.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Кфо да направа ...

Здравейте обарнах се към вас да си кажете и вие мнението ще се опитам да бъда кратък.Най добрия ми приятел си правеше бала преди 2 дена и там беше поканил 1 моми4е с които се познават но там е проблема че той я извеждаше насам натам преди това но и тя не му обърна внимание и той нерешителен и така момичето доийде при мене и стоя цяла вечер при мене на бала и си говореше само с мене и кфа станя тя излязохме навън разходихме се целувка и прегръдки... на др ходихме на концерт и там цяла вечер си ходим нали вече сериозно и аз започнах да хлътвам по нея днеска говорих с приятели си че излизам с нея защото немога да го лъжа той също беше споменал че вече не се вълнува от нея но след като му казах преди малко му стана мн гадно и изчезна на някъде ... той ми е бест френд а това момиче най вероятно ще и омръзна след 1-2 седмици тя самата каза че мн трудно се влюбвала ... какфо мислите вие по въпроса .. благодаря предварително !!!
    Vladoka rulzzz

Емм..гадно е ,че си с нея под носъ на бест фр ти..нооо нищо ше му мине..пък момичето може тоя път лесно да се влюби
    Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
    Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...

Shit happends...prqtelstvo>gadjeta! uspex dano uspete da se razberete!

Супер фен
    Град
    Панацея
    мисля, че е добре, че си му казал
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

Re: Кфо да направа ...

Цитирай Първоначално написано от the_marshal
    Здравейте обарнах се към вас да си кажете и вие мнението ще се опитам да бъда кратък.Най добрия ми приятел си правеше бала преди 2 дена и там беше поканил 1 моми4е с които се познават но там е проблема че той я извеждаше насам натам преди това но и тя не му обърна внимание и той нерешителен и така момичето доийде при мене и стоя цяла вечер при мене на бала и си говореше само с мене и кфа станя тя излязохме навън разходихме се целувка и прегръдки... на др ходихме на концерт и там цяла вечер си ходим нали вече сериозно и аз започнах да хлътвам по нея днеска говорих с приятели си че излизам с нея защото немога да го лъжа той също беше споменал че вече не се вълнува от нея но след като му казах преди малко му стана мн гадно и изчезна на някъде ... той ми е бест френд а това момиче най вероятно ще и омръзна след 1-2 седмици тя самата каза че мн трудно се влюбвала ... какфо мислите вие по въпроса .. благодаря предварително !!!
    Moeto mnenie e che nqma ot kakvo da se pritesnqvash...Ti si napravil nai-vajnoto bil si otkroven i si priznal na priqtelq si vsichko v ochite.A pyk i da poglednem realno na neshtata,te ne sa imali nishto obshto predi tova,loshoto e ako po tvoq vina sa se razdelili...,a ot napisanoto razbiram,che priqtelqt ti prosto si q e haresal...E sluchvat se i takiva neshta..malko sa nepriqtni...
    Normalno e na avera ti da mu e gadno v tozi moment,no ako e pich na mqsto...shte se pozamisli...i tova nqma da poprechi na priqtelstvoto vi - vse pak si bil otkroven s nego...No opredeleno shte trqbva da mine malko vreme...nqma kak da stane ot dnes za utre...
    Uspeh i ne se otchaivai,vsichko shte se naredi
    A qui

на приятеля ти му е станало гадно не защ0то я харесва,защ0то той не успял да я зариби а ти си успял. това е целия проблем ще го преглътне не се безпокой.

дано а и дано все пак потръгне да не е напразно ..
    Vladoka rulzzz

Град
    Варна
    мисля че едно приятелство е много по важно от едно момиче ...

Град
    В АдА
    Ще трябва да го преглътне някак щом момичето не му е обърнало внимание

Просто него забравяй, бади до него, защото знам мн случаи на бест фр. как забравя от каде е тръгнал и каде отива. Просто покажи че колкото и да я харесфаш вав френд листа той е на първо място ако ме разбираш.

Град
    Шумен
    best friends = shit заради жена не са хаби много.. разцъкайте малко да докараш процеса на омръзване бърже
    ...за да бъдеш себе си, трябва да се докажеш и да не забравяш кой си и от къде идваш.. защото това е твоята история, а човек без история е просто лице от тълпата....

Цитирай Първоначално написано от natalitoo
    Ем да, но той е направил каквото е трябвало като приятел..... сега трябва да оставят съдбата да реши какво ще стане

JUST DANCE!!

Цитирай Първоначално написано от natalitoo
    + 1 и освен това момичето те е предопредило че не се влюбва лесно това да ти кажа чесно е някво тъпо щото един вид тя ти казва "сега съм с теб утре не знам" ... ама помисли може и този път да е улучила човека който ще й завърти главата само това да не ти коства загубата на приятел
    Знам не съм идеална,малко наивна и малко странна!Всичко за мен е черно и бяло...!Заради никой не се променям,нараняват ме без сърце оставам,но и да падна пак се изправям .....

Супер фен
    Град
    От София на 20 години

Re: Кфо да направа ...

Цитирай Първоначално написано от the_marshal

Знаеш ли .. помни едно от мене....най - голямата грешка е да загубиш приятел заради момиче..не е единствена не е и последна...недей..няма смисал не си заслужава...

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    "Жената на моя приятел не е жена, но ако тя е прекалено красива, той не ми е приятел " просто седнете 3 мата и поговорете ... сигурен съм че ще се разберете 3 мата на 1 място
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

Мега фен
    Абе,аз ще ти препоръчам ако не се разбереш с твоя приятел,може случааайно нещо да му се случи...примерно побой,сливане и така нататък....а пък ако хептен нищо не стане от разговори,бийте се за момичето...

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Най-одбре я остави

омг имах 2ма супер добри приятели 1 ми каза да действам с нея тъй като др абитюрента не я харесва направих го този който ме накара ме е бликирал в скайп а др се опитвам да говора с него но неиска просто казва бързам не ме занимавай .. явно вече съм без приятелите но нищо немога да направя момичето и то не показва никфи чуства към мене ... рискувах и загубих това е цялата работа благодаря на всички които откликнаха
    Vladoka rulzzz

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си