- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Готови за 30 мин.
Дайте идеи ако случайно ви се обадят да ви поканят да излизете някаде и имате само 30 мин. как ще се гримирате и каква прическа да си направите /???![]()
![]()
![]()
Сещамсе за адски много възможности![]()
Косата - топиране,изправяне,начупва не с пяна,с диадема (топирана зад диадемата),"обръщам" си пътя и така косата ми стои все едно съм с по-дълъг бритон(а аз нямам бритон по принцип) ....
Лице - ако се налага фон дьо тен или пудра,черен молив,леки сенки,гланц
П.П. Това по скоро е какво ще направя ако имам 10-15 мин. ама нищо![]()
Ми аз попринцип за толкова се обличам,глася за 30 минути![]()
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Мисля,че ще мога да си направя емо прическата за 30 минути![]()
we give it all.
Първоначално написано от TellMeYourName
Свилене млъквай
![]()
Може ли да ми дадете идеи а не да ми казвате какъв стил предпочитате![]()
![]()
Ти иначе за колко време се оправяш.. На мен 20 мин са ми предостатъчни, а ако мога да си позволя лукса да си изправя косата стават 30 мин.
Обаче виж ако имам 30 мин да се оправя и да стигна до мястото, където е срещата... 30мин - 20мин = 10 мин...
3мин - обличане и избиране на дрехи
2мин - слагане на аксесоари (гривнички, герданчета)
3мин - черен молив, спирала и балсам за устни
2мин - ресане на коса (пооправяне), обуване на кецовете ии излизане.![]()
Тадъмм... Всичко е готово за 10 мин![]()
Всъщност... Забрави какво ти казах и се усмихни! =)
Ам то си зависи от това ти какво харесваш.Може да си оставиш косата както ти е или да я оформиш с пяна или малко лак за коса...
Ако ползваш грим-малко пудра/фон дьо тен,спирала,молив/сенки...
Ми тва е май...за друо не се сещам.Предполагм,че за 15 мин ще си готова(ако не се туткаш много де)
98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
LoVe YoU sOoOoOo MuCh...
Kvi 4ak tolkova idei - edna bluza i edni d1nki, kosata - kakto kazaha sre6ena, topirana, ispravena ....liceto malko glanc i pudra i gotovo :P
www.myschoolbel.info <---- tYk ImA Si4kI TeMI, EseTa, LIS ....
Първоначално написано от klamer4e
Ми попринцип за около 1 час се оправям ама зависи. Ако немога да си избера дрехи се бавя много ....30 мин. са само за гласене не и да стигнеш до мястото на срещатаа и зависи от косата ми в какъв вид е защото ако не е добре я връзвам и не ми харесва много
:P :P :P
Емии не знам тогава.... 30 мин аз не мога да ги запълня с гласене освен ако не отивам на купон или многооо специална среща..Ама тогава ги запълвам, защото се къпя за тва време
![]()
Извън темата: Chr!sSie да не си ходила във Франция тази ваканция![]()
Всъщност... Забрави какво ти казах и се усмихни! =)
обаче как се гримирваш каква прическа правиш ??
Ако спирала и малко фондьотен е грим .. не знам, не мисля, че все още имам нужда от моливи, очни линии, сенки ...
Прическа - косата ми по принцип е с много хубави къдрици и леко бухнала ... затова нямам нужда от нищо .. нито от топиране, от маши .. Само пресата за бретона. В някои случаи косата ми има няколко по-прави кичури и си ги правя с машата, но изобщо не си личи.
Оо и аз мога да се облека за 10мин на теория...ама пусна ли музика е абсурд...поне по 10мин м/у различните процедури си танцувам пред огледлото пробвайки дрехи хах
Ами ето виж:
10 мин се къпя
5мин си избирам дрехи и се обличам
10 мин си оправям косата
5 мин се гримирам (гланц и спирала ) и си слагам гривни и обици
Точно 30 минути се оправям , но си чистя кецовете още 10 минути , след което се обувам и докато стигна до мястото вече съм достатъчно закъсняла !![]()
Олеле колко сте бързи![]()
Първо в банята - отписваме 10 минути (слагам си и лещи)
15 минути ми отиват докато си избера какво да облека и докато го облека.
Още 2 за спирала и молив.
После 15 за изправяне на косата (адски е упорита и става след бая горене)
После за обувки ми отиват 5 минути, защото имат връзки за нагоре и става малко бавно...
и ето, че съм закъсняла
47 минути...хах (=
Въй ... ситуацията стана сложнаа .... но да видим ... !
Първоооо душ някъде - 10 - 15 минутки
След това малко гланц и спирала - 3-4 минути [мразя много гримирани хорица , както и токчета , пайети и тем подобни лъщящи нещица] . След това кецки - 1 минута ... ... ... Малко гривни , лента за коса или диадема , ризка ... семпла вратовръзка ... = 10 минутки и ставааатттт
точно половин чаассс !![]()
![]()
![]()
I`m exactly where I`m supposed to be..
30 min sa mi predostatu4no dajespirala, ruj, vurzana kosa s pusnat briton ili pusnata s fibi otzad, mqtam edna roklq i sum gotova!
30мин ?!?! само толкова се обличам![]()
Неее съм умряял ша' знайш' за твойта' слива миризлива, ша'знайш. Ебах ти майката керлива ша' знайш'... ОБИЧАААМ ТЕЕ !
Първоначално написано от fuck_brainpants
и аз съм така.. избирам си дрехи 5 мин. обличам се 2 мин. гримирам се за 20 мин. за да стане добре защото съм мн несръчна (слагам си спирала, молив за очи, гланц и фон дьо тен) ; гривни и джунджорийки към 2 мин. ..... и остава КОСАТААА
някой път когато нямам достатъчно време и не мога да я изправя защото това става за 20 мин. и си слагам диадема (косата ми е на 2 пласта и горния е много вълнист и начупен)...
И колко време става.. 49 мин.Апък ако реша че тряа да се къпя преди да изляза.. което става за 40 мин. .....
![]()
![]()
na men po princip mi trqbvat to4no tolkova,taka 4e vrmemto mi minava taka-15 minuti za grimirane i pri4eska,5-za izbora na dreha i preobli4ane,5-da si zbera bijuta i parfium i 5-za da si sabera ne6tata v 4antata i da kaja 4ao ako ima nqkoi vka6ti![]()
Много е лесно:
3-си избирам дрехи и се оличам
3-да си измия зъбките(задължително като излизам)
2-мин да се среша и да слижа пяна на косата,моята е чуплива към къдрава и стават много хубави чупки с пяна.
1-за слагане на молив и спирала(не е кой знае каква философия)
бързо си обувам обувките,лапам дъвка,слагам гривните и излизам![]()
* biтch... your boyfrieнd ωaнтs ме ; ) *
Ами и на мен ми трябват горе-долу толкова...
10 минути в банята - Мия си зъбите и вземам душ. (Това без косата, ако е с косата... ще ми излезе 30 минути само това)
5 минути да си намажа тялото с лосион
2 минути да се облека (в избора съм бърза)
3 минути да разтребя из нас, да изключа компютъра, да си оправя чантата
5 минути да се среша, намачкам с пяна и да се издухам със сешоара (или ако ми се е омазнила, а нямам време да я измия - висока, стегната опашка, без пяна и пак я издухвам със сешоар, за да не изглежда мазна)
5 минути да си сложа гланц, малко коректор ако трябва, слагам някоя гривна или гердан, лапам някои ментос или дъвка (к'вото имам), обличам връхната дреха, взимам чантата, обувам се и тръгвам
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.