.

Виж резултатите на анкетата: Вярно ли е?

Гласували
75. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Напълно!

21 28,00%
  • Не!

35 46,67%
  • Въздържал се

19 25,33%
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 38

"Жената за престиж,чекията за удоволствие?"

Има ли го тоя момент? Като се замисля, не бих хвърлял пари да излизам с някое момиче, ако не е за да ме видят с нея.Тоест един вид да си напомпам мъжкото его. Иначе, карам на чекии. И все пак... малко скъпичко излиза мъжкия "престиж".

Момчетата ..или поне повечето предпочитат свирка от момиче отколкото да се справят само така че не мисля, че е вярно...пък и момичетата не са само за секс все пак

Цитирай Първоначално написано от the_unknown
    ...
    Пълни тъпотии. Ако баща ти беше бил на същото мнение и беше карал само на чекии, теб в момента нямаше да те има.

Мега фен Аватара на amatorium
    Pulni gluposti. Sexa s jena si e nai-dobroto.
    Eating isn't cheating - Arnold

сех пред 4екии 100%>0% накаде отива светът . :P

Супер фен
    kak moje tva izob6to da se komentira?!
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Град
    София

Re: "Жената за престиж,чекията за удоволствие?"

Има ли го тоя момент? Като се замисля, не бих хвърлял пари да излизам с някое момиче, ако не е за да ме видят с нея.Тоест един вид да си напомпам мъжкото его. Иначе, карам на чекии. И все пак... малко скъпичко излиза мъжкия "престиж".

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...

Ами стой си на ръчна тогава... Не мога да ти препоръчам крем за мазоли, но ти сигурно вече си запознат с такива кремчета, като ти гледам отношението...
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Град
    РЮАР

Т'ва беше изцепката на седмицата...

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    Явно за теб излизането с момиче е само пари на вятъра и да те видят,че си със женско.Ех,жалко че имаш толкова ограничено мислене,а изобщо правил ли си секс някога?

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ

ti si zle
    Цитирай Първоначално написано от mrKiss
    за секс не се притеснявам да я поканя обаче ще се притесня ако приеме
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Мега фен Аватара на amatorium
    I chekidjiite kak tochno pravqt nai-hubavoto neshto - a imenno da useshtat plutta na edno momiche na ezika si? :P
    Eating isn't cheating - Arnold

Бе ти ако си с едно момиче само,за да те видят другите с нея значи нещо ме съмнява сексуалната ти ориентация да е нормална
    Бахти тъпата тема
    FreAk_oN_A_leAsH

Жена>Чикия

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Ха, ха. Момко, имаш много грешна представа какво представлява 1 ВРЪЗКА.

При всяко положение емоционалният фактор в секса е по-силен от всяко физическо удоволствие, което можеш да си доставиш сам. Да докосваш обичан човек, да пипаш човешка плът, да е в ръцете ти 1 прекрасно създание, да се слеете в 1 цяло. къде ми сравняваш ръчната с това?

Цитирай Първоначално написано от amatorium
    Pulni gluposti. Sexa s jena si e nai-dobroto.
    +1
    Vladoka rulzzz

Почти всички мнения до тук са напЪлно вярни ... но това,че чекията е по -добра пред жената може да го каже само момченце ...което тепЪрва опознава тялото си ... разбира се все още девствено ... и когато е имал гадже ... единственото,което правят е целувчици ...за езика не съм сигорна ....

...to be or not to be ..

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Ха, ха. Момко, имаш много грешна представа какво представлява 1 ВРЪЗКА.

При всяко положение емоционалният фактор в секса е по-силен от всяко физическо удоволствие, което можеш да си доставиш сам. Да докосваш обичан човек, да пипаш човешка плът, да е в ръцете ти 1 прекрасно създание, да се слеете в 1 цяло. къде ми сравняваш ръчната с това?
    Нека първо да видим резултатите от анкетното проучване :
    Напълно!
    34%
    34% [ 14 ]
    Не!
    41%
    41% [ 17 ]
    Въздържал се
    24%
    24% [ 10 ]

Като махнем и женските гласове които нарочно са гласували с "Не" за да подкрепят цялото женско съсловие, то резултата е доста интересен.Значи все пак има някакъв резон в думите ми.Както беше казал един мои приятел "Абе не си заслужава... за два пърста пикливо месо..."

Град
    Свищов
    Не съм мъж, но мастурбирането при мен е в пъти по-слабо като удоволствие от секса с моя любим. И пак ще ти кажа-н 13 си, добре е че не правиш секс. Щом не искаш не го прави поне още 5-6 години. НО сексът с 1 жена, връзката с нея, интимността, чувствата, емоцята от това че сте свързани е по-силна от всеки оргазъм, получен по 1 или друг начин. А да доставяш удоволствие на човек, който обичаш, е истински душевен оргазъм. Аз се кефя повече не удоволствието на партньора ми, отколкото на собствения ми оргазъм. Това нещо мило дете се нарича себеотдаване, любов, връзка с друг човек.

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Не съм мъж, но мастурбирането при мен е в пъти по-слабо като удоволствие от секса с моя любим. И пак ще ти кажа-н 13 си, добре е че не правиш секс. Щом не искаш не го прави поне още 5-6 години. НО сексът с 1 жена, връзката с нея, интимността, чувствата, емоцята от това че сте свързани е по-силна от всеки оргазъм, получен по 1 или друг начин. А да доставяш удоволствие на човек, който обичаш, е истински душевен оргазъм. Аз се кефя повече не удоволствието на партньора ми, отколкото на собствения ми оргазъм. Това нещо мило дете се нарича себеотдаване, любов, връзка с друг човек.
    EVALA KREM4E

Е, аз доколкото разбрах от темата на автора, той има предвид, че излиза с някоя не заради секса, а за да го видят с Нея... в смисъл, че се надува 'к'ва яка мадама има', и другите да си мислят, че я 'обработва'... пък той да си кара на 'ръчно'

Всичко изглежда много логично, ама само... защо аджеба ще излизаш с някоя от такива меркантилни цели, а не се 'възползваш' пълноценно?!
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
    Е, аз доколкото разбрах от темата на автора, той има предвид, че излиза с някоя не заради секса, а за да го видят с Нея... в смисъл, че се надува 'к'ва яка мадама има', и другите да си мислят, че я 'обработва'... пък той да си кара на 'ръчно'

Всичко изглежда много логично, ама само... защо аджеба ще излизаш с някоя от такива меркантилни цели, а не се 'възползваш' пълноценно?!
    Той казва, че не излиза с жени, защото те са само за парлама. Сексът и престижът не компенсират парите, които би хвърлил по тях. Все пак той е само на 13. Простено му е.

Чекията си е за задоволяване на нуждата за полов акт, апък секса си е върха на една връзка.
    Hardcore 4 Life

Град
    Плевен
    чекията е като симулатор на секс , прави си извода от тва

Разбира се , че е вярно . Секса е за престиж , чикията е за удоволствие тва всеки го знае...
    нямам подпис

Последната промяна е направена от Lainovoz на Вто Декември 21, 2012 21:21 pm; мнението е било променяно общо 73935278900ййее478паа338890 пъти

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си