- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Като се събуда сутрин не ми е в ерекция?
Чуда се защо, като стана сутрин пенисът ми не е в ерекция. Това нормално ли? И ако не на какво се дължи.
не е или е ? Но и при двата случая е нормално споко нали не свуршваш в чершафите
Не..и аз се будя без ерекция. Въпреки че по-често ми е станал, имам такива случаи. Няма за кво да се тревожиж
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
nee zadaljitelno da si v erekciq sytrin tva e normalnoПървоначално написано от Chacho
А защо аз всяка сутрин се будя надървен![]()
...They say learning to love yourself is the first step
that you take when you want to be real.
Flying on planes to exotic locations won't teach you how you really feel...
Щото си чекиджия
mi i az sym si nadyrven vsqka sutrin![]()
Ima periodi, v koito sutrin se budq odruven, v drugi ne. Ne e zaduljitelno vsqka sutrin da si opunal charshafa.
Eating isn't cheating - Arnold
Че и моя не е в ерекция? Случва ми се много рядко, предимно ако ми се уринира прекалено много![]()
Можеее... да е от настинка примерно?
Абсолютно здрав ли си?
Пишете грамотно, на кирилица!
Пийте си млякото редовно!
Слушайте мама и тате!
еми радваи се то на мен не ми харесва всяка сутрин да ми ръби нещо ама кво да се праи
Някой път ви е е ерекция, защото ако ви се е допикало и спите, организма реагира и така не можете да се опикаете като бебета![]()
Нормално си е, спокойно .. Не е задължително всеки път да се будиш надървен .. Индивидуално е ..
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
И на мен..![]()
Ама при теб... съвсем никога ли?![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Ами ако цяла вечер си играеш с него и с ръката си на стражари и апаши, нормално![]()
Да бе..Човек не може да спи по гръб, мани мани.Късметлия си тиПървоначално написано от 50cent
![]()
![]()
и кво ся , чудиш се "Пикаели ми се ?" , "Ебе ли ми се ?"...Първоначално написано от sensation2
![]()
![]()
Ами и на мен ми се е случвало да се събудя без ерекция, но само ако предишния ден съм правил секс. Иначе по-често съм се одървил като пън.
Секс без секс.
От 30 сутрини само 2-3 съм без ерекция.И поняога докато съм сънен и още не съм на себе си дори го дигам още повече на горе![]()
![]()
Мълчи,понякой път си го мисля тва ... ма все пак е човешко.
Доколкото знам имаш ли сутршна ерекция ,значи всичко ти е наред
abe kfi sa teq filmi ..