- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- сънувате ли...
Да,доста често...даже на 1 момче,което харесвах преди врими му разказах съня,ама после се оказа,че и той ме е сънувал 1 път,колкото и да му е неприятно![]()
I've learned that no matter how much I care, some people just don't care back. I've learned that your life can be changed in a matter of hours by people who don't even know you...
м дам определено
супер сладки тестчета http://testovebg.com
haha nishto novo ne mi kazvashПървоначално написано от Miss_Perfekt
![]()
Straha da ne izgubish nai vajniq chovek v jivota si te razqjda malko po malko, osobeno ako straha e poroden ot sobstvenite ti greshki ;(
и азПървоначално написано от jujulinkaa
![]()
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Ауу да бях снувала гаджето си, пък аз сънувах едно др момче(дето с него сме само фр)ама сънувах, че се натискаме![]()
![]()
![]()
![]()
Явно аз се побърквам![]()
![]()
![]()
Every night in my dreams I see him..I feel him..
Всяка нощ и то почти винаги е некво хубаво и на сутринта се сдухвам, че не е истина![]()
DA BI4I BASS !!!
STEPPIN TO DUBZ
Има някъде един човек,
винаги може да те разбере.
Веднъж я сънувах само...![]()
Сънувам всякакви глупости, включително и готини батковци![]()
И рабира се момчета към които имам чувства, толкова реални са ми се стрували, че съм имала чувството, че станало ще се случи![]()
И кошмари с майката на един сладур съм имала![]()
sanyvam mom4eta samo,koito haresvam,no nz,za6o onq den sanyvah,nai-dobriq si fr.i mi stana dosta stranno,6o pak to4no toi,ko mi staa,i sa zamislih dali 4uvstvam ne6o,kam nego
Да, сънувах предната нощ, че ми пише по скайпа...![]()
![]()
И ме направи на 2 стотинки и половина!!!
![]()
![]()
![]()
Мдам, доста често си го сънувам![]()
ама ти май наистина много си хлътнал по това момичеПървоначално написано от maharbal
Сигурно наистина е много готина. А чувствата ви взаимни ли са? По темата аз никога не съм санувал момиче
![]()
Рядко...Последно януари го сънувах...Достатъчно ми е че не ми излиза от мислите по цели дни...Та ся и нощи...![]()
hlytnal e slabo kaznoПървоначално написано от ivanchooo
I da gotina e vyv vsqko edno otnoshenie... Estestveno che chuvstvata ne sa vzaimni... ama kakvo da se pravi... takyv e jivota
![]()
Straha da ne izgubish nai vajniq chovek v jivota si te razqjda malko po malko, osobeno ako straha e poroden ot sobstvenite ti greshki ;(
i na men ne mi izliza ot uma nito za sekunda... no pyk ne mi prechi che q sanuvam... daje obratnoto radvam se. Tq na men mi deistva kato narkotikПървоначално написано от KimBerLy1912
![]()
mi vyv vryzka s temata da slu4valo mi se e i prodyljava da se slu4va i vse edno i sy6to synuvam, 4e mi izneverqva![]()
![]()
dali ima nqkakvo zna4enie, nqkoi dali znae kvo ozna4ava tva ili ni6to ne ozna4ava![]()
pyk sanuvam vse hubavi neshtaПървоначално написано от Mim4etooo
che q zagovarqm (koeto v deistvitelnost ne moga da napravq za jalost
vypreki che mnogo mi se iska... pone vednyj da ida pri neq i da si govorim
) i si govorim bez da sym kato dyrvo... che i podnasqm buket rozi... vse takiva neshta
![]()
Mislq che te e strah da ne bi da ti izneverqva i za tova sanuvash tova. Az sanuvam tova koeto mi se iska da napravq... da q zagovora... da izlezem... da i podara roza...![]()
![]()
mdam sanuvam gIuff ujasna sam.. ama mdam 4esto sanuvam mom4eta koito me kefqt no ne i navednaj hxahxah
Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..
emm az ne......no mi se iska i to mn![]()
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
Сънувах я няколко пъти, а след като се разочаровах и се изпразних от празни надежди, и тогава спрях да я сънувам, но все още много ми харесва... но се опитвам максимално да огранича емоцийте и чувствата ми, поради причината че са несподелени![]()
We fear no one and the law cannot do anything to stop us.
аз много рядко сънувам някого, който ме интересува наистина. но ми се е случвало да сънувам човек, който не харесвам и след съня да почна да го харесвам О.о
"Sometimes there's so much beauty in the world..."