.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Тема: Пъпки..

Пъпки..

Здравейте!!!Зна4и пове4ето тук са тийнове така 4е въпроса ми е имате ли акне,пъпки некви такива неща?!Аз ли4но нямам..не знам даже и какво е..който иска нека каже

вСЕ ЕДНО СИ НАПРАВИЛА ТАЯ ТЕМА ДА НИ ДРАЗНИШ (или поне тези които имат акне)
    Let the sunshine
    Let the sunshine in
    The sunshine in

Хах да бе се едно не са ти излизали поне някви малки пъпки ае моля ти се стига глупости.

ИЗЛИЗАЛИ СА МИ МАЛКИ..АМА НЕ ДА СТАНАААА ОГРОМНА ПЪПКА ХАХАХА OK 6TOM NE VI KEFIII NE PI6ETE...MN MI E NA..

Ми да, имам, но е нормално на моята възраст. Но вече лицето ми се е изчистило и ме се появяват през опрделени дни от месеца.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Супер фен Аватара на splendour
    Град
    dobri4
    Цитирай Първоначално написано от nia _ivanova
    вСЕ ЕДНО СИ НАПРАВИЛА ТАЯ ТЕМА ДА НИ ДРАЗНИШ (или поне тези които имат акне)
    i az imam takova 4yvstvo a kolkot tva 4e "neznae6 ko e tva" ............................
    http://impulse.bg/bebcho0o0
    Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
    Отговор: Защото топките са му на елхата.

ЕМИ НЗ КАКВО Е КАТО НЕ СЪМ ИМАЛА !!!!!!

Град
    Русе
    недей се хвали много, защото да не ти излязат и после да съжаляваш.Колкото до темата..нямам много пъпки излизат ми 2-3 преди да ми дойде
    ...

и фо ни пука дали ти имаш пъпки или не?? как може да бъде?... да имаш тие гадни неща по лицето?? ебаси тъпия въпрос....
    Сиви хора виждам минават край мен,искам всички да ги оцветя ...

Град
    НякЪде...ТаАм ;)
    ъъъ....Аз пЪк имАм Много ДреБни пъПчици ПО ръцете..Или пО-тоЧно тАм деТо ми Е мусКулчето и Нз как Да ги махна! И не сА по ЦялоТо ми тяЛО
    Baby..Нека ти се извиня..забравих да се впечатля!!!

Супер фен
    Град
    Варна
    И кво като имам пъпки? По-добре е сега, докато е време да ми излизат и да ги лекувам, отколкото след 2-3 години...Нямала пъпки, не знаела кво е акне ... бля бля бля - честно казано кой ли го интересува ?!?
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

Ох, абе знаеш ли, че пускаш най-тъпите теми във форума?
    По темата: Ами да, излизат ми от време на време, но като цяло ми е доста чиста кожата. Пък ти не се хвали насам натам, 'щото само показваш колко си интелигентна.
    виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
    поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
    с протегнати стъпала
    и шалове
    обсипани с ориенталски фалшиви монети.

Ти тъпа ли си или да...как мое да пускаш толкова тъпизми в форумите...кво кефиш се че си нежна като бебешки задник..и кво ?! Недей много говори че утре да не пишеш с кво да си мажеш лайнясалото лице че не мое си видиш очите от пъпки...Кво аз кат имам кво...тва е нормално за побертетнта възраст...а и след време се махат....и тва за кво беше да дразниш тея дет имат ли... другият път като пускаш тема бреброй до 15-20 помисли(ако имаш малко от сивото вещество) дали темата ти има смисъл... Писна ми от хейтъри....

Град
    Варна
    Тва че нямаш пъпки не значи чи си много хубава!Ми браво кат нямаш ама нас туй ко на интересува!Пък и кат та гледам на снимката не си първа прелест!Познавам и момичета и момчета дет имат пъпки и са 100 пъти по яки от тебе!Писна ми вече от тъпаци кат тебе...и едва ли само на мен!

Голям фен
    Е ся за к'во се нахвърляте върху мацето Ок,няма пъпки,к'во толкова.И аз нямам-понякога преди цикъл ми излизат няколко,ама няма да се самоубия сега де.Кожата и е нежна и тя само може да се радва и гордее с това.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си