.

Виж резултатите на анкетата: Вярно ли е,че.. на вас,момчета ви е страх ва се впуснете във връзка с по-красиво момиче ?

Гласували
36. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да,вярно е.

11 30,56%
  • Не,не е вярно.

10 27,78%
  • Може би,донякъде.

15 41,67%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Вярно ли е,че.. ?

Чудя се тук нещичко,което може би е малко глупаво
    Преди малко чух една песен (малко глуповата) и се заслушах в текста.. наистина има нещо много вярно в него.
    Пее се,че момчетата се страхуват от хубавите момичета,и често те(момичетата) остават сами и им е трудно да създадат сериозна връзка.
    И така.. Вярно ли е,че.. на вас,момчета ви е страх ва се впуснете във връзка с по-красиво момиче ? И ако (или не е) е вярно,защо ?
    Love is in the air,everywhere I look around.. Love is in the air,every sight and every sound and I don't know if I'm being foolish.. don't know if I'm being wise,but it's something that I must believe in and it's there when I look in your eyes..

Град
    София
    Да определено е вярно.Или поне така е мойто мнение...

Красивите момичета се радват на огромно внимание.И това може би е проблема.Аз лично предпочитам скромничка сладуранка :P .

Момчетата се страхуват,че мацката ще е много заглеждана и че ще трябва всеки ден да се борят с много други кандидати за нея.

а коя е песента btw?

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Може би донякаде ако е хубава и не е лигава и се държи както аз се държа с нея нямам никакви проблеми да тръгна с такова момиче

Град
    sofiq o.k
    ами при мене тва неважи за др нз
    Добрите момчета отиват в рая, а лошите където си поискат!

Pri men ne6tata ne stoqt taka no opr ima ne6to vqrno

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    пф.. и аз дадох гласа си, въпреки че не съм момче но както и да е..
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Град
    BurGasSs 8-)
    е тва наистна е проблем.....кво страшно има да ходиш с по-хубаво момиче....? щом тя те харесва... значи ....... че не мога да ги разбера тея момчта... за тфа мноу хубави момичета са сами

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Абе не знам страхуват ли се или не, ама е тенденция, че повечето хубави момчета, ходят с доста нприятно изглеждащи момичета, както и обратното. Определено хубавите момичета имат по-голямо самочувствие. Освен ако не е от типа грозно патенце-грозна като дете и тийнейджърка, но разцъфтяла след 18.

Нямам ништо против хубавите момичета даже обратното ,но да не са надути па*и

Мега фен Аватара на Chacho
    Хубавите момичета имат много дебел bitch shield. Ако нямаш голямо самочувствие да пробиеш този щит, няма как да ти върже. С други думи - хубавите момичета са доста недостъпни. Ние едвам се справяме със нормално изглеждащите, камо ли със хубавици. Според мен ако имаш страх - имаш страх от всяко едно момиче, просто от хубавите е малко по-голям. Красотата им е нещо като сигнал за висша класа и като бъде издемонстрирано от тяхна страна и прието от наша, имаш чувството, че са те затапили на сцена със шестцифрено число публика. Аз винаги подхождам с хубавите момичета така, както бих заговорил всеки друг непознат - било то по-грозно момиче или момче. Даже те са тези, които се шашкат, че не се мъча да им свалям звезди и това ми носи доста успехи. Важното е да си самоуверен и да се забавляваш, хубавите неща ще ги привличаш с този подход към нещата.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Град
    In Devil's Castle
    ами и аз не мога да си го обясня това нещо,въпреки че това е най-вече за красивите.че тя всяка втора е хубава...голяма е разликата между двете
    someone else...

to ne slu4aino ima svqstni hubavi i iskani momi4eta koito ostavat sami tva e zashtoto sa asal prekaleno iskani oba4e samo ei taka nikoi ne iska seriozno neshty s neq 1vo shtoto trqbva se borqt s oshte hilqda 2ro shtoto si vikat tq e tolkoz krasiva zakvo e s mene sq she me zameni s drug 3 to ot tam sledvat revnostite i vrazkata otiva na kino 4to tq shte iska po golqmo vnimanie ako e po naduta smisal ima mn krasivi momi4eta koito ne go osuznavat tolkova ima i dosta naduti ;] taka 4e ako si nameril naduti4ka trqbva non stop da i ugajdash i t.n a be mom4etata sa po filmirani i po golemi paniki ot nas taka 4e vs moje da se o4akva ot tqh ki li ne situaciiki sam vijdala haxhax
    Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..

