- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- сънувате ли...
Аз когато харесвам някого го сънувам, ама ако тръгна с него и сънищата ми изчезват![]()
There are 3 important things:1.To make sex.2.To think for the effects of sentence"1".3.Don't think!Operate! ..
Мда, случвало ми се е![]()
![]()
nicolepcd
Еми значи не много често, но имаше една седмица, дето нямаше никакъв контакт с него... и всяка, ама всяка вечер го сънувах... Можеше да е нещо секундно... че ми дава химикалка или нещо, но ВИНАГИ го имаше в сънищата ми... и бяха все някакви, че ме гони и аз бягам![]()
![]()
Ама вече не ме "измъчват" такива сънища
![]()
еlsy![]()
Много сънувате ве.. толкова искам и аз да сънувам нещо, че не ми пука какво ще е о.О Ама мисля,че се е случвало. Всъщност, щеше да е странно, ако не беше. :Д
Sanuvam si momcheto dosta chesto![]()
When You Live Forever,What Do You Live For??
И аз така...Първоначално написано от Krasencety
:P
Аь доста често сънувам момчето в което съм влюбена и не виждам нищо странно в това...![]()
Ми т0 аз вече незнам к0лк0 месеца 0т какт0 г0 харесвам и няма вечер в к0ят0 да не г0 сънувам ..
http://www.sibir.bg/blog/sextazy_girl/
I`vE g0t My 0wn idEa And I d0n`t givE a cAre!!But iT d0esn`t mEan I d0n`t UnderstanD!
ами аз често сънувам приятеля си, но незнам защо сънищата ми са направо кошмари...
апък ако трябва да обясня "проблема" ти ... когато си мн развълнуван от нещо и мислиш постоянно за него е напълно нормално да го сънуваш![]()
това е напълно нормално, и според мен на всеки му се случва...Първоначално написано от maharbal
http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL
.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33
сънувах че убивам бившата си![]()
ЧЕРНО БЕСИЛО.
И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.
RISE WITH THE
A spored men vie ne ste na redПървоначално написано от Miss_Perfekt
![]()
Straha da ne izgubish nai vajniq chovek v jivota si te razqjda malko po malko, osobeno ako straha e poroden ot sobstvenite ti greshki ;(
рядко. по-често ми се случваше когато той беше за 2 седмици на вилата си във Велинград и не можехме да се виждаме. но иначе почти не, той все си е до гъза ми
Ами да, често го сънувам, нормално е. И в този ред на мисли някой беше казал "Любовта е, когато си лягаш до любимия човек и като затвориш очи пак него сънуваш." Затова аз бях много щастлива, когато един път, като спинкахме с приятеля ми, той ми каза, че ме е сънувал..![]()
Преди година 2 говорихме с една моя позната че 1 от причините по които разбираме че сме влюбени е това че сануваме "любимия" ..маи маи е вярно (: та да случва ми се но само ако наистина много ценя момчето
![]()
miiii sunuvala sum go![]()
![]()
![]()
ТъПа СъМ - ЩоТ тА оСтаЙx лИ ?КуРвА сЪм - ЩоТу СъМ с НегУ лИ?ЛеКа СъМ - ЩоТо нЕ тИ вЪрЗаX ? И кФо сЯ пЛаЧеШ зА мЕн - дА аМЪ аЗ тА ЗаБрАвИх !!!
РаЗлИкАтА мЕЖдУ мЪЖъТ и ШоКОлАдА е Че ШокОлАдА вЪрШи РабОтА и мЕк !!!
Сънувал съм я, но като се събудя всичко рухваЩот тя си има гадже
![]()
mda![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !