- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Нет връзки
А що пък като слуша House тряаа да иска да я из*ука неможах да разберакакво общо имат тея 2 неща.Тфа че хаус-маняците са нервни и са друсат е друга тема
![]()
!!!HoUsE_MuSiC!!!HoUsE_MaNIaK!!!
http://304333.Sladur.com
+1 напълно съм съгласнаПървоначално написано от slun4ice
![]()
Знам не съм идеална,малко наивна и малко странна!Всичко за мен е черно и бяло...!Заради никой не се променям,нараняват ме без сърце оставам,но и да падна пак се изправям .....
вече на почти никой не му пречи да иска секс от една 13-годишна , всички си говорят най-спокойно за товаПървоначално написано от spensi
![]()
любов по чата не е любов..
еми има си нужди човека явно..![]()
щом неиска нищо сериозно а само секс, и даже неиска да се видите немога да разбера защо не спреш тези чатова с него![]()
той сигурно така си пише с още 100 момичета.. а ти една от тях... замисли се![]()
http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL
.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33
toq pi4 na kolko godini e (ne sam 4el si4ki komentari sajalqqm moje da pi6e)
ama k1fto i da e da iska sex ot 13 godi6na 95 nabor mai xD
e ebasi bolnoto kopele
i zaslujava edin hubav asswhopin'
You are Misleading and or Homosexual
Pliok0019,какво значение има на колко съм,важно е какво имам в главата.
А това за ника ми,нито знаеш причината,нито ще я узнаеш,защото тебе хич не те вълнува това,ясно...
И ако има някъв проблем, можеш да ми го кажеш на лична,а не да спамиш тука.
Ае,не ми се занимава с такива дето търсят и най-малката причина да се заядът с тебе,просто защото няма какво да правят.
Страх ме е от себе си ,
когато загубя мечтите си.
Аз просто дадох пример с този смотаняк,от къде знаете,че продължавам да чатя с него?Не чатя с такива,защото неам нерви.
И не е нужно да ми давате ъкъл,достатъчно си имам в главата.
Тази тема я направих,за да споделите и ваще "нет връзки" ако въобще имате такива.А и любов по чата защо пък да няма...ти като не си я изживяла защо пишеш тук...С бифшето ми повече време си пишехме по скайпа,тъй като аз бях заета с учене и такива работи и просто нямах достатъчно време,което да отделя за него...
Страх ме е от себе си ,
С тази тема исках да кажа,че има доста 12,13,14 годишни дришлиовци,дето си знаят,че няма да ги огрее скоро,имам в предвит,че никой няма да прави секс с лапе,дето няма нищо в гащите си,ама те още си вярват и се надяват на секс,без обвързване,както повечето го наричат чук и бег...Познавам доста такива дечица...
Хубаво,казват си,че искат само секс,но кой ше се навие,освен някоя наивна петокласничка,която иска да е в крак с модата,демек да прави секс,защото половината й връснички се еб*т с "пичовете" от по-горните класове...
Ако схващате какво имам на предвит пишете и стига сте давали съвети,ами кажете своето мнение по тази тема.
Страх ме е от себе си ,
Смешник е,не се занимавай....![]()
![]()
![]()