Не видях такава тема, но ако все пак има - извинявайте. Тук слагайте снимки на любимите си дрехи, за да може и другите да ги виждат и да се вдъхновят от вашия стил. Надявам се темата да ви хареса, а ако не - просто не пишете.![]()
Офф, нещо не става с качването на снимките!Моят стил е различен почти винаги, понякога е елегантен, понякога - спортен, "разголен", небрежен, нежен иии нззз още много стилове си имам...
![]()
Защо се ровиш в пепелта?
Там няма да откриеш огън....
Не знаеш ли,че с любовта е свършено,
щом някой,някога ти каже сбогом!
Оффф сори,че се бъркам,ама момичето е казало да показваме НАШИТЕ ДРЕХИ,а не такива каквито на нас ни харесват!Не четете ли бе хора?!Пфффф....
~OnLY HoUsE MuSIc-ThE TrUE MuSIc FoR PaRTy PeOPlE~
http://sofianci.com/media/uploads/11...4g43jx7omk.jpg
Едни от любимите ми дрешки.Полата е червена, а суичърът е черен на сиво-сини точки.
http://sofianci.com/media/uploads/11...lzkdeig352.jpg
Ето една от малкото ми цветни снимки... Но от нея се вижда, че обичам цветното.. Ако не съм облечена в преобладаващо черно ще съм цялата в цветовете на дъгата...![]()
Всъщност... Забрави какво ти казах и се усмихни! =)
Първоначално написано от klamer4e
klamer4e много ме кефи облеклото ти и визията,като цяло на 1вата снимка.Само кецовете бих махнала,защото не обичам,но и така си ходи.
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
Съжалявам, че за пореден път се бъркам в интересните ви теми но тази вече се повтаря за втори - трети път ...
~petak vecher cqla masa... no ne sus cqla kasa a s bqlata okrasa...~
Добре де, обяснете ми едно нещо. Как така имате време да се ровите из темите, а нямате такова, за да напишете смислено мнение... Извинявам се отново. Реших, че темата може да ви хареса, а и плюс това изрично съм написала НА КОГОТО НЕ МУ ХАРЕСВА, ДА НЕ ПИШЕ! Хайде стига с тия злобни подмятания, не може ли поне веднъж да проявим разбиране?! Като се повтаря за втори-трети път, ами просто не пишете!
Извинявам се, че писах в множествено число. Благодаря на хората, уважили темата.![]()
Eми , мила миналата седмица аз пуснах такава тема , ама никой нищо не пусна . Ти поне имаш късмет !![]()