- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Обемни устни
Как да направя устните си по обемни??![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ами с някакъв по-лъскав и блестящ гланц мисля, че можеш да постигнеш зрителна измама![]()
еми то може с гланцове да постигнеш оптическа измама но като си ги нямаш устните нищо нае помага освен силикона
Ми дам освен гланцовете без силикон няма как да имаш обемни устни...но има и гланцове със силиконИ някои си очертават с молив устните извън външния контур и също се уголемяват ама мен не ме кефи нз
![]()
Аз попринцип съм с огромни устни , но имам приятелки , които имат силиконови гланцове ... те са съвсем прозрачни просто много блестят и устните им изглеждат перфектно а и е много евтин !![]()
I`m exactly where I`m supposed to be..
Ми аз си имам достатъчно големи и хубави устни, сякаш са със силикон, но не саИначе с гланцове, който съдържат силикон, не е задължително да са прозрачни може и някакви по-лъскави, розови или с друг цвят, но да е по-неутрален и ненаситен
![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
Може ли да ми кажете какъв е този гланц със силикон??? Аз съм чувала със олио и сол ги намазваш...ама нз...
Оле Боже...спрете се бе!Тва е ужасно грозно![]()
Осъзнайте се бе flirt4e.com-любителииии !!!!!!!!!![]()
Първоначално написано от comics
[quote="PeBuLs_BaBe"]Ми аз си имам достатъчно големи и хубави устни, сякаш са със силикон, но не саИначе с гланцове, който съдържат силикон, не е задължително да са прозрачни може и някакви по-лъскави, розови или с друг цвят, но да е по-неутрален и ненаситен
+1
P.S Моите устни също са големи, като със силикон, мекичкии и ползвам само балсам!![]()
Защо се ровиш в пепелта?
Там няма да откриеш огън....
Не знаеш ли,че с любовта е свършено,
щом някой,някога ти каже сбогом!
Ми като идеш в някой магазин за козметика и ще попиташ за гланц, който да съдържа силикон и те ще ти покажатПървоначално написано от ifcheTyYyYy
![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
С гланцове,по изкрящи или има едни такива със силикон...с тях се постига определено ефект...![]()
svetlite glanzove suzdavat iluzia za po-golemi ustniako nameri6 olio ot kanela i si sloji6 malko to po4va da pari malko, usilva pritoka na kruv i te nabubvat mn estestveno
![]()
+1Първоначално написано от ^blue_cat
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
oformqsh s moliv koito est ne e kafqv ili rozov a nqkakav kato ustnite ti ili po to4no kato 4erviloto ili glanca koito smqtash da slojish po po vanshnata strana..sled tova nanasqsh ima specialni glancove stik4eta za ogolemqvane te sa s ekstrakt ot menta i leko shtipqt skapi4ka sa okolo 10 lv i nagore ima i po eftini de no se pak i razli4en e silata na efekta ;] sled tova tova shte ti sluji za osnova ;] posle nansqsh nqkakav glanc 4ervilo kakvoto poiskash no da e po svetlo ne tamno ;] etooo strahotno golemi ustni :P
Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..
Ima glanc sys botoks efekt deto kato go sloji6 stra6no 6tipe i stavat golemi ustnite ama kakav e to4no ne moga da ti kaja
Саученичката ми има такъв !!! В началото на междучасието си сложи и през цялото междучасие наблюдавах ефекта !!!! Тези гланцове вършат чудеса !!! За голяма радост аз няма радост от такъв![]()
Неее съм умряял ша' знайш' за твойта' слива миризлива, ша'знайш. Ебах ти майката керлива ша' знайш'... ОБИЧАААМ ТЕЕ !
А къде може да се намери такъв?Първоначално написано от cotton candy
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
Първоначално написано от 4y4u_g
![]()
![]()
Не , не ... Извън кунтура си като идиот !
Мисля , че темяата е лишена от смисъл при положение , че и дете във втори клас знае как стават по-обемни устни ! Като са ти тънки си слагаш гланц , ама като се махне пак си с гадните устни . Има и силикон , но се съмнявам да се навиеш !
![]()
Нямаш радост от такъв ? Интересно ...Първоначално написано от fuck_brainpants
![]()
Първо очертай с молив , след това червило и накрая гланц![]()
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
мойте са си месести и сложа ли един такъв гланц към като .. в устата![]()
абе нз пробвай с разни мазила там
мисля че беше на мейбалин или нещо такова .. виж в магазин за козметикаПървоначално написано от lonely in my live
да и така става,а може и само молив и гланц.Първоначално написано от Jeuelle
![]()
emi s glanc s1s silikon prodavat gi po4ti navsqk1de.ne s1m izpolzvala 6toto ysnite mi 6te stanat kat na nqkoi neg1r ama moi fr polzvat i sa mn dovolni![]()