Братле,АДСКИ СИ ПРАВ,ЧЕ МЛАДИЯ ЧОВЕК НАЙ-ВЕЧЕ МЕЧТАЕ! И за мен това е най-хубавото-мечтите! Там най-вече е спасението.Но не трябва да се живее изолиран от света,не говоря за теб,а по принцип.
Мен също често започва да ме избива на подобни песимистични изблици и то точно за нещата,които ти изброи,или поне някои от тях(липсата на свестни момичета за гадже,както и действията на някои,хора,които не оправдават доверието ти...).
Аз съм ти набор.Мисля,че и двамата трябва да осъзнаем,че живота си има както хубавите,така и лошите страни-че плюсовете и минусите се редят.Късметът за съжаление е нещо много важно.Казвам за съжаление,защото той обикновено винаги е с едни и винаги е против други.И в това няма особена логика-просто е така.И обикновено когато видиш как на някой пикльо му върви всичко,просто защото е целунат от съдбата,а ти колкото и да се стараеш,все ти изниква още някаква пречка,тогава ти става много гадно.Знам как е,въпреки че доколкото те разбирам,твоята ситуация е далеч по-сложна.Мога да ти напиша още много неща,но основното е едно-КАКВОТО И ДА СТАВА,ТРЯБВА ДА ПРОДЪЛЖАВАШ НАПРЕД! ВСЕ ПАК ИМА ОЩЕ ДОСТА КАКВО ДА СЕ ВИДИ ОТ ТОЗИ СВЯТ...ОТРИЦАТЕЛНИТЕ ЕМОЦИИ ГИ ПРЕВРЪЩАЙ НЕ В ОТЧАЯНИЕ,А СЕ НАДЪХВАЙ ОТ ТЯХ И ЖИВЕЙ И СИ ПРАВИ КЕФА БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ПО КАКЪВ НАЧИН,ВАЖНОТО Е ДА ТИ ДОСТАВЯ УДОВЛЕТВОРЕНИЕ НА ТЕБ САМИЯ! ПРАВИ ГО ДОРИ И САМО ЗА ТОВА ДА Е НАПУК НА ГАДНИЯ КЪСМЕТ!

Това е засега от мене,ае лека и успех