Първоначално написано от
ziky
Най лесно можеш доакто си на купон да я дръпнеш на страни на тихо на въздух или изобщо някъде където няма шум и да я разпиташ кво стана с гаджето що са скъсали гадно ли и е някви такива...да я утешиш че ше си намери друг по добър или просто да чака сходно момче както ти правиш сега и си чакаш точната мацка разкажи и за своите интереси към момичетата и ше вържете сходна тема гарантирам...след изв време може да я бъзнеш примерно ако са прекалено сходни нещата с нещо от типа така ли?ми айде да се земеме тогава нещо почни да се лигавчиш на базик уж и ше видиш кво ше стане 
Съгласен съм с всичко освен с последното изречение. След късане с приятел/ка е трудно да, но в такъв момент дори шеги на тази тема могат да наранят до някаква степен момичето, а и може да се досети с каква цел водиш този разговор с нея. Не може да не си чувал момичетата като казват "Всички мъже са еднакви"...бъди различен. Според мен на този купон не трябва да правиш намек за взимане или нещо такова. Покажи й, че тя те интересува не сексуално или просто като външност, а като характер, манталитет, какви чувства изпитва и т.н. Така ако сработи всичко тя ще те почувства много по-близък.
П.П Зики нищо лично просто изразявам мнение.