.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Град
    Elit Way School

Харесваме Едно Момче

Здрвейте, на скоро се запознах с едно момче, което е мн забавно имаме общи интереси приличаме си супер много като характери и всичко останало до тук добре, но .. моя много добра приятелка също го харесва и ревнува от мен ( тя е мн ревнива, аз също ) От една страна искам да съм с това момче, а от друга не искам да нараня приятелката си...... бих го оставила по простата причина, че не искам да си разваляме приятелството, но просто много ми харесва и допада и незнам какво да правя, защото ми каза че ме харесва и от държането му се подразбира........ Просто незнам ...... От една старна може да изгубя приятелка, а от друга нещо повече от приятел

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Трябва да решиш, кой е по скъп за теб. От колко време си приятелка с това момиче и колко добра съответно. Не мога аз да ти кажа кое да избереш. Просто си помисли струва ли си.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Играйте на 'по-бързият печели'

Повече от фен Аватара на Lysander
    Град
    горските шубраци
    Отивате при него двете и го питате коя избира или другия вариант е биеш се с приятелката в дуел.

Цитирай Първоначално написано от тъжен веселяк
    Играйте на 'по-бързият печели'
    bash

Щом е харесал тебе що да не тръгнете животът е кратък няма мн време да чакаш приятелката си. действаи

Цитирай Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
    Трябва да решиш, кой е по скъп за теб. От колко време си приятелка с това момиче и колко добра съответно. Не мога аз да ти кажа кое да избереш. Просто си помисли струва ли си.
    +1
    Докато има слънце на небето,
    докато има beat в сърцето.

еми според мен има 2 начина единият е да отидете двечките и да попитате него коя си избира или да поговориш с приятелката си ако неистина ти е добре приятелка и държи на теб ще те разбере айди успехчета

Град
    В АдА
    Отивате и го питате (много е забавно кат ви погледне някак така )Питате го коя харесва в най-добрия случай да ви каже че нито една от вас двете

Град
    Elit Way School
    емии аз и без това смятах да говоря с него тъй че ... ще видим ко ще стане мерси все пак ще го питам коя предпочита и коя ще избере и така това е най - добрия вариянт мерси

защо трябва да избираш .... правиш това, което искаш .... тръгваш с момчето и тва е ... после ще се обяснявате

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от sladurankata_meri
    еми според мен има 2 начина единият е да отидете двечките и да попитате него коя си избира или да поговориш с приятелката си ако неистина ти е добре приятелка и държи на теб ще те разбере айди успехчета
    da .. i az sam na tova mnenie

Цитирай Първоначално написано от Miss_Perfekt
    Отивате и го питате (много е забавно кат ви погледне някак така )Питате го коя харесва в най-добрия случай да ви каже че нито една от вас двете
    +1

Супер фен Аватара на bEbsI
    Ако ти е истиснка приятелка ще разбере,ако той те харесва и няма да се меси в отношенията ви.Приятелството е едно,любовта друго.
    Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.

Град
    Hate City Sofia.
    ако го зарежеш,има вероятност твоята приятелка да тръгне с него,така че тук трябва да помислиш за себе си,не испускай възможноста
    Страх ме е от себе си ,
    когато загубя мечтите си.

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич
    =D>

в днешно време трябва да си егоист ... бъди с него ако ти е истинска приятелка ще си затвориочите нали приятелите трябва да си прощават и да гледат приятелите им да са щастливи дори и на тях да им е гадно
    Знам не съм идеална,малко наивна и малко странна!Всичко за мен е черно и бяло...!Заради никой не се променям,нараняват ме без сърце оставам,но и да падна пак се изправям .....

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    оффф гледай си кефа и тва е!!!!!!!!
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

Има решение една тройка и всички доволни

Град
    Dreamland Varna
    Приятелите са по-важни
    Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevata Ne davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    нещо повече от приятел е много относително спрямо истински приятел..сеш се..с тва момче сичко е наред сега ама като скъсате кво ?! Паца...няма смисал да си разваляш приятелството с човек заради некъв си..като чели са малко и е единствен....

Приятелката ти ако ти е истинска приятелка ще приеме че момчето харесва теб и ще се радва за теб..

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Щом приятелката ти би ти се разсърдила заради това не ти е никаква приятелка. Давай с момчето да не ти пука !!

--------------------------------------------------------

Град
    Targovishte
    +1
    http://prize.bg/slynchic3 :P vlezte
    www.slynchic3.aha.bg
    Lovesick No longer, 'cause now I'm over you
    Lovesick I'm stronger and it feels so good
    Lovesick No longer, so what you gonna do?
    Lovesick Understand, it's a fact
    I'm not lovesick

Град
    РЮАР
    Ходи гледай Naruto и се успокой..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си