.
Затворена тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 102

Град
    Русе
    Всяка връзка си има своите върхове и своите падения (кризи) разбира се! Само на 17 съм, но мисля, че за годините си съм се научила да преценявам и да разсъждавам трзво! Всеки конкретен случай е много различен! Но преди да започнеш разследване за любовница, просто опитай да поговориш с него и двамата потърсете решние на проблема, ако въобще има такъв! Просто поговорете! Още повече - той е на 36, достатъчно зрял мъж е, от достатъчно време сте заедно и се предполага че за това време сте си изградили някакво доверие един към друг и най-малкото можете да говорите свободно за вас и връзката ви! Дай му шанс да обясни поведението си и НЕжеланието си да правите секс !!!
    Пожелавам УСПЕХ !!!

Град
    България
    Абе какво само ме упреквате ? не съм писала тук за да чуя какъв може да ми бъде и още една камара изродщини. Ако някой ще ми пише да го направи но да ме посъветва,да си каже мнението а не да ме упреква и какво ли още не. На вас ви се струва смешно и незнам какво още но ситуацията въобще не е за смях.
    Какво ти пука когато говорят зад гърба ти… нали вървиш пред тях нека гледат гъза ти!

Град
    България

:(

Явно няма да ми помогнете !!!
    Какво ти пука когато говорят зад гърба ти… нали вървиш пред тях нека гледат гъза ти!

Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от glavolomno
    Всяка връзка си има своите върхове и своите падения (кризи) разбира се! Само на 17 съм, но мисля, че за годините си съм се научила да преценявам и да разсъждавам трзво! Всеки конкретен случай е много различен! Но преди да започнеш разследване за любовница, просто опитай да поговориш с него и двамата потърсете решние на проблема, ако въобще има такъв! Просто поговорете! Още повече - той е на 36, достатъчно зрял мъж е, от достатъчно време сте заедно и се предполага че за това време сте си изградили някакво доверие един към друг и най-малкото можете да говорите свободно за вас и връзката ви! Дай му шанс да обясни поведението си и НЕжеланието си да правите секс !!!
    Пожелавам УСПЕХ !!!
    Ако си прочела какво съм писалан ще видиш че съм говорила с него и т.н

Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от Virus_
    Цитирай Първоначално написано от life.hates.me
    Приятелят ти " може да ти е баща .. Помисли малко ..
    Мда, ако са от циганско семейство - може.
    Не се притеснявай не съм от циганско семейство !!! Ама ти може да си !

Голям фен
    Град
    Pleven
    Отдавна не бях влизала и я виж ти каква тема. Значи, слушай сега: първо той е чичко, а ти момиче на 18. Той буквално си те е взел от малка и те е научил как да се съобразяваш с него, като един вид се е превърнал за теб в единсвеният мъжки образец. Най-вероятно не си била с особено много мъже, ако въобще си била с някого освен с него. Може ли да му омръзне 18 годишна?!? Имай си самочувствието, момиче! Знаеш ли колко прекрасни момчета- подчертавам момчета има там някъде. Другото- ходите от 4 години и си спечелила правото да му кажеш каквото си искаш и да го питаш каквото поискаш. Вместо да си блъскаш главата седни и му постави въпроса, а най-добре и един ултиматум да бъде по-откровен с теб. Друг въпрос е какво е вашето ходене по характер- официално ли сте заедно или е било все задкулисно? Една неофициална връзка може да продължи с години. Но ти нито си стара, а предполагам не си грозна и гърбава, че да се съобразяваш с това да свириш втора цигулка и да бъдеш на заден план в живота на когото и да било.
    Blame the sin, not the sinner.

