.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33
    Град
    София

10 години голяма разлика ли е....?

Здравейте, искам да ви помоля за съвет какво да правя и дали си струва изобщо?ето я и историята:
    Аз съм на момиче на 17(скоро ги навърших), а той е на 26.Преди 4 месеца започна да ме харесва, да ме сваля и т.н. В началото го възприемах само като приятел (познаваме се от малки) , но нали знаете как става... завъртя ми главата, започнах и аз да го харесвам.Станахме гаджета (малко е силно да се каже гаджета, защото бяхме такива точно 3 дена).Стана нещо мн кофти...същата вечер в която официално тръгнахме (14 февруари) ......баща му почина! Тогава му беше много тежко и той реши че поне за сега е по-добре да прекратим всичко ( с уговорката че нещата не са приключили окончателно м/у нас)! Въпреки че ми се искаше точно в този момент да съм най - близко до него... Разбрах го!
    И ето мина се време, вече 4 месеца ще станат и нещата нямат развитие.Той вече се съвзе от загубата на баща си, но не предприема НИщО.Виждали сме се в компанията като излизаме, и усещам че все още ме харесва.Но какво става, трябва ли аз да направя първата крачка, да говоря ли с него по този въпрос? Каква да правя, плс посъветвайте ме!!! А,и мислите ли че разлика от 10 години е голяма?

Град
    В далечината... еййй там ;]

Соред мен...

Ами може би трябва да поговориш с него Ами 10 години ... за мен са си много, за някои не са ...
    Неее съм умряял ша' знайш' за твойта' слива миризлива, ша'знайш. Ебах ти майката керлива ша' знайш'... ОБИЧАААМ ТЕЕ !

Ами,ако сте на един акъл...няа проблем..
    “Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”

-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3

spank me daddy

Spored men godinite nqmat znachenie, shtom se haresvate i taka natatuk.. A i 10 godini ne sa chak tolkova. dano samo se opravqt neshtata megdu vas..
    "Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)

"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)

Цитирай Първоначално написано от *.~*` *~* anaRial *.~*.`*
    Spored men godinite nqmat znachenie, shtom se haresvate i taka natatuk.. A i 10 godini ne sa chak tolkova. dano samo se opravqt neshtata megdu vas..

10 години са 1 дете в 4ти клас ...

Град
    София
    Добре, разбирам че за всеки си е различно дали 10 год са мн или нормално,ОК!
    Но моля ви,дайте съвет как да постъпя, трябва ли да го изчакам или да действам аз???
    абе мн ми е кофти, само за него мисля и като си спомня какво ни беше хубаво...

Цитирай Първоначално написано от magi_megi

Mislq, che vse oshte mu e gadno, ne che ne te haresva, naprotiv .. no ne mu e do tova da pravi kakvoto i da e.. Iniciativata trqbva da q poemesh ti.. No da e po - spokoino.. ne go pritiskai, bavno, no slavno Gushkai si go, budi do nego.. shte go oceni, nadqvam se tova moga da te posuvetvam (a godinite nqmat nishto obshto v sluchaq pogelavam vi uspeh
    "Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)

"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)

Град
    In Devil's Castle
    зависи..понякога са много,понякога не са
    someone else...

не са много наще имат разлика 9 години и вече 32 години са заедно.
    ДА са живи и здрави още дълги години

За да не предприема нищо може би има нужда от още време...Но според мен трябва да предприемеш нещо и да го подкрепяш в този труден за него период Защото той има нужда от подкрепа и рано или късно ще я намери така че гледай някоя да не те изпревари А за годините-ако се чувствате добре заедно не е проблем.За всеки е различно

When they ask me what I do,I say.. I DANCE.. ♫♪

Град
    Пловдив/Фитнес Клуб Масъл Арт
    даже е малка

Lord Give Me A Sign

Град
    Dreamland Varna
    Е щом си на 17, не е толкоз фатална разлика
    Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevata Ne davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    начи за разликата никога не съм бил подръжател на толко голяма разлика..кво си мислиш че ше те чака да завършиш?Съмнявам се..на 20 и кусур години е най лесно ше си намери жена предстои му живот..а ти още учиш къде си тръгнала?!не се занимавай с неща с които после ще съжаляваш след време...без значение колко!Зн ли колко свесни момчета и мъже в случая останаха?ако бяха мн нямаше да се развеждат със жените си и да не мислят за децата си сеш се...
    Отделно другото - не си падай под достойнството и не прави така че да изглеждаш жалка..ако има някви намерения или нещо такова просто той сам ше ти ги покаже..рискуваш да станеш нахална и безинтересна.....съвет...
    Успех!

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    10 godini sa mnogo predstavi si ti da si na 7 toi na 17
    The Spark

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    Цитирай Първоначално написано от 5StaR
    10 godini sa mnogo predstavi si ti da si na 7 toi na 17

Бе не е баш така..ако и двамата са пълнолетни....друга е работата вече..само че тва са мн дълбоки води вече никой не говори за тва..

Град
    Targovishte
    Цитирай Първоначално написано от magi_megi
    +1
    http://prize.bg/slynchic3 :P vlezte
    www.slynchic3.aha.bg
    Lovesick No longer, 'cause now I'm over you
    Lovesick I'm stronger and it feels so good
    Lovesick No longer, so what you gonna do?
    Lovesick Understand, it's a fact
    I'm not lovesick

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Да ти кажа никак не са малко 10 години

Ami imam podoben problem daje s men malko p ozle 11 godini razlika i to4n otove me spira
    LoVe Is LiKe ThE WiNd.YoU CaN`t SeE It BuT YoU CaN FeEl It !!!

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    Разликата ви не е от най-малките, но пък и с 18 годишен да си, пак същата работа ще е...
    та.. вземи пък направи първата крачка или първо опипай почвата.. Как разбра че още може би има чуства към теб?
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Винаги може да си го харесваш, но остани си само с това. Гледай напред, както и той трябва да прави. Ако не си се замисляла, все пак вашата така наречена "връзка" от 3 дена, се е развила във фаталния момент за баща му и е напълно възможно момчето да прави аналгоия между двете неща. По-добре се отдърпни, така ще ви олекне и на двамата.

ами поговори с него ей така общи неща постепенно почни да говориш за преди как ти е било приятно с него и някви такива и ще разбереш и да за мен разликата е мн. голяма но явно за други не пък и нали хората казват "за любовта граници няма"
    Знам не съм идеална,малко наивна и малко странна!Всичко за мен е черно и бяло...!Заради никой не се променям,нараняват ме без сърце оставам,но и да падна пак се изправям .....

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от XxX^MeTaJL*BiTcH^XxX
    Разликата ви не е от най-малките, но пък и с 18 годишен да си, пак същата работа ще е...
    та.. вземи пък направи първата крачка или първо опипай почвата.. Как разбра че още може би има чуства към теб?
    ми... усешам го по това как ме гледа... имало е случаи да съм някъде навън и той специално да дойде да ме види как съм... Не ми го е казвал директно, но тези неща се улавят!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ironi_sky
    Винаги може да си го харесваш, но остани си само с това. Гледай напред, както и той трябва да прави. Ако не си се замисляла, все пак вашата така наречена "връзка" от 3 дена, се е развила във фаталния момент за баща му и е напълно възможно момчето да прави аналгоия между двете неща. По-добре се отдърпни, така ще ви олекне и на двамата.
    Отдръпнала съм се възможно най - много, не го закачам в скайпа даже от както се разделихме не съм се качвала в неговата кола, дори и да има възможност да ме изпрати си ходя с някой друг или сама!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си