.
Отговор в тема
Страница 4 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 148
    Град
    Boulevard of broken dreams
    Да,доста често...даже на 1 момче,което харесвах преди врими му разказах съня,ама после се оказа,че и той ме е сънувал 1 път,колкото и да му е неприятно
    I've learned that no matter how much I care, some people just don't care back. I've learned that your life can be changed in a matter of hours by people who don't even know you...

м дам определено
    супер сладки тестчета http://testovebg.com

Град
    В АдА
    Цитирай Първоначално написано от maharbal
    Цитирай Първоначално написано от Miss_Perfekt
    Цитирай Първоначално написано от skatemore
    сънувах че убивам бившата си
    А аз че ме души
    A spored men vie ne ste na red
    Ти също

Цитирай Първоначално написано от skatemore
    сънувах че убивам бившата си
    А аз че ме души
    A spored men vie ne ste na red
    Ти също
    haha nishto novo ne mi kazvash
    Straha da ne izgubish nai vajniq chovek v jivota si te razqjda malko po malko, osobeno ako straha e poroden ot sobstvenite ti greshki ;(

Супер фен Аватара на gabi_94
    Цитирай Първоначално написано от jujulinkaa
    Цитирай Първоначално написано от BeB0_UlTrA_KiSs
    Мда, случвало се е да го сънувам.
    ffiullll olekna mi... reshih che veche poludqvam Qvno ne sym samo az
    аз също си го сънувам..
    и аз
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Голям фен
    Град
    Тук,там-ама къде и аз незнам
    Ауу да бях снувала гаджето си, пък аз сънувах едно др момче(дето с него сме само фр)ама сънувах, че се натискаме
    Явно аз се побърквам

Град
    холандияя
    Every night in my dreams I see him..I feel him..
    Всяка нощ и то почти винаги е некво хубаво и на сутринта се сдухвам, че не е истина
    DA BI4I BASS !!!
    STEPPIN TO DUBZ
    Има някъде един човек,
    винаги може да те разбере.

Мега фен
    Веднъж я сънувах само...

Сънувам всякакви глупости, включително и готини батковци
    И рабира се момчета към които имам чувства, толкова реални са ми се стрували, че съм имала чувството, че станало ще се случи
    И кошмари с майката на един сладур съм имала

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    sanyvam mom4eta samo,koito haresvam,no nz,za6o onq den sanyvah,nai-dobriq si fr.i mi stana dosta stranno,6o pak to4no toi,ko mi staa,i sa zamislih dali 4uvstvam ne6o,kam nego

Град
    Враца
    Да, сънувах предната нощ, че ми пише по скайпа... И ме направи на 2 стотинки и половина!!!

Мдам, доста често си го сънувам

Re: сънувате ли...

здр.абе нощем сънувате ли момичето/момчето,което харесвате? Аз от доста време си харесвам едно момиче и може да се каже, че почти всяка нощ я санувам Не че се оплаквам де
    ама ти май наистина много си хлътнал по това момиче Сигурно наистина е много готина. А чувствата ви взаимни ли са? По темата аз никога не съм санувал момиче

Рядко...Последно януари го сънувах...Достатъчно ми е че не ми излиза от мислите по цели дни...Та ся и нощи...

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Да , сънувам го

Re: сънувате ли...

Цитирай Първоначално написано от ivanchooo
    здр.абе нощем сънувате ли момичето/момчето,което харесвате? Аз от доста време си харесвам едно момиче и може да се каже, че почти всяка нощ я санувам Не че се оплаквам де
    ама ти май наистина много си хлътнал по това момиче Сигурно наистина е много готина. А чувствата ви взаимни ли са? По темата аз никога не съм санувал момиче
    hlytnal e slabo kazno I da gotina e vyv vsqko edno otnoshenie... Estestveno che chuvstvata ne sa vzaimni... ama kakvo da se pravi... takyv e jivota
    Straha da ne izgubish nai vajniq chovek v jivota si te razqjda malko po malko, osobeno ako straha e poroden ot sobstvenite ti greshki ;(

Цитирай Първоначално написано от KimBerLy1912
    Рядко...Последно януари го сънувах...Достатъчно ми е че не ми излиза от мислите по цели дни...Та ся и нощи...
    i na men ne mi izliza ot uma nito za sekunda... no pyk ne mi prechi che q sanuvam... daje obratnoto radvam se. Tq na men mi deistva kato narkotik

Повече от фен
    mi vyv vryzka s temata da slu4valo mi se e i prodyljava da se slu4va i vse edno i sy6to synuvam, 4e mi izneverqva
    dali ima nqkakvo zna4enie, nqkoi dali znae kvo ozna4ava tva ili ni6to ne ozna4ava

Цитирай Първоначално написано от Mim4etooo
    mi vyv vryzka s temata da slu4valo mi se e i prodyljava da se slu4va i vse edno i sy6to synuvam, 4e mi izneverqva
    dali ima nqkakvo zna4enie, nqkoi dali znae kvo ozna4ava tva ili ni6to ne ozna4ava
    pyk sanuvam vse hubavi neshta che q zagovarqm (koeto v deistvitelnost ne moga da napravq za jalost vypreki che mnogo mi se iska... pone vednyj da ida pri neq i da si govorim ) i si govorim bez da sym kato dyrvo... che i podnasqm buket rozi... vse takiva neshta
    Mislq che te e strah da ne bi da ti izneverqva i za tova sanuvash tova. Az sanuvam tova koeto mi se iska da napravq... da q zagovora... da izlezem... da i podara roza...

mdam sanuvam gI uff ujasna sam.. ama mdam 4esto sanuvam mom4eta koito me kefqt no ne i navednaj hxahxah
    Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..

Супер фен Аватара на BigFakeSmile
    emm az ne......no mi se iska i to mn
    I saw this place was open, tonight
    And the girls and the boys
    They were rocking
    And the alcohol was flowing
    And I knew right away this was my life
    Oh what a night....!!

Град
    Испания.
    Сънувах я няколко пъти, а след като се разочаровах и се изпразних от празни надежди, и тогава спрях да я сънувам, но все още много ми харесва... но се опитвам максимално да огранича емоцийте и чувствата ми, поради причината че са несподелени
    We fear no one and the law cannot do anything to stop us.

понякога сънувам

аз много рядко сънувам някого, който ме интересува наистина. но ми се е случвало да сънувам човек, който не харесвам и след съня да почна да го харесвам О.о
    "Sometimes there's so much beauty in the world..."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си