Здравейте, трябваше да се чупим от последния час, който е по музика. Таа сега аз и една приятелка имаме отсъствия. Лошото е, че нямаме право на повече, понеже са 4 2/3 xD А наистина беше спешно. Не можем да напишем фалшива бележка от родител, понеже майка ми винаги се обажда на класната в такъв случай. Какво да правим? Каква бележка ще мине? Опитахме се да кажем на г-цата по музика, че сме на гинеколог и ще ходим двете, за да си пазим страхПриемам всякакви идеи
![]()
vzesi si belejka ot li4niq i karai nekoi da se podpi6e naprimer baba dqdo i kaji 4e ti e bilo lo6o i zatova ne si oti6la![]()
Аз имам бележкии ;pp ... ако някой иска да драска лс ;pp
![]()
a ot koi grad si kato ima6 belejki
Ама за един час (последен) дали ще мине![]()
ами аз с 14 1/3![]()
![]()
![]()
,,Човек е щастлив,когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват!!!''
София ... но независимо от всичко мога да пратя бележки където и да е :]Първоначално написано от beti_niki
Не мисля че е проблем аз имам 13 отсъствия...Ама тя годината свърщи вече..
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
аз съм от Враца нямам нито едно отсъствие ама ми се иска да отсъствам от някой час![]()
![]()
aPH :d AZ OMAM 6 I 2/3 AMA ZN LI KOLKO MI DREME :d
Темата не е колко отсъствия имате, така че без хвалби.
Някаква от лекар няма ли как да барнеш?
Ако става въпрос имах 39 1/3 , ама не се гордея нали![]()
Ами върви до личната си и й кажи истината, че не ти се е карало, а имаш много отсъствия, или я излъжи че си имала работа или те е боляла глава, била си неразположена 1000 причини има.Не вярвам да се заебе и да не ти напише бележка![]()
Първоначално написано от AnincetoSexy
Първоначално написано от MARKOS
Аз също имам толкова!![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm