- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Много съм притеснен. Моля помогнете!
Та това представлява проблема.
Преди 4 седмици тръгнах с момиче.. като правихме секс.
Правихме го без презерватив. След което още няколко пъти го правихме пак без презерватив.. всичко уж си е наред на нея и дойде в Събота.
Обаче Събота вечерта си легнахме заедно и много ни се искаше не само да спим.. така да се каже. Тя сигурно ми се търка 2-3 часа аз щях да се пръсна буквално.. след това тя ми прави свирка.. обаче не стигнах до края и така легнахме да спим. На сутринта се сабуждам и утивам до тоалетната.. и тогава настана паниката. По главичката на оная ми работа са излезли някакви червени петанца нямат връх .. на мен ми приличат на малко кръвоизливчета (или поне с това ми се иска да се успокоя).Това стана вчера сутринта.. и през дена си се виждаха ярко червени.. почти не съм спал от притеснение.. влязох изкъпах се мих се.. мих го със студена вода без никакви сапуни и т.н. спах без боксерки умишлено и за да му е по-свободно да има вуздух.. днес намаля доста не са така ярко червени и оттихват. Но се притеснявам да не е нещо сериозно и ако и утре стоят смятам да утида на лекар(на уролог? или на друг лекар трябва да утида?) И дали е болест това? или просто от стоенето в мега възбудено състояние в продължение на може би 3-4 часа се е получило това. Прави ли сме го преди без презерватив проблеми до този момент не е имало нито за нея, нито за мен. Тя твърди, че преди мен е спала само с едно момче. И ме заболяха тестисите същия ден, но съвсем леко и това предполагам вече е от възбудата..
Моля да помогнете! Много моля някой вещ по темата да се изкаже, че снощи не съм спал от притеснение.
И ми спестете неща от рода, че имам правописни грешки. "няма ли да се науча да го правя с презерватив" и т.н. Няма нищо да променят така или иначе от тука нататак без презерватив няма да го правя. МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ!
6tom kazva6 4e sa utihnali mislq 4e ne trqbva da se pritesnqva6, no ako ne se mahnat skoro idi na lekar :P
www.myschoolbel.info <---- tYk ImA Si4kI TeMI, EseTa, LIS ....
Уф задължително.. даже се чудя дали да чакам повече .. или утре да утида. Не са грапави на пипане нито имат някакви връхчета.. просто 10тина много малки червени петанца.
Извинявам се ако някой се е погнусил просто .. за да дам по-добра представа. Иначе така ще направя утре утивам няма кво да чакам.
Благодаря! ;-] Дано не е нищо сериозно.
Едва ли ще е нещо сериозно, но знам че след секс мъжа е най-добре да се изпикае и да си "измие" главичката с урина, както и за жената де след секс винаги до ОО по малка, урината убива бактерий и разни там други...споко всичко ще ОК, щом нямаш болки, парене при уриниране и т.н. съвсем нормално е..
i asa imah sa6tiq problem i sled edna sedmica mi sa mahnaha mn bqh pritesnen 6te se opravi6 spokoino![]()
А от какво ти беше станало така?
моя приятел имаше такива пъпчици и се оказа че е хванал гъбички ...така ,че ако не се махнат до 2-3 дена най-много отивай на доктор
![]()
Ами и аз сега маи имам същия проблем оня ден с гаджето пражихме секс ама с презерватив ама преди това тя ми направи свирка и на другия ден забелязвам нещо подобно. На главичката червени петънца и се чудя от какво е и дали да се притеснявам. При нея няма проблем. Моля ако някои знае нещо по въпроса да каже![]()
Почти ги няма вече!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Според мен се е получило от търкането - както ти сам каза, тя се е търкала в теб 2-3 часа - нормално е твоя малък приятел да се зачерви, все пак е страшно нежен.
Моя съвет е да изчакаш още ден-два и ако ги има още, чак тогава отиди на уролог. Но не мисля, че е инфекция. Даже съм почти сигурна. Просто тази част е мнго чувствителна.
Така е. И звучи логично, но си се стреснах. Благодаря ти. :-]