Темата ми няма много общо с раздела, но не виждам друг по-подходящ за темата... Дори незнам що пиша точно тук пушейки поредния си фас и размишлявайки даже незнам над какво... Едва на 18 години съм а вече се чудя къде да открия надеждата за живот... Какво прави най-много един млад човек? Идват ви наум много неща от които повечето простотии, но отговора е един - мечтае! Това съм и аз - млад човек мечтаещ за много неща, кои по-прости, кои по-сложни... Според мен не е голяма мечта да мечтаеш за едно момиче което да те обича и за приятели, но добри... Но и 2-те неща ги няма и вече губя надежда дали ще ги има... Плюс това имам още куп проблеми в даскало и в дома и тн... Живея без пряка родителска обич... (наще са в чужбина вече 3 години). Сигурно това ме е накарало да се разпусна и да стана несериозен, неамбициран и тн. На повечето от вас на думи ще ви се стори гот да живеете сам самички в къщата си и да правите квото искате... Ама не е така! И така... паля вече 3-ти фас докато пиша темата и дори незнам какво съм писал до сега... дори незнам защо искам съвети от аудитория, която в голямата си част е малолетна... Но просто имам нужда да споделя, и всеки съвет би ми бил ценен, независимо от кой ще е. Помогнете ми хора Къде да намеря надеждата да живея, в какво да я намеря.... какво може да е това което да ме амбицира да се стегна, да живея отново, да мечтая, да бъда нормален тийн ............ ;(