Здравейте, искам да ви помоля за съвет какво да правя и дали си струва изобщо?ето я и историята:
Аз съм на момиче на 17(скоро ги навърших), а той е на 26.Преди 4 месеца започна да ме харесва, да ме сваля и т.н. В началото го възприемах само като приятел (познаваме се от малки) , но нали знаете как става... завъртя ми главата, започнах и аз да го харесвам.Станахме гаджета (малко е силно да се каже гаджета, защото бяхме такива точно 3 дена).Стана нещо мн кофти...същата вечер в която официално тръгнахме (14 февруари) ......баща му почина! Тогава му беше много тежко и той реши че поне за сега е по-добре да прекратим всичко ( с уговорката че нещата не са приключили окончателно м/у нас)! Въпреки че ми се искаше точно в този момент да съм най - близко до него... Разбрах го!
И ето мина се време, вече 4 месеца ще станат и нещата нямат развитие.Той вече се съвзе от загубата на баща си, но не предприема НИщО.Виждали сме се в компанията като излизаме, и усещам че все още ме харесва.Но какво става, трябва ли аз да направя първата крачка, да говоря ли с него по този въпрос? Каква да правя, плс посъветвайте ме!!! А,и мислите ли че разлика от 10 години е голяма?