- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Не сме правили секс с месеци
Пък и повечеро хора които са дали мнение не ми помагат а м упрекват а аз не искам това. аз се обурнах към вас с мисълта че може да ми дадете съвет а не да ме опреквате че той бил на 36,че можел да ми бъде баща и какво ли още не. Мисля че всеки си има право на мнение и на избор. Аз съм си избрала да бъда с него и това е. Просто виждам че нещата от към интимната страна не са добре и се обърнах за помощ не за упрек !
Какво ти пука когато говорят зад гърба ти… нали вървиш пред тях нека гледат гъза ти!
А упрек относно неграмотност ... понасяш ли?
Като си четири години с него, като сте си толкова близки, деца си щяла да му раждаш всеки ден сте били заедно и още не знам си какво там... ПИТАЙ СИ ГО, мама му стара!
Седнала си да питаш някакви напълно непознати хора, без да изясняваш цялата гледка, а дядо ти, с който си от 4 години не го питаш...
е да, ама той като е на 132, тя ще е на 114, така че тогава пък все ще са дъртиПървоначално написано от life.hates.me
, все тая
![]()
Do you speak Salsa? .......
иначе, мисля че си му омръзнала, смени си стила, поведението и целите в живота, пък може и да се оправите![]()
Do you speak Salsa? .......
Това ме разсмя, признавамПървоначално написано от lwsu
![]()
![]()
![]()
Иначе 'говоря' я , защо питаш?
Ако имаше някой друг 100% нямаше да си с него... Не те съдя, просто трябва да имаш по силна воля и да си кажеш че това не трябва да е така (и преди 4 години е трябвало да си го кажеш) Знам че си свикнала с него но.. потърси нещо друго към което също ще свикнеш!
По темата, според мен няма привличане, тръпка,пеперудки в корема или както искай го наричай. Това е една връзка която преди е била интересна - той ти е бил батко(татко) а ти си била младо парче за него. След 4 години мисля че тази връзка е изчерпана и на него вече не му е интересно...
I don't know what I'm doing when the House is in my head..
Благодаря на всички за мненията и съветите ви !
Какво ти пука когато говорят зад гърба ти… нали вървиш пред тях нека гледат гъза ти!
Офф... хора. Чакам си така търпеливо да стане нещо че направо се очудвам на себе си. А сега на всичкото от горе и ми дойде( Откачам
хах като сте тръгнали ти си била на 14,а той на 32?![]()
![]()
![]()
ужас.детото е влязъл в критическата
![]()
Мацка не разбирам...ти деца ли искаш от тоя човек?? и аз съм на 18 и единственото от което се притесняваме с приятеля ми е да не стане някой гаф...и ние се обичаме страшно много ... просто не му е сега времето за деца...ти нямаш ли намерение да учиш? как виждаш бъдещето си? женена за човек с 16 години по-възрастен от теб, без професия, без образование?? знаеш ли че като остарееш малко просто ще те замени с някоя друга??
А що се отнася до това защо не правите секс...честно казано след 4 години и на една възраст да сте може да си омръзнете...пробвай нещо различно...изненадай го...най-малкото пробвай да си земеш някво ново бельо и го пробвайте заеднонаистина не знам...отидете на почивка някъде за няколко дни... просто направете нещо различно...
XAxAx, сега усети ли какво те ползвал..
напръскал ти е сливето и вече не си му нужна..
ше ти дойде някой ден акъла в главата
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
a maika ti i ba6tata ti kak reagiraha na tazi vraska s 14 godi6noto im momi4ence s 32 godi6niq maj ne sa znaeli mnogo qsno,a sega kakvo mislqt?Първоначално написано от Make_Me_Laugh
PEDOFIL!
Ако продължава така - просто си намери любовник.
Omg,omg...a na men 15 godi6nata s 22 go6iniq mi vikahte,4e bil pedofil frenda mi ....
Ела при мен! Няма да те оставя на сухо !![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ПИШЕТЕ КАДЪРНО И НА КИРИЛИЦА, БЕ БЪЛГАРИ!!!
ne misli6 li 4e ti e vreme da si nameri6 nqkolko na tvoqta vuzrast ili aide da ne e to4no kolkoto teb da re4em na 20,23,24 ama 4ak pa 30 i pove4e.....kade otiva sveta
Ее, кака.Първоначално написано от lizzard_92
„Иронията е необходим естетически компонент на мисленето.“
Браво браво...Похвално е даже...
ти си на 18 той на 36...идеално...
По темата-амиии разликата в годините си казва думата...Може вече и на "приятеля" ти да не му става оная работа..Абе кат се притесняваш я питай баща ти"тате я ми кажи вие правите ли секс с мама ,щото гаджето ми е на твоите години и искам да разбера що не ме ръга....
Оффф много си зле чесно...Мислех че вече момиче на 18 години има малко акъл в галвата,ама явно не...еееех всеки ден научавам по нещо ново....
Не бе тва е безобразие,педофилия,още кви ли не....
НЯма смисъл...
Сложи му в сока , водата или кафето испанска муха , струва около 4 лева и има възбуждащ ефект . Ако тогава не те нападне значи има друга . Мухата действа безотказно и се продава в секс шоповетеПървоначално написано от mishleto___
![]()
ЪЪЪ...Първоначално написано от MinimalTrip
сестра ми е на 18 а майка ми на 37 абе момиче може и да ти е баща
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
th