.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 28 от общо 28
    Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Оставете го и двете

Re: Харесваме Едно Момче

Цитирай Първоначално написано от _MiA_
    Здрвейте, на скоро се запознах с едно момче, което е мн забавно имаме общи интереси приличаме си супер много като характери и всичко останало до тук добре, но .. моя много добра приятелка също го харесва и ревнува от мен ( тя е мн ревнива, аз също ) От една страна искам да съм с това момче, а от друга не искам да нараня приятелката си...... бих го оставила по простата причина, че не искам да си разваляме приятелството, но просто много ми харесва и допада и незнам какво да правя, защото ми каза че ме харесва и от държането му се подразбира........ Просто незнам ...... От една старна може да изгубя приятелка, а от друга нещо повече от приятел
    с моята приятелка бяхме така не прави тази грешка да и го откраднеш...НЕДЕЙ...момчета колкото искаш,приятелите са едни...

Град
    у вас ;]

Re: Харесваме Едно Момче

и на мен ми се е случвало това много пъти.. с най добрата ми приятелка винаги си набелязваме едни и същи пичове
    но никога не се караме заради тях... остави го този, ще намериш друг, по добре си запази приятелството, защото ако тръгнеш с него и си загубиш приятелката после рано или късно той ще те зареже (сорка ама такъв е живота) и тогава не само че ще останеш без него, ами и приятелката ти няма да е до теб да те утеши...
    помисли си..
    http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL

.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си