.
Затворена тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 102

Град
    България

:(

Пък и повечеро хора които са дали мнение не ми помагат а м упрекват а аз не искам това. аз се обурнах към вас с мисълта че може да ми дадете съвет а не да ме опреквате че той бил на 36,че можел да ми бъде баща и какво ли още не. Мисля че всеки си има право на мнение и на избор. Аз съм си избрала да бъда с него и това е. Просто виждам че нещата от към интимната страна не са добре и се обърнах за помощ не за упрек !
    Какво ти пука когато говорят зад гърба ти… нали вървиш пред тях нека гледат гъза ти!

Супер фен
    Град
    Венера
    А упрек относно неграмотност ... понасяш ли?

Като си четири години с него, като сте си толкова близки, деца си щяла да му раждаш всеки ден сте били заедно и още не знам си какво там... ПИТАЙ СИ ГО, мама му стара!
    Седнала си да питаш някакви напълно непознати хора, без да изясняваш цялата гледка, а дядо ти, с който си от 4 години не го питаш...

Голям фен Аватара на lwsu
    Град
    Сф
    Цитирай Първоначално написано от life.hates.me
    Значи, когато си била на 14 той е бил на 32 ?! Ммм .. Не, че ти се карам, ама ТИ НОРМАЛНА ЛИ СИ ?! " Приятелят ти " може да ти е баща .. Помисли малко ..
    е да, ама той като е на 132, тя ще е на 114, така че тогава пък все ще са дърти , все тая
    Do you speak Salsa? .......

Голям фен Аватара на lwsu
    Град
    Сф
    иначе, мисля че си му омръзнала, смени си стила, поведението и целите в живота, пък може и да се оправите
    Do you speak Salsa? .......

Как ли реагират на тези ти приказки ридителите ти

Супер фен
    Град
    Венера
    Цитирай Първоначално написано от lwsu

е да, ама той като е на 132, тя ще е на 114, така че тогава пък все ще са дърти , все тая
    Това ме разсмя, признавам
    Иначе 'говоря' я , защо питаш?

Ако имаше някой друг 100% нямаше да си с него... Не те съдя, просто трябва да имаш по силна воля и да си кажеш че това не трябва да е така (и преди 4 години е трябвало да си го кажеш) Знам че си свикнала с него но.. потърси нещо друго към което също ще свикнеш!

По темата, според мен няма привличане, тръпка,пеперудки в корема или както искай го наричай. Това е една връзка която преди е била интересна - той ти е бил батко(татко) а ти си била младо парче за него. След 4 години мисля че тази връзка е изчерпана и на него вече не му е интересно...
    I don't know what I'm doing when the House is in my head..

Град
    България

Благодаря на всички за мненията и съветите ви !
    Какво ти пука когато говорят зад гърба ти… нали вървиш пред тях нека гледат гъза ти!

Град
    България

Офф... хора. Чакам си така търпеливо да стане нещо че направо се очудвам на себе си. А сега на всичкото от горе и ми дойде ( Откачам

Град
    София
    хах като сте тръгнали ти си била на 14,а той на 32? ужас.детото е влязъл в критическата

Мацка не разбирам...ти деца ли искаш от тоя човек?? и аз съм на 18 и единственото от което се притесняваме с приятеля ми е да не стане някой гаф...и ние се обичаме страшно много ... просто не му е сега времето за деца...ти нямаш ли намерение да учиш? как виждаш бъдещето си? женена за човек с 16 години по-възрастен от теб, без професия, без образование?? знаеш ли че като остарееш малко просто ще те замени с някоя друга??
    А що се отнася до това защо не правите секс...честно казано след 4 години и на една възраст да сте може да си омръзнете...пробвай нещо различно...изненадай го...най-малкото пробвай да си земеш някво ново бельо и го пробвайте заедно наистина не знам...отидете на почивка някъде за няколко дни... просто направете нещо различно...
    Поглед,усмивка,желание...А после ярост и страдание!Непонятни са чувствата,а осезаема-липсата...

XAxAx, сега усети ли какво те ползвал..
    напръскал ти е сливето и вече не си му нужна..
    ше ти дойде някой ден акъла в главата
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Цитирай Първоначално написано от Make_Me_Laugh
    XAxAx, сега усети ли какво те ползвал..
    напръскал ти е сливето и вече не си му нужна..
    ше ти дойде някой ден акъла в главата
    a maika ti i ba6tata ti kak reagiraha na tazi vraska s 14 godi6noto im momi4ence s 32 godi6niq maj ne sa znaeli mnogo qsno,a sega kakvo mislqt?
    PEDOFIL!

Град
    София / Бургас
    Ако продължава така - просто си намери любовник.

Направи си извода той на 36 май каза а ти на 18 естествено,че си е помислил , че щом има теб може да има и по-младичка май малко педофил си пада. Все пак връзката во 100 няма бъдеще.Представи си ти си на 25 искаш дете а той на 41.Детето ви е на 10 а баща му е на 51-52 хич да не го е срам...

Поредното заблудено чаве..

Omg,omg...a na men 15 godi6nata s 22 go6iniq mi vikahte,4e bil pedofil frenda mi ....

Ела при мен! Няма да те оставя на сухо !
    ПИШЕТЕ КАДЪРНО И НА КИРИЛИЦА, БЕ БЪЛГАРИ!!!

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    ne misli6 li 4e ti e vreme da si nameri6 nqkolko na tvoqta vuzrast ili aide da ne e to4no kolkoto teb da re4em na 20,23,24 ama 4ak pa 30 i pove4e.....kade otiva sveta

Голям фен Аватара на pathetic
    Цитирай Първоначално написано от lizzard_92
    Поредното заблудено чаве..
    Ее, кака.
    „Иронията е необходим естетически компонент на мисленето.“

Браво браво...Похвално е даже...
    ти си на 18 той на 36...идеално...

По темата-амиии разликата в годините си казва думата...Може вече и на "приятеля" ти да не му става оная работа..Абе кат се притесняваш я питай баща ти"тате я ми кажи вие правите ли секс с мама ,щото гаджето ми е на твоите години и искам да разбера що не ме ръга....
    Оффф много си зле чесно...Мислех че вече момиче на 18 години има малко акъл в галвата,ама явно не...еееех всеки ден научавам по нещо ново....
    Не бе тва е безобразие,педофилия,още кви ли не....
    НЯма смисъл...

Re: Не сме правили секс с месеци

Цитирай Първоначално написано от mishleto___
    Здравейте. Имам проблем с приятеля ми. Ходим от почти 4 години и вече не правим секс с месеци. Той е на 36 а аз съм на 18. Незнам какво да правя и реших да ви пиша. Просто незнам каква е причината. Дали има друга... ! Или вече му е омръзнало да спи с мен... ? Дали аз не го вазбуждам вече... ? Просто не мога да си го обесня. А и знаете как е. Всеки има нужди от секс и никой няма да отрече. Моля ви ако можете ми помогнете да разбера какво става

т.7
    krem4et0
    Сложи му в сока , водата или кафето испанска муха , струва около 4 лева и има възбуждащ ефект . Ако тогава не те нападне значи има друга . Мухата действа безотказно и се продава в секс шоповете

Цитирай Първоначално написано от MinimalTrip
    еми извиняваи не съм много компетентен, но наи-малкото което забелязвам е 4е тои е с 18 години по-голям от теб и не разбирам защо да не иска да го правите.
    ЪЪЪ... сестра ми е на 18 а майка ми на 37 абе момиче може и да ти е баща
    Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.

Цитирай Първоначално написано от ubuntu
    може и нещо по свежо на 13-14 годинки да си е намерил

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си