Да бъде що годе красива но вече обръщам повече внимание и на харектера на момичето

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    Търся момиче което да ме впечатли с нещо душевно..с нещо което да ме привлече вниманието и да ме впечатли като обект различен от сички останали..да ми доакже положението и годините си...начина си на разъждения..характера...пис а ми от некви накичорени никаквици..да страх ме е чесно казано щото аз искам момиче с което да завържа връзка повече от 5-6 месеца а с такава хубавела само ядове и простоти можеш да си навлечеш нищо хубаво..кво като е модел да не е 100 кила?Се 1 ми е цел да се изфукам с нея пред некой....бе некой ден секи си намира майстора ама....то бива достойнство бива ама па чак толко ебати заеби..

Град
    Targovishte
    Цитирай Първоначално написано от DjuDjiTo
    е тва наистна е проблем.....кво страшно има да ходиш с по-хубаво момиче....? щом тя те харесва... значи ....... че не мога да ги разбера тея момчта... за тфа мноу хубави момичета са сами
    Nikoi nemoje da gi razbere te sa stranni syzdaniq
    http://prize.bg/slynchic3 :P vlezte
    www.slynchic3.aha.bg
    Lovesick No longer, 'cause now I'm over you
    Lovesick I'm stronger and it feels so good
    Lovesick No longer, so what you gonna do?
    Lovesick Understand, it's a fact
    I'm not lovesick

Град
    РЮАР
    Хахах по - красиво момиче? От кого по - красиво ?

Не Не ме е страх.. в момента с1м с уникалното момиче... и си ми харесва...е вердно е, че е голема лигла и прави от мухата слон ама някак си нещо ме спира да сложа край на вр1зката ни..

Голям фен
    emi momi4e no vse pak az sam zabelqzala 4e e taka no ne gi razbiram

mojebi zaradi tva 4e po xybavaite momi4eta sa nai 4esty ligavi nadyti i 4akat nqkoi xybav batko...ee ne se otnasq za si4ki momi4eta de

Цитирай Първоначално написано от Vin Diesel
    Може би донякаде ако е хубава и не е лигава и се държи както аз се държа с нея нямам никакви проблеми да тръгна с такова момиче
    А ти нямаше ли си гадже?

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Не ми пука колко е красиво момичето важно е да ме привлича

о има мн вярно в това ...
    Ние сме номер ЕДНО....защото : от ПРАХТА се ИЗДИГАМЕ. "ЦСКА" , защото от нулата се завръщаме. "ЦСКА" , защото и на клада да сме, няма да ви предадем..."ЦСКА , защото няма стадион , побиращ душата и сърцето на този отбор с тази велика история..!

има нещо вярно ..
    не казвам че съм хубава но напоследък чувам че доста момчета в даскалото ми ме харесват.. понякога като вървя по улицата ме гледат странно момчетата и доста често ми се случва да ме питат "как се чувстваш след катоо си толкова красива.."
    е да .. ама до сега съм нямала сериозна връзка .. не заради друго ами защото момчетата с които съм ходила и са искали сериозна връзка аз не съм ги харесвала за сериозна връзка а тези които аз харесвах.. предпочитаха просто да си играят с мен...

та .. да сега като ги изприказвах тези неща .. мисля че е вярно ..

Град
    у вас ;]
    Цитирай Първоначално написано от DjuDjiTo
    напълно съгласна
    http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL

.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си