и изелезе.После казала на класната да ни строява![]()
;]
Когато бях на 14 реших да си замина от къщи(Не да избягам)Просто да си тръгна.Отидах на КАРАНДИЛА.Не са прибрах 5 дена.Издирваха ме с полиция.Кат са прибрах,обрах мн наретби,че и бой даже..ама малко
.И точно на следващия ден,след като се върнах ми купиха ГСМ
![]()
![]()
..
Има и още много групости,който съм правила,ама ся не се сещам..