.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 40
    Град
    Hate City Sofia.

Нет връзки

Значи искам да се оплача от момче,което преди много харесвах и много обичах,а и той ми казваше ,че ме обича...незнам до колко е било вярно де,но всичко е една чат "връзка",за съжаление.Няколко пъти съм му предлагала да се видим,а той ми излиза с номера:Искам само секс,без обвързване,а и повечето дето познавам казват това,а какъв секс може да искаш на 13 годишна възраст,това много ме изнерви...Човек,който не е има връзка с момиче от 4 месеца,да не иска обвързване...да не иска да се гушка,целува,натиска и всякакви такива неща,които правят две влюбени дечица...това просто ме изуми и затова реших да споделя с вас и споделете ако и вие сте имали някакъв такъв проблем било то по чата или на живо.Ако има такава тема,изтрийте тази и дайде линк към другата такава тема.
    Страх ме е от себе си ,
    когато загубя мечтите си.

Голям фен Аватара на BlindedAngel
    Град
    Варна
    Поредния пишман "гъзар" дет предполагам слуша хаус
    "По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев

Повече от фен Аватара на Lekov
    Град
    Pirdop BG
    ко да ти кажа не сички момчета са така ама тези каде искат само е*ането са тъпи дупета и нищо не разбират кефи ги само как да си дигнат пи*ката и това е просто незнаят как да се отнасят с една дама

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Пф, мани го тоя, хич не се занимавай!

Животът е адът описан в Библията!

УжасТ направо
    we give it all.

Град
    В далечината... еййй там ;]

Яяя

Я го блокиравай ! У/обедена съм, че има някой който се заслужав много повече от тоя ;] само си тровиш живота с него ;]
    Неее съм умряял ша' знайш' за твойта' слива миризлива, ша'знайш. Ебах ти майката керлива ша' знайш'... ОБИЧАААМ ТЕЕ !

Град
    In Devil's Castle
    ами..струва ми се нормално да не иска връзка на тези години.....то само за едно се мисли
    someone else...

Бъди спокойна, има и истински мъже които не мислят само за секс.., а и щом си чати с теб само, за да те изчука 1-2 пъти не те заслужава. Например имам една приятелка, казва се С***и и има същия проблем като тебе и я посаветвах същото.. Зарежи го..

Re: Яяя

Цитирай Първоначално написано от fuck_brainpants
    Я го блокиравай ! У/обедена съм, че има някой който се заслужав много повече от тоя ;] само си тровиш живота с него ;]
    ми точно тка и аз мисля.. Апък някой момчета преживяват много тежки раздели с приятелките си и може някоя да го е наранила и той да се е отчаял и да не вярва вече в любовта.. да се е озлобил толкова че да иска само секс..

Град
    Hate City Sofia.
    Слуша реге,ама тва не е от значение.
    Наистина не ме заслужава,но просто няма с кой друг да флиртувам и такива работи и за тва ми става малко кофти,а неговите чувства според мен въобще не са засегнати...
    Страх ме е от себе си ,

Ами наистина е гадно имала съм подобни случаи.От собствен опит те съветвам-не се занимавай,просто няма смисъл.Ще си изгубиш времето с него...Намери си свястно момче

When they ask me what I do,I say.. I DANCE.. ♫♪

Цитирай Първоначално написано от BlindedAngel
    брато нз какжо ти пречи хауса тука : чалгар смешен

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Той поне е бил честен и ти е казал какво иска и какво не. Пък и ти какво толкова се оплакваш като ти е само за единия флирт? Като искаш нещо различно си намери друг с който да си чатите.

ами сладурано... както най-вероятно той би казал "е*и го в Г*за тея дето искат само секс..не заслужават да бъдат уважавани пък камоли обичани...недей се хаби заради глупаци

Qvno e ligavo lape, koeto ne znae kakvo iska.. no ti zashto si chatish s nego? Nameri si po - svestni hora za chat i blockvai takiva. Btw, popravi zaglavieto na temichkata (iztrii т-то ), pishe se: ужас (proverka ot mn. chislo. : ужаси Izvinqvam se za latinicata (ponege si pozvolqvam da pravq zabelegki), no me murzi da si instaliram fonetika )
    "Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)

"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)

Цитирай Първоначално написано от MiMcHeToOo
    Пф, мани го тоя, хич не се занимавай!
    +1 тъпо хлапе само това мога да кажа "
    Знам не съм идеална,малко наивна и малко странна!Всичко за мен е черно и бяло...!Заради никой не се променям,нараняват ме без сърце оставам,но и да падна пак се изправям .....

Град
    v razvintenata ti fantaziq...
    Апък някой момчета преживяват много тежки раздели с приятелките си и може някоя да го е наранила и той да се е отчаял и да не вярва вече в любовта.. да се е озлобил толкова че да иска само секс..

+1 i az sam imala podobni sly4ai makar da ne mi se obqsnqvali v lubov. sled dosta vreme 6te se yseti kakvo predstavlqva..sega izob6to ne go interesyva.zareji go tozi za6toto 6te si prai6 gavra sas samata sebe si.

аз мисля че хубавото в тоя случай е че поне ти е казал директно какво иска, и не те е мотал... намери си друг... определено тоя не те заслужава!
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Град
    Hate City Sofia.
    С него повече няма да се занимавам.
    Мерси,че ми казахте всичко това,споделете и ваще подобни "проблеми",аз с радост бих помогнала.
    Страх ме е от себе си ,

Град
    Hate City Sofia.
    Между другото като ми повтаряше непрекъснато това,че не иска обвързване и аз започнах да мисля като него...незнам дали това е лошо,но за момента не съм зажадняла за гадже,както са повечето ми съученички.Може би само някакви целувки,натискане ала-бала,но не и да съм зависима от някого и да съм му вярна и такива работи..
    Страх ме е от себе си ,

тоз добре ли е да иска секс от теб ,а знае ли че си на 13 години

Град
    Hate City Sofia.
    Знае,ама те попринцип само си говорят така...за мое щастие.
    Страх ме е от себе си ,

като ти се включат такива момченца занапред давай блок

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    Ми явно на човека му е писанло от детски истории и играе на сигурно
    Аз на тебе ти се чуда кво се занимаваш с деца...кво значи обичах го и го харесвах виртуално?намери си нещо което ше те цени и ше те приема такава каквато си стиа с тия детски истории нито е първия нито последния
    Успех!

Град
    Targovishte
    Цитирай Първоначално написано от BlindedAngel
    tva 4e toi e nqkyf glupav gazar nezna4i 4e kat slushash house si idiot !!!!
    http://prize.bg/slynchic3 :P vlezte
    www.slynchic3.aha.bg
    Lovesick No longer, 'cause now I'm over you
    Lovesick I'm stronger and it feels so good
    Lovesick No longer, so what you gonna do?
    Lovesick Understand, it's a fact
    I'm not lovesick

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си