Първоначално написано от *.~*` *~* anaRial *.~*.`*
Първоначално написано от ziky
Първоначално написано от *.~*` *~* anaRial *.~*.`*
Ami, problema e tochno tam..che ne moga da go instaliram.. poradi lipsa na prostranstvo v diska.. a ne mi dava opcia da si izbera kude.. ne znam ima li nachin da se opravi..
Слънце... ......... .................................... Влез в твоя компютър (my computer) и напиши горе %temp% и квото видиш в тая папчица изтрии..ако нещо неможе да се изтрие прочети кое е и го остави изтрии другите неща..после пак пробвай да инсталираш уиндолс медия плеър и ако не стане кажи !
Zdravei. Otvorih papkata, imashe nqkolko faila, oshte ne sum gi iztrila, da ne napravq kasha.. Eto gi: (dano da se vigda kartinkata) ta az i da gi iztria te sa samo nqkolko KB... A na men mi izpisva minimum 130 MB mqsto da osvobodq, za da se instalira. To e mn slogna rabota, preinstaliraha mi wina i mi upleskaha celia komp... no tva e drug vupros.. Blagodarq za pomoshtta, kagi ima li smisul da gi tria? to taka i taka pak nqma da ima mqsto..
О миличкото...ти и на 800х600 гледаш в тоя монитор..ше си батисаш хубавите очички бе..
Добре правиме друго :
My Computer / дясно копче на мишока в-у C: след това даваш Properties или свойства не видях как е при тебе и имаш едно Disk Clean Up или Почистване на диска.Цъкаш избираш сичко което е там с отметките и чакаш да се махне
ето ти шот http://ziky.org/untitled.JPG
Айде успех и ако има нещо пак по добре пиши на лична че ше ни бият тука накрая