.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26
    Град
    В далечината... еййй там ;]

МАМКА МУ ! Аз ли не ставам ли к'во ?!?

Здравйте ! Имам отвратителен прболем ! Момчето, което харесвам (доста силно при това) е по- голямо от мен с 5 години. Писах, му а той все за музика ми говори, като тръгна да завъждам друга тема, той - а това слушала ли си го ? ........ искам да знам каде е проблема ?!?!!? Дали, го е страх да контактува с мен ? Или каквото и да е.... МОЛЯ ВИ кажете, вашето мнение: Защо се държи така ?
    Неее съм умряял ша' знайш' за твойта' слива миризлива, ша'знайш. Ебах ти майката керлива ша' знайш'... ОБИЧАААМ ТЕЕ !

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Може би просто е адски вманиачен на тема музика.
    Аз какво да направя, след като не мога да намеря тема, която да представлява взаимен интерес на мен и на приятеля ми, той въобще да не се опитва да поддържа интересен разговор, а когато заговоря за нещо, което е отчасти важно за мен, той да пуска плоски шеги, с които ме прекъсва системно?
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Супер фен Аватара на bEbsI
    Явно не му се занимава с момичета на човека..знам ли..
    Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.

Повече от фен Аватара на ludo_momiche
    Град
    Бургас
    Явно трябва да се опиташ да станеш по-важна от музиката му или поне да се опиташ да се впишеш,да обръща внимание и на теб и на нея. Най-верочно проблемът не е в теб и не бива да се притесняваш, бъде по-решителна и го попитай къде бъркаш или нещо такова... Пък може и просто да не е за теб,помисли си...
    Никога не спирай да се усмихваш, може би някой живее за усмивката ти!

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Щото е маняк.

Животът е адът описан в Библията!

Град
    Враца
    Ооо, лелее... ОжасТ Такива хора направо ме побъркват... не знам, 5 години не са малка разлика... може би наистина човекът си е маняк... Не ти завиждам... Може би с времето ще се отпусне
    еlsy

Може би нямате друго за к`фо да си говорите...Или наистина е маняк на тази тема,ама предполагам че ако намерите някви други общи теми ще се оправят нещата...незнам Ем успех с него.Ако нищо не стане пълно е с други момчета

When they ask me what I do,I say.. I DANCE.. ♫♪

Град
    In Devil's Castle
    нещо не обичам да се въртя около такива хора.. да си слуша музика,викам аз...сам
    someone else...

Голям фен Аватара на BlindedAngel
    Град
    Варна
    Според мене може да те има само за приятелка и нищо повече
    "По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев

Повече от фен Аватара на xercu
    Град
    Варна
    Поздрави го с някоя мазна чалгия да видиш как ще смените темата...
    I am not an artist I am a fucking work of art!

може би е ограничен ... и това е живота му ... или твойте опити за разноообразие на диалога стигат до купонче, бивши или кой кфо кога къде направил ... няма да му е интересно ... почва се от общи неща ... възгледи ... частното по-добре да се спестява известно време ...

знам какво е да си на кафе със човек да си мисли само за една тема и го вълнува само това много е тъпо

Мега фен Аватара на babity
    Цитирай Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
    Може би просто е адски вманиачен на тема музика.
    Напълно възможно! В 90% от времето аз говоря за кучета. Тъй че, на мъжо ми му дойде супер като му обещах седмица, в която няма да спомена за куче, каквото и да е.

Град
    Dreamland Varna
    Оф и той поредния недорасляк, не се занимавай
    Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevata Ne davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Според мен не е чак такъв проблем. И аз сега си пиша с един човек и си говорим през повечето време за музика и филми..Няма лошо. Така е супер лесно да се смени темата а и винаги има какво да се обсъди. А клипа хареса ли ти ? Китарата е страшна нали? Текста ми навява спомени за еди какво си.... и така може лесно да преминете към друга тема. Може просто да е срамежлив или да го е страх да не се изложи с нещо което ще каже и препочита да говори за това от което разбира. Почни ти да му говориш и му задавай въпроси които няма как да избегне и ще се отпусне малко по малко.

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    Мне..май по скоро е некъв тапанар....

Ппитайте да говорите за нещо актуално.. знам ли.. каквото вълнува младото общество днес. Било то матури, коли ( момчетата си падат по такива теми), филми, не е изключено спорт но в същото време се старай да избираш теми които ще ви бъдат интересни. Незнам опитай

Град
    Шумен
    преди пет месеца и аз така бях за малко вманиачен и просто стана голям shit... и все още си блъскам главата в стената за тая случка
    ...за да бъдеш себе си, трябва да се докажеш и да не забравяш кой си и от къде идваш.. защото това е твоята история, а човек без история е просто лице от тълпата....

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Може би наистина музиката е неговия живот..Или го е страх да си говори с тебе или е пълен задръстеняк

Вие пък кво го наредихте момчето така. Тя не е споменала никакви подробности и вие решихте, че проблема е в момчето. Може тя да е грозна

до Fuck_brainpants: Ако наистина иска да си говорите само за музика, по-добре не се напъвай с него!

Я, тоз некъв кат мене Още една причина да си променя характера като видях темата
    Oh, moon of Alabama,
    we now must say goodbye!
    We've lost our good old mama
    and must have whiskey, oh, you know why!

Град
    Пловдив
    predi moq priqtel be6e taka... o6te kogato bqh v 8-mi klas i az togava ne go haresvah 6oto vse za kompiutri i mach govoreshe.... ta sega porasna i e savsem razli4en i sega sme si zaedno ot godina i polovina.... ta neznam toi ako naistina e tolkova vmania4en nqma da izlezne ni6to..ili prosto go popitai moje li da si govorite po druga tema osven muzika

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от evil_peace
    Я, тоз некъв кат мене Още една причина да си променя характера като видях темата
    da nai dobre go promeni ne tolkova drasti4no... no kolkoto da imash mqsto za ob6tuvane i novi zapoznanstva... ili novi interesi :P

Град
    В далечината... еййй там ;]

Хей ;]

Благодаря, на всички, които досега писаха в темата и се надявам и още да пишат... забравих да спомена една малка подробност.... един от неговите приятели ме харесва....така се запознах и с него...
    Неее съм умряял ша' знайш' за твойта' слива миризлива, ша'знайш. Ебах ти майката керлива ша' знайш'... ОБИЧАААМ ТЕЕ !

Еми не че в теб е проблема..Човека може би само музиката го интересува
    When You Live Forever,What Do You Live For??

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си