- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- съвети
здр.преди няколко дена поканих една приятелка от моя клас, която си харесвам от както я видях преди година и половина, на концертАдски много съм срамежлив и вече даже се ядосвам сам на себи си
Тя като по чудо се съгласи да идем... Оказасе че не бяхме сами... Но по едно време останхме само двамата, седнали под едно дърво... Беше седнала на 5см от мене
но умрях от срам
Малко си говорихме докато не се завърнаха другите... Вътрешно се ядосвах много сам на себе си
Спекох се много яко. Попринцип аз не съм по ходенето на дискотеки и др. И от проблемите ми е, че съм и много срамежлив. После отидохме на концерта... От срам, че е близо до мене бях като пън... А предни години на тези концерти сме се побърквали от щуротии, а сега седях се едно съм в казарма. Даже и музиката много много не слушах
По средата тя каза, че ще си тръгва (имахме класно следващия ден и никой не беше учил). Попринцип исках да я испратя... Чесно казано не ме вълнуваше много много концерта и адски много исках да я изпратя до тях (беше малко далечко
), но в компанията беше и нейната съквартирантка и ме хвана срам от нея... И в крайна смедка не я изпратих
а много ми се искаше ;( Кажете как да права с тоз пуст срам... и как да я заговора някой път без да загуба говор и картина като ида при нея
![]()
Udari si 1 6amar i se stegni![]()
може би ще трябват два шамараами ние няма как да ти помогнем с тоя срам, ти сам трябва да си го преодолееш... ние може само да те надъхаме да не се притесняваш... просто бъди себе си !
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
hah abe i dva shamara nqma da stignat... shte trqbva da q pomolq da ma capardosa qkoПървоначално написано от evelinka1122
![]()
Ne che ne moje de... Kajeto seriozno sega kak da go preodoleq toz skapan sram we... mn ma qdosva
PLS Ako ospeq da go preodoleq... moje da q pokana pak nqkyde... toz pyt lichno
PLS
ами да може да я поканиш някъде само двамата, но има едно НО - ако преодолееш срама си... ти пък айде бъди мъж... ко толкова една среща... представи си че момичето се надява на нещо... няма да те чака цял живот!!! действай!!!!Първоначално написано от maharbal
![]()
![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
щом е приела да излезете начи малко или много си пада по тебе. От тебе само се иска да се отпуснеш малко и да не преиграваш предполагам, че ще хареса това, което си,стига да да не стоиш като парализиран...
Ами и аз попринцип съм много срамежлива, но срамът изчезва с времето. Като общуваш повече с повече хора, ти просто ще усетиш как ще се чувстваш по-уверено.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
abe pada si tq... sigurno ne e iskala prosto da otkaje. prekaleno e dobrodushna za tva...Първоначално написано от f1st14ka
![]()
ne piq ne pusha i po jeni ne odaПървоначално написано от Miss_Perfekt
![]()
samo bireni sokcheta piq![]()
сладур...просто да ти кажа,ако ти не се нагласиш сам да не те е срам-никой няма да може да ти помогне! стегни се и прави ако щеш глупости,просто му кажи дгд на вси4ко и прави квото ти се иска...успех!
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
predi i az bqh sramejliva...ama mnogooo... otkakto stanah 8-mi klas kraq... bqh tolkova ob6titelna...sega dori i s nepoznati si govorq xiax se edno se poznavame... ta cakata mu e da ob6tuvash s mnogo hora da ne se pritesnqvash.... imai vqra v sebe si ... 6tom si sramejliv nachi si dobro mom4ei davai smelo 6toto moje da q izpusnesh
![]()
.Първоначално написано от MrS.bEpS
хах радвам се за теб аз пък съм 9-ти класи съм срамежлив... Срама е по-зле и от мързела да му са не види... Не убива ами само мъчи...
xixixix ami otpusni se malkoooooo..nikoi ne qde hora...Първоначално написано от maharbal
![]()
Първоначално написано от maharbal
![]()
![]()
9 kлас?!? и те е срам... мм не, не е на добре... и аз съм 9 и ела да видиш наще момчета какво правят...
![]()
+1Първоначално написано от \Enigmatic/
http://prize.bg/slynchic3 :P vlezte
www.slynchic3.aha.bg
Lovesick No longer, 'cause now I'm over you
Lovesick I'm stronger and it feels so good
Lovesick No longer, so what you gonna do?
Lovesick Understand, it's a fact
I'm not lovesick
li4i ti xaxaПървоначално написано от maharbal
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Сега опитай да си представиш като си сам с нея какво искаш да направиш или да кажеш и просто при първата възможност го кажи или направи. Животът е кратък.. нямавреме за губене![]()