.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Тема: съвети

съвети

здр.преди няколко дена поканих една приятелка от моя клас, която си харесвам от както я видях преди година и половина, на концерт Адски много съм срамежлив и вече даже се ядосвам сам на себи си Тя като по чудо се съгласи да идем... Оказасе че не бяхме сами... Но по едно време останхме само двамата, седнали под едно дърво... Беше седнала на 5см от мене но умрях от срам Малко си говорихме докато не се завърнаха другите... Вътрешно се ядосвах много сам на себе си Спекох се много яко. Попринцип аз не съм по ходенето на дискотеки и др. И от проблемите ми е, че съм и много срамежлив. После отидохме на концерта... От срам, че е близо до мене бях като пън... А предни години на тези концерти сме се побърквали от щуротии, а сега седях се едно съм в казарма. Даже и музиката много много не слушах По средата тя каза, че ще си тръгва (имахме класно следващия ден и никой не беше учил). Попринцип исках да я испратя... Чесно казано не ме вълнуваше много много концерта и адски много исках да я изпратя до тях (беше малко далечко ), но в компанията беше и нейната съквартирантка и ме хвана срам от нея... И в крайна смедка не я изпратих а много ми се искаше ;( Кажете как да права с тоз пуст срам... и как да я заговора някой път без да загуба говор и картина като ида при нея

Udari si 1 6amar i se stegni

може би ще трябват два шамара ами ние няма как да ти помогнем с тоя срам, ти сам трябва да си го преодолееш... ние може само да те надъхаме да не се притесняваш... просто бъди себе си !
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Цитирай Първоначално написано от evelinka1122
    може би ще трябват два шамара ами ние няма как да ти помогнем с тоя срам, ти сам трябва да си го преодолееш... ние може само да те надъхаме да не се притесняваш... просто бъди себе си !
    hah abe i dva shamara nqma da stignat... shte trqbva da q pomolq da ma capardosa qko Ne che ne moje de... Kajeto seriozno sega kak da go preodoleq toz skapan sram we... mn ma qdosva PLS Ako ospeq da go preodoleq... moje da q pokana pak nqkyde... toz pyt lichno PLS

Цитирай Първоначално написано от maharbal
    Цитирай Първоначално написано от evelinka1122
    hah abe i dva shamara nqma da stignat... shte trqbva da q pomolq da ma capardosa qko Ne che ne moje de... Kajeto seriozno sega kak da go preodoleq toz skapan sram we... mn ma qdosva PLS Ako ospeq da go preodoleq... moje da q pokana pak nqkyde... toz pyt lichno PLS
    ами да може да я поканиш някъде само двамата, но има едно НО - ако преодолееш срама си... ти пък айде бъди мъж... ко толкова една среща... представи си че момичето се надява на нещо... няма да те чака цял живот!!! действай!!!!
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

щом е приела да излезете начи малко или много си пада по тебе. От тебе само се иска да се отпуснеш малко и да не преиграваш предполагам, че ще хареса това, което си,стига да да не стоиш като парализиран...

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Ами и аз попринцип съм много срамежлива, но срамът изчезва с времето. Като общуваш повече с повече хора, ти просто ще усетиш как ще се чувстваш по-уверено.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Цитирай Първоначално написано от f1st14ka
    щом е приела да излезете начи малко или много си пада по тебе. От тебе само се иска да се отпуснеш малко и да не преиграваш предполагам, че ще хареса това, което си,стига да да не стоиш като парализиран...
    abe pada si tq... sigurno ne e iskala prosto da otkaje. prekaleno e dobrodushna za tva...

Град
    В АдА
    Една ракия и си готов

Цитирай Първоначално написано от Miss_Perfekt
    Една ракия и си готов
    ne piq ne pusha i po jeni ne oda
    samo bireni sokcheta piq

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    сладур...просто да ти кажа,ако ти не се нагласиш сам да не те е срам-никой няма да може да ти помогне! стегни се и прави ако щеш глупости,просто му кажи дгд на вси4ко и прави квото ти се иска...успех!
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

Град
    Пловдив
    predi i az bqh sramejliva...ama mnogooo... otkakto stanah 8-mi klas kraq... bqh tolkova ob6titelna...sega dori i s nepoznati si govorq xiax se edno se poznavame... ta cakata mu e da ob6tuvash s mnogo hora da ne se pritesnqvash.... imai vqra v sebe si ... 6tom si sramejliv nachi si dobro mom4e i davai smelo 6toto moje da q izpusnesh

Цитирай Първоначално написано от MrS.bEpS
    predi i az bqh sramejliva...ama mnogooo... otkakto stanah 8-mi klas kraq... bqh tolkova ob6titelna...sega dori i s nepoznati si govorq xiax se edno se poznavame... ta cakata mu e da ob6tuvash s mnogo hora da ne se pritesnqvash.... imai vqra v sebe si ... 6tom si sramejliv nachi si dobro mom4e i davai smelo 6toto moje da q izpusnesh
    .

хах радвам се за теб аз пък съм 9-ти клас и съм срамежлив... Срама е по-зле и от мързела да му са не види... Не убива ами само мъчи...

Град
    Пловдив
    .

хах радвам се за теб аз пък съм 9-ти клас и съм срамежлив... Срама е по-зле и от мързела да му са не види... Не убива ами само мъчи...
    xixixix ami otpusni se malkoooooo..nikoi ne qde hora...

Повече от фен Аватара на Lekov
    Град
    Pirdop BG
    познато положения и аз бях съшия преди време един съвет от мен не тряя ти пука кво праиш представи си че си със некой твой френд а не с момиче
    и си развъртете разговора и ше се оправиш ари успехи

.

9 kлас?!? и те е срам... мм не, не е на добре... и аз съм 9 и ела да видиш наще момчета какво правят...

Град
    Targovishte
    Цитирай Първоначално написано от \Enigmatic/
    Udari si 1 6amar i se stegni
    +1
    http://prize.bg/slynchic3 :P vlezte
    www.slynchic3.aha.bg
    Lovesick No longer, 'cause now I'm over you
    Lovesick I'm stronger and it feels so good
    Lovesick No longer, so what you gonna do?
    Lovesick Understand, it's a fact
    I'm not lovesick

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Цитирай Първоначално написано от Miss_Perfekt
    Една ракия и си готов
    ne piq ne pusha i po jeni ne oda
    samo bireni sokcheta piq
    li4i ti xaxa
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Сега опитай да си представиш като си сам с нея какво искаш да направиш или да кажеш и просто при първата възможност го кажи или направи. Животът е кратък.. нямавреме за губене

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си