- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Съветче...:(
Знам, знам...да прочета малко инфо...Четох, но параноята си е параноя.Преди няколко дни направихме сефтето.Не е свършвал в мен, но след като се изпразни продължи с пръсткато само се беше избърсал.Нямаше кръв, но на другия ден ми дойде менструацията(с няколко дни по-рано), по-бистра и слузеста от обикновенно, а сега и ме наболява долу на моменти...Възможно ли е да е станало нещо ?
xahxaxah, verno tva tvoito e paranoya,
sia samo ostava nekoi da ti kaje 4e ima veroiatnost i 6 otka4i6
Много смешно...то че има-на теория има, но искам да чуя мнение от по-опитните![]()
macka 6om ti e do6lo nqma6 povod za pritesnenie![]()
Маце не се притеснявай.Нищо ти няма.Когато ти разтваря ципата по принцип тече кръв но при теб явно е текнало с цикъла..Сега е по различен защото преди да си отворена през вагината ти тече мензисът..А ципата пречи за цялостното източване на мензисът.Сега може и повече да ти тече защото вече няма какво да спира течението ти.![]()
![]()
...СиЛнО оБиЧаМ, тРуДнО пРоЩаВаМ, лЕсНо ПоДлУдЯвАм, ГаДнО нАрАнЯвАм, РаНо ИлИ кЪсНо-ВсИчКо ПоЛуЧаВаМ, дОрИ дА пАдАм..ОтНоВо СтАвАм И пРоДъЛжАвАм, ДоРи И дА сГрЕшА...нИкОгА нЕ сЪжАлЯвАм!ГлЕдАм СаМо НаПрЕд И нЕ сЕ оБрЪщАм НаЗаД, бЪдЕщЕтО е ПрЕд МеН.
Аз съм чувал за една мадама дето така забременяла. Уж и дошло и всичко останало ама.... е в последствие синът и стана доста популярен. (ако това те утешава поне)
Разбира се, че ме утешава.....
Ако наистина някой реши да помогне, нека сподели дали след първия път менструалната кръв се изменя.
няма начин бременна сишегувам се
спокойно нормално е да си притеснена, но всичко ще отмине...та от това което прочетох ти няма нищо освен опит
![]()
И какво, не изтича цялата кръв и се задържа остатъчна в организма ли? Не ми се иска да смятам за 5 години цикъл колко ненужна кръв съм запазила в себе си и колко инфекции по тази логика трябва да съм си навлякла.Първоначално написано от kirkolevka_love
![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Щом е било сефтето нормално е после да има кръв случва се .Боли те може ида е нормално при всеки е различно.Да си бременна - няма начин.Но за всеки случай ако мн те боли и не ти спира течението до няколк одни препоръчително е да отидеш на лекар,защото може да те е разранил,ако сте правили по див секс.
Mrazq dumata lekar nooo![]()
Не съм забелязала после да тече повечеПървоначално написано от kirkolevka_love
Това ме разби
![]()
blq blq blq dryn dryn dryn
Кажете място където мога да го направя за първи път при положение че и в нас и в тях ще има някой във въпросния ден![]()