Нито ти е на възраста нито на акъла какво повече искаш даже се изненадвам че е бил с момиче толкова по малко от него . . тоз трябва да не е мн наред

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Ophelia
    Направи си извода той на 36 май каза а ти на 18 естествено,че си е помислил , че щом има теб може да има и по-младичка май малко педофил си пада. Все пак връзката во 100 няма бъдеще.Представи си ти си на 25 искаш дете а той на 41.Детето ви е на 10 а баща му е на 51-52 хич да не го е срам...
    Чшшшш аз като съм на 15,а баща ми на 60 какво от това?! Просто е работил повече години човека за да ме отгледа както подобава

Относно авторката...е разкажи как така стана,че на 14 тръгна с такъв голям мъж?! (не е моя работа да давам оценки,така че само ще попитам)

Тука в цялата работа има няква лъжа,но както и дае...
    Как няма да правите секс 4 месецаааааааа ...този те е отебал отвсякъде ...хвани си някой млада загладена тинейджърска пишка
    "Да бъдеш напълно честен със себе си е хубаво упражнение."Фройд

ходите от 4 год,което ще рече че ти си била на 14,а той на 32?!?!?!
    искам да повърна....

намерил си е друга
    а и ми се струва малко ненормално ти да си на 14 а той на 32
    Straight Edge
    I'm a person just like you
    But I've got better things to do
    Than sit around and fuck my head
    Hang out with the living dead
    Snort white shit up my nose

Има 2 варианта:1-да се е фанал с друга просто защото му е омръзнало едно и също и 2-самолета му не ще да излита.Сега ми хрумна че може и да е лепнал няква болест и за тва да не иска.Най-добре си поговори с него.

Град
    България
    Ами няма никаква болест защото ако имаше щях да разбера все по някакъв начин. А до това дали връзката ни е сериозна или задколисите както казвате ще ви отговоря че е явна за всички. Просто аз си мисля че може да е друго. Защото не ми се вярва мъж на 36 години да зареже една 18 годишна мадама заради някаква стара калъфка. Той за момента има страшно много проблеми и нерви и се навеждам към мисълта че може и това да оказва някакво влияние. Незнам. Може да е всичко

според мене е намерила друга и му е писнал с тебе и мисля че избора ти за партньор за .... е била грешна ГОВОРИ РАЗЛИКАТА НА ГОДИНИТЕ

ima 3 varianta spored men
    1.razlikata v godinite(koito pokazva 4e e porasnal)
    2.ima druga na negoviq akul 99.9% sum sigormna 4e e tova

3.toi ve4e ne te obi4a i haresva sorka :o
    Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата

Мега фен
    Град
    Utopia..
    Цитирай Първоначално написано от mishleto___
    Ами няма никаква болест защото ако имаше щях да разбера все по някакъв начин. А до това дали връзката ни е сериозна или задколисите както казвате ще ви отговоря че е явна за всички. Просто аз си мисля че може да е друго. Защото не ми се вярва мъж на 36 години да зареже една 18 годишна мадама заради някаква стара калъфка. Той за момента има страшно много проблеми и нерви и се навеждам към мисълта че може и това да оказва някакво влияние. Незнам. Може да е всичко
    заради стара калъфка не, ама винаги може да те зареже за друга.. на 16 примерно

Голям фен
    Град
    Нейде из Европа, по-точно Виена
    Ot koga pravite sex?
    Predi kolko 4esto go pravehte? Izvednuj li sprqhte da go pravite? ZAedno li jiveete?
    Ti opitvala li si da inicira6 seks, ne da 4aka6 ot nego? Kakvo stava togava, otbluskva li te? Edva li ima muj, koito ako priqtelkata mu doida i zapo4ne da mu pravi oralna lubov bez da go pita ili toi da e napravil purvata kra4ka 6te se durpa...

A govorili li ste na tazi tema, vse pka 4 godini zaedno bi trqbvalo da moje6 da spodeli6 kakvo te trevoji.
    "Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."

Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от leti_cherry
    Ot koga pravite sex?
    Predi kolko 4esto go pravehte? Izvednuj li sprqhte da go pravite? ZAedno li jiveete?
    Ti opitvala li si da inicira6 seks, ne da 4aka6 ot nego? Kakvo stava togava, otbluskva li te? Edva li ima muj, koito ako priqtelkata mu doida i zapo4ne da mu pravi oralna lubov bez da go pita ili toi da e napravil purvata kra4ka 6te se durpa...

A govorili li ste na tazi tema, vse pka 4 godini zaedno bi trqbvalo da moje6 da spodeli6 kakvo te trevoji.
    Преди го правехме поне 2-3 пъти в седмицата,после с времето 1 път и така вече намалява все по -малко и по-малко. Не сме спряли изведнъж. Ами сега на скоро го побутвам тук там и той не стои,започва да се върти на някъде... Не живеем заедно.

Да не говорим че ако връзката ви е 4 годишна ... о господи ти си била на 14 той на 32 .... тцц тцц тцц омръзнала си му

Re: Помогнете ми

Цитирай Първоначално написано от beb4eto0o
    Цитирай Първоначално написано от slaveto1989
    Здравейте. Имам проблем с приятеля ми. Ходим от почти 4 години и вече не правим секс с месеци. Той е на 36 а аз съм на 18. Незнам какво да правя и реших да ви пиша. Просто незнам каква е причината. Дали има друга... ! Или вече му е омръзнало да спи с мен... ? Дали аз не го вазбуждам вече... ? Просто не мога да си го обесня. А и знаете как е. Всеки има нужди от секс и никой няма да отрече. Моля ви ако можете ми помогнете да разбера какво става
    emi pri4inite moje da sa mn,moje da si mu tesni4ka,moje emocionalno da si mu omruznala,moje fizi4eski da si mu pmruznala,awe q si namei nqkoi po na ``krehka`` vuzrast ti kato si 22 toi 6e e na 40
    ti kato si 22 toi 6e e na 40
    omraznalo my e zabavlenietoo s teb xaxaxa
    +1
    obi4kam te beb4eto mi!
    bebeT00,beb4eto0o i aanitogb sa edni i sa6ti

Цитирай Първоначално написано от Make_Me_Laugh
    XAxAx, сега усети ли какво те ползвал..
    напръскал ти е сливето и вече не си му нужна..
    ше ти дойде някой ден акъла в главата
    a maika ti i ba6tata ti kak reagiraha na tazi vraska s 14 godi6noto im momi4ence s 32 godi6niq maj ne sa znaeli mnogo qsno,a sega kakvo mislqt?
    PEDOFIL!
    +1
    obi4kam te beb4eto mi!

Цитирай Първоначално написано от Make_Me_Laugh
    XAxAx, сега усети ли какво те ползвал..
    напръскал ти е сливето и вече не си му нужна..
    ше ти дойде някой ден акъла в главата
    a maika ti i ba6tata ti kak reagiraha na tazi vraska s 14 godi6noto im momi4ence s 32 godi6niq maj ne sa znaeli mnogo qsno,a sega kakvo mislqt?
    PEDOFIL!
    +1
    obi4kam te beb4eto mi!

Re: Помогнете ми

Цитирай Първоначално написано от slaveto1989
    Здравейте. Имам проблем с приятеля ми. Ходим от почти 4 години и вече не правим секс с месеци. Той е на 36 а аз съм на 18. Незнам какво да правя и реших да ви пиша. Просто незнам каква е причината. Дали има друга... ! Или вече му е омръзнало да спи с мен... ? Дали аз не го вазбуждам вече... ? Просто не мога да си го обесня. А и знаете как е. Всеки има нужди от секс и никой няма да отрече. Моля ви ако можете ми помогнете да разбера какво става
    emi pri4inite moje da sa mn,moje da si mu tesni4ka,moje emocionalno da si mu omruznala,moje fizi4eski da si mu pmruznala,awe q si namei nqkoi po na ``krehka`` vuzrast ti kato si 22 toi 6e e na 40
    ti kato si 22 toi 6e e na 40
    omraznalo my e zabavlenietoo s teb xaxaxa
    +1
    obi4kam te beb4eto mi!

Град
    България
    Проблема е там че не се базикам

Град
    България
    Защо всички само се подигравате и обиждате а не виждате проблема от същинската му страна. Както виждам и в други теми всеки гледа първо да оплюе някой. Но ако бяхте вие на наше място (говоря за тия дето имат наистина проблеми) нямаше да се подигравате и да говорите така !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си